05 / 05 / 2024

ersun bayraktaroğlu gayrimenkul

ersun bayraktaroğlu gayrimenkul

Gayrimenkul Yatırımının Vergisel Boyutu eğitimi 19 Eylül'de İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Yerleşkesi'nde verilecek. Eğitimde gayrimenkul yatırımı aşama aşama ele alınarak her bir aşamadaki vergisel yükler/fırsatlar değerlendirilmeye çalışılacak...

Gayrimenkul piyasasını etkileyen 4 ana gelişme!

Ersun Bayraktaroğlu, 2012 yılı yazında gayrimenkul piyasasını etkileyen gelişmeleri 4 başlıkta kaleme aldı...

Gayrimenkul sektöründe kurallar yeniden yazılıyor!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporunun 2022 yılına ilişkin sonuçları değerlendirildi. PwC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu ve ULI Türkiye Başkanı Zafer Baysal, raporla ilgili konuştu.

Türkiye gayrimenkul sektöründe ciddi pazar! 

Yabancı vatandaşların Türkiye'den konut alımları her geçen gün artıyor. PWC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu,Türkiye'nin gayrimenkulde önemli pazarlardan biri olduğunu dile getirdi.

Gayrimenkul satış kazancı istisnasında ne değişecek?

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Ersun Bayraktaroğlu bugün ''Gayrimenkul satış kazancı istisnası misyonunu tamamladı mı?'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte o yazı... 

Gayrimenkul sektöründe neler değişmeli!

Gayrimenkul Türkiye’nin Ocak-Şubat sayısında yayımlanan “2017’de neler konuşacağız?” başlıklı oturumu gerçekleşti. Toplantı, Ersun Bayraktaroğlu'nun önderliğinde yapıldı.

Alternatif gayrimenkul yatırımlarına geçmeliyiz!

PwC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu’nun moderatörlüğününde yuvarlak masa toplantısı gerçekleşti. 2017’nin olası gündem maddelerini belirlendi. Kentleşme konuşuldu.

Yaşar Aşçıoğlu, Gayrimenkul Sertifikası'nı değerlendirdi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Gayrimenkul Sertifikası’na ilişkin görüşlerini paylaştı. Aşçıoğlu, "Küçük yatırımcılar açısından çok verimli ve güvenilir bir yatırıma ortak olma imkânı sağlayacaktır. " dedi.

Naim Gençoğlu: Gayrimenkul yatırımlarımız sürecek!

Gençoğlu Grubu, Ülker Grubu ile Boyner Grubu'na ait Star City Outlet'i 240 milyon TL'ye satın alarak öne çıktı. Gençoğlu Grubu Eş Başkanı Naim Gençoğlu gayrimenkul yatırımı yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Eroğlu Gayrimenkul 3 yeni projeye 1 milyar TL yatırım yapacak!

Eroğlu Gayrimenkul, yıl sonuna kadar 1 milyar lira değerinde 3 yeni yatırım hayata geçirmeyi planlıyor. Şirket, Güneşli ve Kartal projesinin yanı sıra Antalya’da da AVM yapacak.

Dilek Özdemir, Eroğlu Gayrimenkul Satış Grup Müdürü oldu!

Eroğlu Holding’e bağlı Eroğlu Gayrimenkul'de Satış Grup Müdürlüğü görevine Dilek Özdemir getirildi. Özdemir, son olarak Prosell Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık’ta Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptı.

Eyüpoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyüpoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Eyüpoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Kartal, Soğanlık Yeni Mahallesi, Pyami Safa Sokak'ta kuruldu.

Eroğlu Gayrimenkul Pazarlama Direktörü Yelda Altürk oldu!

Eroğlu Gayrimenkul'ün Pazarlama Direktörlüğü görevine inşaat sektörünün deneyimli ismi Yelda Altürk getirildi.

Çalımlıoğlu Gayrimenkul'den Eğitim-Sen Bursa öğretmenlerine fırsat!

Çalımlıoğlu Gayrimenkul, Türk Eğitim Sendikası Bursa 2 No'lu Şube'ye üye öğretmenlere uygun şartlarda arsa sahibi olma şansı sundu. Şirket, sattığı araziyi belirlenen sürelere ve kar oranlarına göre geri alma garantisi de verdi.

Hasoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Hasoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Fatih Aksoy Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Başakşehir, Kayabaşı Mahallesi, Ulubatlı Hasan Caddesi' nde kuruldu.

ersun bayraktaroğlu gayrimenkul Haberi

ersun bayraktaroğlu gayrimenkul

Ersun Bayraktaroğlu Gayrimenkul Yatırımının Vergisel Boyutu eğitimi veriyor. Ersun Bayraktaroğlu tarafından verilecek olan Gayrimenkul Yatırımının Vergisel Boyutu eğitimi 19 Eylül, Perşembe günü İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Yerleşkesi'nde düzenlenecek.


Bu eğitimde gayrimenkul yatırımı aşama aşama ele alınarak her bir aşamadaki vergisel yükler/fırsatlar değerlendirilmeye çalışılacak.


Ayrıca halen TBMM'nde yer alan Gelir Vergisi Yasa Tasarısı'nın gayrimenkul sektörünü etkileyen hükümleri de ilgili bölümlerde...