06 / 05 / 2024

Erol Tabanca yatırımları

Erol Tabanca yatırımları

Dünyanın en iyi 225 müteahhitlik firması sıralamasında 59'uncu sırada olan Polimeks'in sahibi Erol Tabanca yurtiçi ve yurtdışında otel yatırımlarına hız katacak.

Serzan Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Serzan Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 3 milyon 750 bin 275,94TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Rodin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Rodin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 10 milyon 21 bin 129 TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Tekzer Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Tekzer Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başahşehir'de 5 milyon 105 bin 337,29 TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Ersoy Emlak Yatırımları Ve Lojistik Anonim Şirketi kuruldu!

Ersoy Emlak Yatırımları Ve Lojistik Anonim Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Erol Soydan tarafından kuruldu.

Trn Otel İşletmeciliği Ve Yatırımları Anonim Şirketi Mall Of İstanbul Hilton Şubesi açıldı!

Trn Otel İşletmeciliği Ve Yatırımları Anonim Şirketi Mall Of İstanbul Hilton Şubesi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Akkaya ve İlter Türkmenoğlu ortaklığında kuruldu.

Blue Moon İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Moon İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Erol tarafından kuruldu.

Erol Tabanca otel yatırımlarında hız kesmeyecek!

Dünyanın en iyi 225 müteahhitlik firması sıralamasında 59'uncu sırada olan Polimeks'in sahibi Erol Tabanca yurtiçi ve yurtdışında otel yatırımlarına hız katacak.

Gayrimenkul yatırımları güvenli liman olmaya devam ediyor!

Gayrimenkul yatırımları tüketici gözünde güvenli liman olmaya devam ediyor. Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) yayınladığı ağustos ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi.

Erol Yarar: Yatırımlarla kayak turizmini canlandırabiliriz!

TKF Başkanı Erol Yarar:"İstenilen yatırımlar yapıldığında Türkiye'de 9,5 milyonu yabancı, 4 milyonu da yerli olmak üzere 13,5 milyon kişi kayak turizminden faydalanarak, Türkiye'ye gelir getirecek"

Vali Erol Konya yatırımlarını anlattı!

Konya Valisi Muammer Erol Sun TV ve Anadolu Telgraf Gazetesi yayın grubunu makamında ağırladı. Ziyarette Konya gündemi ve Konya 'yı yakından ilgilendiren yatırımlara dair önemli konular konuşuldu.

Zonguldak'ta 10 yılda özel sektör yatırımları hızlandı!

Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, "Şehirde son on yılda özel sektör yatırımları hız kazandı. Son yayınlanan sektörel ve bölgesel teşvik sisteminde 3. bölgede yer alan ilimizde yatırımların daha da hızlanacağını umuyoruz" dedi

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

Erol Tabanca yatırımları Haberi

Erol Tabanca yatırımları

Erol Tabanca, Türkmenistan'da yaptığı yatırımlarla tanınır. Dünyanın en iyi 225 müteahhitlik firması sıralamasında 59'uncu sırada olan Polimeks'in sahibi Tabanca, müteahhitlik ve tekstil sektörlerinde yatırımları olan bir işadamı. 


Bugüne kadar Türkmenistan'da 5 milyar dolarlık proje tamamladı ve yapmaya devam ediyor. Son yıllarda ise turizm alanına ilgi gösteriyor. 2014'te Eskişehir'e 50 milyon dolarlık yatırımla termal oteli kuran Polimeks bu otelin işletmesini Rixos'a vermişti. Duyduğumuza göre, bu işbirliği 2016 sonunda bitmiş. Otelin işletmesini şimdilik Grubun kurduğu Tasigo Hotels & Resorts markası altında yapacakmış. Tabanca, bu markasını Türkmenistan'a da taşıyacakmış. Hazar Denizi kıyısında 300 dönüm arazi üzerinde devam eden turizm yatırımında da bu marka kullanılacakmış. Grubun turizm yatırımı bunlarla sınırlı değil Duyduğumuza göre, Grup Türkiye'de turizm alanında büyüme planları yapıyormuş. Çeşme Alaçatı'da tatil köyü...