30 / 04 / 2024

Ertem Yapı

Ertem Yapı

Ertem Yapı Teknik Anonim Şirketi, Adnan Ertem, Ata Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Mayıs'ta Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi, Sarayardı Caddesi'nde kuruldu.

Omeer Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Omeer Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz2da 200 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Ertem tarafından kuruldu.

Adnan Ertem: Restorasyon alanında işimiz bitmez!

Vakıflar Genel Müdürü Ertem: "İstanbul'da ve tarihi yapıların çok yoğun olduğu Edirne, Bursa, Konya gibi şehirlerde işlerimizin biteceğini çok zannetmiyorum. Birini yaparken zamanla mutlaka diğerleri eskiyor ve dokunmamız gerekiyor." dedi.

Hatay'da yapımı devam eden barajlar TBMM gündeminde!

Hatay'da yapımı devam eden Menzelet, Reyhanlı, Tahtaköprü ve Kılavuzlu Barajlarının yapımına ilişkin sorunları Hatay Milletvekili Birol Ertem meclis gündemine taşıdı. Ertem sorularını Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'ya iletti.

Ertem Çakıl Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertem Çakıl Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersan Ertem ve Resul Çakıl ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Beylikdüzü, Barış Mahallesi'nde kuruldu.

Ertem Yapı Teknik Anonim Şirketi kuruldu!

Ertem Yapı Teknik Anonim Şirketi, Adnan Ertem, Ata Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Mayıs'ta Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi, Sarayardı Caddesi'nde kuruldu.

Çakabey Yapı Taahhüt Turizm Kuyumculuk İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakabey Yapı Taahhüt Turizm Kuyumculuk İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İzzet Aykut Ertem tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Mayıs'ta Yeşilköy'de kuruldu.

Adnan Ertem: Vakıflar, 10 yılda 3 bin 500 eseri restore etti!

Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem, ülke genelinde 10 yıl içinde 3 bin 500 eserin restorasyonunu yaptıklarını, bunun azımsanacak bir rakam olmadığını söyledi. Ne kadar tahrip edilmiş, unutulmuş vakıf eseri varsa restorasyonu yapılıyor...

Ali Ertem: İstanbul-çerkezköy arası 25 dakikaya inecek!

Ali Ertem,   'İşin 'proje' safhası tamamlandı, ihalenin yapılmasının ardından da kamulaştırmalar yapılacak. 2011 Yılı içinde olmasa da, 2012 yılı başlarında çalışmalara başlanacak. Projeye ilişkin ödenek de ayrılmış durumda. İlk kazma için, yeni bakanın i

Yapı Kredi'nin krizde 'tarihi köşkler' planı

Kültür, sanat ve tarihi eserlere verdiği değerle tanınan Yapı Kredi Bankası, krize karşın elindeki Yeniköy Korusu, Kırmızı Köşk ve Abdülmecid Köşkü'ne sahip çıkıyor.

Kırşehir'e Adalet Sarayı yapılıyor

Kırşehir Adalet Sarayı'nın yapımına başlanacağı bildirildi.

Teknik Yapı'dan 50 milyon TL yatırım

Teknik Yapı, 50 milyon lira yatırımla UpCity projesine başladı. Konutlar 79 bin 900 ile 236 bin 200 liradan satılacak.

Yapı Kredi İstanbul şubeleri tek merkezde

Yapı Kredi Yatırım İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı.

Teknik Yapı Upcity'yi satışa çıkarıyor!

Teknik Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Upcity satışa çıkıyor.

Ertem Yapı Haberi

Ertem Yapı



Ertem Yapı Teknik Anonim Şirketi, Adnan Ertem, Ata Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta kuruldu. 


Ertem Yapı Teknik Anonim Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları,...