02 / 05 / 2024

Ertan Yetim katar

Ertan Yetim katar

Katar’da düzenlenen Expo Turkey By Qatar Fuarı’na katılan Emlak Konut GYO’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yetim, “Türkiye pazarındaki fırsatları Katarlı yatırımcılara anlattık” dedi.

Ertan Yetim Emlak Konut'un Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı ve üyesi olan Ertan Yetim,  bugün itibarı ile Emlak Konut Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti.

Emlak Konut'un başkanı yine Ertan Yetim oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı yine Ertan Yetim oldu. İşte diğer komite üyeleri..

Katarlıların gözü 'Kanal İstanbul' arazisinde!

Katar’da bu yıl ikincisi düzenlenen gayrimenkul fuarı Expo Turkey By Qatar 2018’de açıklamalar yapan Emlak Konut Başkanı Ertan Yetim önemli açıklamalarda bulundu. 

Türkiye pazarı Katarlı yatırımcılara anlatıldı!

Katar’da düzenlenen Expo Turkey By Qatar Fuarı’na katılan Emlak Konut GYO’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yetim, “Türkiye pazarındaki fırsatları Katarlı yatırımcılara anlattık” dedi.

Eko-Tek Mühendislik ilk yurt dışı bayiliğini Katar'da açtı!

SCR Scrubberfilter markasıyla Türkiye'yi yerli elektrostatik filtre sistemleri ile tanıştıran Eko- Tek Mühendislik ilk yurt dışı bayiliğini Katar'da açtı.

Tarlabaşı360’a Katar Cityscape’de yoğun ilgi!

Tarlabaşı360’ın tarihi sokak ve caddeleri mimari yapısıyla Körfez yatırımcılarının beğenisini topladı. Katar Ekonomi Bakanı Sheikh Ahmed Bin Jassim Al Thani ise fuarda projeyi inceleyerek proje hakkında detaylı bilgi aldı.

Pana Yapı Cityscape Katar 2016'da projelerini tanıttı!

Pana Yapı, 'Cityscape Katar 2016'da Körfez yatırımcısına projelerini tanıttı. Fikirtepe'de Brooklyn Park ve Brooklyn Life projelerinin yanı sıra Brooklyn City, Brooklyn Street ve Brooklyn Dream projelerini de hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Tarlabaşı360, Katar Cityscape'te tanıtıldı!

Çalık Holding şirketi Gap İnşaat, Katar’daki Cityscape gayrimenkul fuarında, ‘kentsel yenileme projesi’ Çalık Holdingı tanıttı. Proje alanı içindeki otelin satışı için Katarlı bir yatırımcı ile ön mutabakat sağlandı.

Türk müteahhitler Katar'da 15,3 milyar dolarlık proje yapıyor!

Türk müteahhitlerin Katar'da üstlendikleri işin 15,3 milyar dolar olduğunu aktaran Başbakan Ahmet Davutoğlu, önlerinde büyük bir potansiyelin bulunduğunu ve konuyu Emir Şeyh Temim ve Başbakan Şeyh Abdullah ile görüştüklerini vurguladı.

Türk şirketleri Katar'da çok sayıda köprü ve bina inşa etti!

Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Şeyh Ahmed Bin Jassim Bin Mohammed Al Thani​,"Türk şirketleri Katar'ın gelişmesinde muazzam rol oynamaktadır. Çok sayıda köprü, bina inşa ettiler." açıklamasında bulunduç

Katar'daki inşaat sektöründe olağanüstü bir hamle dönemi yaşanacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, özel uçak "ANA" ile saat 22.40'ta Katar'a gitti. Davutoğlu'nu Esenboğa Havalimanı'ndan Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan ve diğer yetkililer uğurladı.

Tarlabaşı360 Katar Cityscape’te vitrine çıkarıyor!

Perakende ve yaşam alanlarıyla Körfez yatırımcılarının karşışına farklı bir konseptle çıkmaya hazırlanan Tarlabaşı360, tarihi sokakları, mimari yapısı ve caddelerini 26-28 Nisan’da düzenlenecek Katar Cityscape’te vitrine çıkarıyor.

Emlak Konut yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 14 Nisan'da yapılacak genel kurulda yönetim kurulu üyeliklerine TOKİ tarafından Ertan Yetim, Murat Kurum, Sami Er ve Mehmet Özçelik aday olarak gösterildi.

Ertan Yetim katar Haberi

Ertan Yetim katar

TÜRKİYE ve Katar arasındaki iş ortaklığını daha hacimli hale getirebilmek için 19-21 Nisan tarih aralığında Katar’da düzenlenen Expo Turkey By Qatar Fuarı’na katılan Emlak Konut GYO, Körfez ve Orta Doğu bölgesinden birçok yatırımcı ile bir araya geldi. Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yetim, iki ülkenin Körfez bölgesindeki diğer ülkelere yatırım ve işbirliği fırsatlarını da kuvvetlendiren fuarda, son dönemde yabancı ülke vatandaşlarına gayrimenkul satışının önünü açıp kolaylaştıran yasal düzenlemeler kapsamının genişletilmesi sonrası Türkiye’deki artan yatırım fırsatlarına dikkat çekti.


İLİŞKİLER GÜÇLENİYOR

Kişi başına düşen milli gelirde dünyanın en zengin ülkesi olan Katar ile Türkiye’nin ticaret ağının artması yönünde çalışmaların devam etmesi gerektiğini dile getiren Ertan Yetim;  “Son zamanlarda ülkemizde artan Katar kaynaklı yatırımlarla ve diplomatik yakınlıkla beraber Expo Turkey By Qatar...