02 / 05 / 2024

Ersin Arslan Sitesi

Ersin Arslan Sitesi

Yaptığı birçok kaliteli konutlarla dikkat çeken Beşaltı İnşaat'ın Güneykent bölgesinde inşa ettiği yaşam alanı beğeni topluyor

Arslan Kardeşler Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Kardeşler Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Arslan, Süleyman Arslan ve Yılmaz Arslan ortaklığında kuruldu.

Gaziantep Ersin Arslan Devlet Hastanesi yıkılacak!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne 1960 yılından beri hizmet veren Gaziantep'teki Ersin Arslan Devlet Hastanesi yıkılacak. 2017 yılının son aylarında yıkılması öngörülen hastanenin Hürriyet, İnönü ve Özdemirbey caddelerindeki trafik yoğunluğunu rahatlatması bekleniyor.

Gaziantep Dr. Ersin Arslan Hastanesi yıkılacak!

Gaziantep'te günlük 6 bin hastanın tedavi gördüğü Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı. Yıkım kararının ilk ayağı eski Doğum Hastanesi'nde başlanacak.

Konya’ya sivil havaalanı yapılmalı!

Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Arslan, daha öncede gündeme gelen ancak bir karşılık bulamayan sivil havaalanı konusunda Konya’nın sivil havaalanını hak ettiğini söyledi.

Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesi'nde yeni işyerlerine ihtiyaç var!

Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan sitedeki doluluk oranının şu anda yüzde 400 civarında olduğunu ve bu oranın her geçen gün arttığını söyledi. Bin 500 işyerinin bulunduğu sitede işyerlerinin bölündüğü kaydeden Arslan, bu sayının toplamda 6 bine çıktığını dile getirdi.

Gaziantep Dr. Ersin Arslan Araştırma Hastanesi yıkılıyor!

Türkiye'nin 6. büyük hastanesi olan ve günlük 9 bin hastanın tedavi gördüğü Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi yıkılıyor!

Türkiye'nin 6. büyük hastanesi olan ve günlük 9 bin hastanın tedavi gördüğü Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Gaziantep Yanık Tedavi Merkezi için yıkım kararı çıktı!

Mehmet Emin Türk, Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ndeki Yanık Tedavi Merkezi binasının Gaziantep Büyükşehir tarafından depreme dayanıklı olmaması nedeniyle yıkım kararı çıktığını ve 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne taşındığını açıkladı.

Büyük Akdeniz Küçük Sanayi Sitesi'nin tapuları teslim edildi!

20 hektarlık bir alana yapılacak olan Büyük Akdeniz Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili son gelişmeleri sanayi esnafı ile paylaşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, sanayi sitesine ait tapuları kooperatif başkanı Ali Arslan’a teslim etti.

Gaziantep'teki Dr. Ersin Arslan Hastanesi yıkılacak!

Şahinbey Belediyesi, kent içi trafiğin rahatlatılması için Düztepe’de bulunan polis merkezi ile Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’ni yıkacak. Hastanenin yıkımına bakanlıktan onay çıktı…

Gaziantep'te inşaat halindeki binadan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Gaziantep'te inşaat halindeki binanın 5. katında çalışan Veysel Teymur (25), henüz bilinmeyen nedenle düştü. Ağır yaralı halde Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesine kaldırılan Teymur, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

EA Yapı Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EA Yapı Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersin Arslan tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 25 Nisan'da Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Beyaz Sardunya Sokak'ta kuruldu.

Tebernüş Kireçci, Emlak Kulisi'nde Vedat Arslan'ı ağırladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Aremas Gayrimenkul Genel Müdürü Vedat Arslan'ı konuk etti

Ersin Arslan Sitesi Haberi

Ersin Arslan Sitesi

2002 yılında kurulan Beşaltı İnşaat Gaziantep'te tüm kesimler için kaliteli konutlar üretiyor. Bugüne kadar İbrahimli, Karataş, Yeditepe, Emek, Güvenevler, Güneykent, Atatürk ve Osmangazi semtlerinde çok sayıda projenin altına imza attıklarını söyleyen Beşaltı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Beşaltı, kentin yeni gelişen bölgelerinde yaptıkları nitelikli konutların büyük ilgi gördüğünü söyledi. Güneykent bölgesinde 108'er daireden oluşan 2 ayrı site yaptıklarını belirten Beşaltı, "İlk etabı tamamlayıp sahiplerine teslim ettik. İkinci etap olan Dr. Ersin Arslan Sitesi de bitti. Güneykent'te ticari olan yerlerimizi de tamamladık, halen satışları devam ediyor. 5 bloklu sitede 170 metrekare 4+1 dairelerin yer aldığı site Karataş ve Yeşilvadi'ye hakim bir noktada. 12 şeritli yol ile bağlantılı, 2 tarafı yeşil alan, 4 tarafında yol olan, sosyal tesisleriyle nitelikli bir yaşam...