04 / 05 / 2024

Ersoy Ercan

Ersoy Ercan

Eni Turizm İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 17 Ocak 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Ersoy Ercan ve Galip Nevzat Başaran tarafından kuruldu...

Ercan Topaca Kurşunlu Han'daki restorasyon çalışmalarını inceledi!

Yaklaşık 450 yıllık Kurşunlu Han'daki restorasyon çalışmalarını inceleyen Hatay Valisi Ercan Topaca, yapının halkın odak noktası olacağını söyledi.

Ümraniye Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu açılıyor!

Ümraniye Belediyesi tarafından bu yılın mart ayında yapımına başlanan ve çok kısa bir sürede tamamlanan Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu’nun açılış töreni yarın saat 10:00’da Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın katılımlarıyla gerçekleşecek...

Mesut Ercan İnşaat, Konya’yı yeniden şekillendiriyor!

Konya’nın gecekondu ve terk edilmiş mahallelerine modern binalar inşa eden Mesut Ercan İnşaat, Konya’yı yeniden şekillendiriyor. Mesut Ercan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Yumrutaş ile sektöre dair meselelerden konuştuk.

Cemal Ercan kimdir?

Mimar Cemal Ercan kimdir? Mimar Cemal Ercan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Cemal Ercan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Cemal Ercan..

Uşak Mehmet Akif Ersoy mahallesine neşter!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Belediyemiz, 2015 yılı altyapı programı kapsamında Mehmet Akif Ersoy, Aybey ve Dikilitaş mahalleleri gibi kanalizasyon arızalarının sık olduğu bölgelerde yeni hat döşenmesine başladı" dedi

Mehmet Akif Ersoy sosyal konutlarının kuraları çekildi!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı TOKİ işbirliği ile Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde inşa edilen sosyal konutların kura çekimi 2. Noter huzurunda dün yapıldı, inşa edilen 135 daire çekilen kura sonucu sahiplerini buldu.

Bülent Ersoy Yunanistan'da 25 milyon Euro'ya ada alacak!

Posta Magazin sayfası köşe yazarlarından Uğur Kotan yazısında Bülent Ersoy'un Yunanistan'da 25 milyon Euro'ya ada alması yer verdi.

Altındağ Ali Ersoy Mahallesi imar planı askıda!

Ankara Altındağ ilçesi Ali Ersoy Mahallesi 23325 - 23326 - 23331 - 23332 - 23333 - 23334 - 23342 - 23343 adalara ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı 7 Ağustos 2015 tarihinde askıdan inecek...

Uşak Mehmet Akif Ersoy mahallesi yenileniyor!

Uşak Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy mahallesinde kanalizasyon ve yeni yol yapımı çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, mahallenin daha güzel bir hale geleceğini kaydetti.

Uşak Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ne yeni yatırımlar yapılıyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nin bazı kısımlarında alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile bölgeye ivme kazandıracaklarını kaydetti.

Ercan Gülsuyu: Gölcük'e modern okullar kazandırıyoruz!

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, yenilenmesi beklenen okullarla ilgili olarak açıklamalarda bulunarak, "Eğitime hak ettiği yatırımı yapıyoruz" dedi.

Gaziosmanpaşa Mehmet Akif Ersoy Parkı hizmete açıldı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi ilçe haklının nefes alabileceği yeni bir yeşil alanı daha ilçeye kazandırdı. Mehmet Akif Ersoy Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da katıldı...

Şehitkamil Hacı Ahmet Ercan Camii açıldı!

Şehitkgmil Belediyesi'nin destekleriyle Gaziantepli Hayırsever işadamı Hacı Ahmet Ercan tarafından yaptırılan Hacı Ahmet Ercan Camii'nin açılışı dualarla yapıldı.

Ersoy Ercan Haberi

Ersoy Ercan

50 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Otel motel kamping pansiyon tatil köyü dinlenme evleri termal istasyonu...kiralayabilir kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beşiktaş 4. Levent Mahallesi Akçam Sokak No: 3 6. Blok Kat: 1 Daire: 4 adresinde faaliyete geçirildi. 17 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ersoy Ercan ve Galip Nevzat Başaran tarafından...