25 / 07 / 2024

Ersoy Kiraz

Ersoy Kiraz

EFT Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı ve Pazarlama Anonim Şirketi, 11 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Ersoy Kiraz, Esma Karahan ve Murat Şenel ortaklığıyla kuruldu...

Kırşehirli hayırsever Kiraz Kaplan'dan eğitime arsa desteği!

Kendi adına hisseli olan arsasını eğitim-öğretim hizmetlerinde kullanılmak üzere bağışlayan hayırsever Kiraz Kaplan, yaptığı davranışla örnek oldu.

Bülent Ersoy Kıbrıs'tan 500 bin dolara ev bakıyor!

Diva Bülent Ersoy, yavru vatan Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımına hazrılanıyor. Ünlü şarkıcı, bölgede 500 bin dolara ev bakıyor.

Mehmet Ersoy: Kaçak yapılara müsaade etmeyeceğiz!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, doğal sit alanlarında imar barışı fırsatçılığına müsaade etmeyeceklerini, Kapadokya'daki peribacaları arasında bulunan kaçak yapıları yıkacaklarını söyledi.

Ets Ersoy Turistik Servisleri Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Ets Ersoy Turistik Servisleri Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 200 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Kiraz Grup’tan Marin Hill Bodrum Villaları geliyor!

Kiraz Grup tarafından hayata geçirilen Marin Hill projesi Bodrum'da yer alıyor.  Marin Hill Bodrum villaları lüks kavramını tümüyle yansıtıyor. 

Aka Ersoy Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Ersoy Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aka tarafından kuruldu. 

Beykoz Mehmet Akif Ersoy Müzesi açıldı!

İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy’un anısına yapılan Mehmet Akif Ersoy Şiir Müzesi İstiklal Marşı’nın kabulünün 97. yıl dönümünün kutlandığı 12 Mart’ta hizmete açıldı.

Sezen Aksu, Mehmet Akif Ersoy'un evini sattı mı?

İstiklal Marşı'nın şairi Mehmet Akif Ersoy'un 1908-1912 yılları arasında Beylerbeyi'nde yaşadığı evi satın alan Sezen Aksu'nun bu evi sattığı iddia edildi.

İzmit Mehmet Akif Ersoy Lisesi'ne spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Mehmet Akif Ersoy Lisesi'ne spor salonu müjdesi verdi.

Altındağ Ali Ersoy Kreşi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi, Ali Ersoy Kreşi'ni hizmete açarak ilçedeki anaokullarının sayısını 13'e çıkardı.

Aydın Ayla-Ersoy Vural Anadolu Lisesi'nde inşaat sürüyor'

Aydın’ın Köşk ilçesinde yapımı süren Ayla-Ersoy Vural Anadolu Lisesi’nde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Beykoz Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nin temeli atıldı!

Beykoz’da İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy adına kurulacak Kültür Merkezi’nin temeli atıldı. Başkan Çelikbilek: “İlçemizin turizm ve eğitim vizyonuna uygun olarak tarihi eserlerimizi ihya ediyoruz. " dedi.

İzmir Kiraz'a 75 yataklı hastane yapılacak!

İzmir Kiraz'da Okka Taşı Mevkii yakınlarında 75 yataklı hastane yapılması planlanıyor. Yapımı planlanan hastane için inceleme yapıldı.

Ersoy Kiraz Haberi

Ersoy Kiraz

50 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, yürürlükteki mevzuat çerçevesinde resmi ve özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait bir gayrimenkulün gayrimenkul projesinin veya bir gayrimenkule bağlı hak ve faydaların belli bir tarihteki muhtemel değerinin bağımsız ve tarafsız olarak takdiri ile gayrimenkullerle ilgili piyasa araştırması ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beykoz Acarkent Sitesi C Kapısı 2. Kısım 6. Cadde 31. Sokak NO:2 T7 Villa adresinde faaliyete geçirildi. 11 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ersoy Kiraz, Esma Karahan ve Murat Şenel ortaklığıyla...