07 / 05 / 2024

Ertem Çakıl Yapı adresi

Ertem Çakıl Yapı adresi

Ertem Çakıl Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersan Ertem ve Resul Çakıl ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Beylikdüzü, Barış Mahallesi'nde kuruldu.

EYT'liler için maaş hesaplaması nasıl yapılır? Brüt maaş nasıl hesaplanır?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) artık düzenlemein bir önce yapılmasını ve aldığı şekillenme üzerine hayatımıza devam edelim görüşünde. Fakat  akıllara takılan en büyük soru, EYT'liler için maaş hesaplaması nasıl yapılır? Brüt maaş nasıl hesaplanır?  

İnşaat malzemelerindeki zam yağmuru durmuyor! Çimento, beton, tuğla ve çakıl fiyatları kaç lira?

İnşaat sektöründe maliyetler her geçen gün yükseliyor. Bu yükselişin altında son zamanlarda çimento, beton tuğla ve çakıl fiyatlarına yapılan fahiş zamlar yer alıyor. Peki çimento, tuğla, beton ve çakıl bugün kaç lira? İşte 7 Nisan 2022 inşaat malzemesi fiyatları...

Kentsel dönüşümde akıl almaz santim oyunu!

Riskli yapılarını yenilemek isteyen 56 daireli site sakinleri kentsel dönüşüm için bir müteahhit ile anlaşma sağladı. Müteahhitle anlaşmayan başka müteahhit Mustafa E. akıl almaz bir yola başvurdu. 

Çakıltaş Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıltaş Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Çakıl tarafından kuruldu.

Konut kredisi ertelemesi nasıl yapılır?

İlk olarak Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank tarafından yapılan açıklamalara göre koronavirüsle mücadele sürecinde ödemelerin akıbeti paylaşılan destek paketi kapsamında neticeye kavuşmuştu. Peki konut kredisi ertelemesi nasıl yapılır?

DASK nasıl yapılır?

Dün Silivri açıklarında yaşanan deprem sonrasında DASK yeniden akıllara geldi. Peki DASK nasıl yapılır? Hangi binalar DASK kapsamında alınır? İşte detaylar....

İmar barışı için son gün ne zaman? Başvurular nasıl yapılır?

Ruhsatsız ve kaçak yapılarını kayıt altına almak isteyen vatandaşlar, imar barışı uygulamasına başvuru yapıyor. Peki, imar affı için son gün ne zaman? İmar barışı başvurusu nasıl yapılır? 

Çatalca Kaleiçi ve Çakıl Mahallesi asfaltlanıyor!

Çatalca Belediyesi'ne bağlı ekipler tarafında yürütülen çalışmalar neticesinde, Çakıl Mahallesi Celal İlaldı Caddesi'nde asfaltlama çalışmaları tamamlanırken, Kaleiçi Mahallesi Olcay Sokakta ise imar yolu genişletilerek, asfalt serim çalışması yapıldı.

İşte akıl sınırlarını zorlayan mimari yapılar!

Almanya'da inşa edilen bu yapılar akıl sınırlarını zorluyor. İşte daha önce hiçbir yerde görmedğiniz yapısıyla büyüleyecek mimari eserler...

Çatalca Çakıl mahallesine yeni yol!

Çatalca Belediyesi tarafından merkez ve mahallelerde çalışmalar devam ediyor. Çakıl Mahallesi camii arkasında Altınbaşak ve Faruk Sokak’ta yol yapım çalışmaları yapıldı.

Koçak Katangrup Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçak Katangrup Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Necmettin Koçak Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Turgut Kaya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Eyüp'te kuruldu.

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy Akıl Hastanesi'ndeki inşaata karşıyız!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Akıl Sağlığı ve Sinir Hastalıkları eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde yapılması planlanan inşaatlara karşı olduğunu belirtti.

Akşan Yapı 35. Teras Projesi!

Akşan Yapı 35. Teras Projesi Bornova Ege Üniversitesi’ne 25 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor. Teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanan projede tek katlı konutlar bulunuyor.

Ertem Çakıl Yapı adresi Haberi

Ertem Çakıl Yapı adresi

Ertem Çakıl Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersan Ertem ve Resul Çakıl ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Beylikdüzü, Barış Mahallesi'nde kuruldu.


Ertem Çakıl Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak  bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş    hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya  vermek. - Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...