03 / 05 / 2024

Ersin Ramoğlu

Ersin Ramoğlu

Seyfettin Yılmaz, Türkiye'nin en büyük kentleri arasında yer alan Adana'nın devlet yatırımlarından yeterince nasibini alamadığını öne sürerek, "Merkezi hükümet buraya yaptığı yatırımların sayısını daha da artırmalı.

Ersin Taranoğlu kimdir? Hangi dönemler milletvekili oldu? Martı GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Ersin Taranoğlu kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Nerede okudu? Hangi ilden milletvekili oldu? İngilizce biliyor mu? Martı GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Ersin Taranoğlu ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Yapı Merkezi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu vefat etti!

Kalyon, Kolin, Limak, Cengiz inşaattan sonra en yüksek ekonomik değerde kamu ihalelerini alan Yapı Merkezi’nin Onursal Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu yaşamını yitirdi. 

Azz Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Azz Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Azizoğlu tarafından kuruldu.

Lioners Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lioners Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ersin Pelvanoğlu ve Esin Balcı ortaklığında kuruldu.

Topçuoğlu Group İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topçuoğlu Group İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Topçu tarafından kuruldu.

Ersin Ramoğlu'ndan ünlü gazetecilerin evlerine tepki!

Sabah gazetesi yazarı Ersin Ramoğlu bugünkü yazısında Fatih Portakal, Yılmaz Özdil, Soner Yalçın ve Can Dündar'ın evlerini kaleme aldı. İşte Ramoğlu'nun o yazısı...

Adana'daki sahra hastanesi neden gündem oldu?

Sabah gazetesi yazarı Ersin Ramoğlu bugünkü yazısında Adana'daki hastanelerin boş olduğunu belirterek, başka hastaneye gerek olmadığını yazdı...

Asil2018 İnşaat Metal Elektrik Kimya Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asil2018 İnşaat Metal Elektrik Kimya Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ersin Çelekoğlu tarafından Sancaktepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ersinoğlu İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersinoğlu İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ersin Osman Aydın tarafından kuruldu. 

Ersin Özdamar kimdir?

2011 yılı başında, Burak Koltukoğlu ile birlikte Motto TPU (Motto Tasarım Proje Uygulama) Mimarlık Ofisi’ni kuran Mimar Ersin Özdamar kimdir? Ersin Özdamar, hangi işlere imza attı?

Burak Koltukoğlu kimdir?

2011 yılı başında Mimar Ersin Özdamar ile birlikte Motto TPU (Motto Tasarım Proje Uygulama) Mimarlık Ofisi’ni kuran Mimar Burak Koltukoğlu kimdir? İşte Mimar Burak Koltukoğlu..

Antalya Gazipaşa Özyiğit Otel açıldı!

Gazipaşa'da yeni yapılan 30 odalı ve 55 yatak kapasiteli Özyiğit Otel muhteşem bir açılış töreni ile hizmete girdi.İç Mimar Banu İlayda Özgenç ve Ersin Durdahanoğlu'nun iç ve dış tasarımını gerçekleştirdiği Özyiğit Otel herkesten tam not aldı.

Ram Mühendislik Müşavirlik İnşaat Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ram Mühendislik Müşavirlik İnşaat Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Alattin Ramoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Kasım'da Beşiktaş, Dikilitaş Mahallesi'nde kuruldu.

Ersin Ramoğlu Haberi

Ersin Ramoğlu

Adana her yönden önemli bir kent. Güney ve Günedoğu'nun merkezi konumunda. O yüzden sağlıktan turizme, sanayiden inşaata varıncaya kadar bütün sektörlerde güçlü olmalı, önemli yatırımlar almalı" dedi. Sabah Bölge Temsilcisi Ersin Ramoğlu'nu ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi veren Seyfettin Yılmaz, "Meclis çalışmalarımızın dışında kalan zamanların tümünü hemşerilerimle geçiriyorum. Onların dert ve taleplerini elimden geldiğinde çözmeye çalışıyor, Ankara'da takipçisi oluyorum. Diğer partili milletvekillerimizle zaman zaman bir araya geliyor güçlü bir Adana lobisi oluşturmak için gayret ediyoruz" dedi. 



Sabah...