19 / 05 / 2024

ertunç teksitil

ertunç teksitil

Ertunç Perde Tül Ispartakule 3 ile müşterilere en kaliteli çözümleri sunuyor....

Erdu İnşaat Makina Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdu İnşaat Makina Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Ertunç Dülger tarafından kuruldu.

Ertunçlar İnşaat Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertunçlar İnşaat Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Ertunç tarafından kuruldu.

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Tağı, Ahmet Selim Ertunç, Halil İbrahim Gündüz, Mehmet Yılmaz ve Yiğit Tecimen ortaklığında kuruldu.

Ertunç Soğancıoğlu hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ertunç Soğancıoğlu kimdir? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği’nde hangi görevde yer aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor? İşte Ertunç Soğancıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Reform Boru Ve Altyapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Boru Ve Altyapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Musa Eren Ertunç tarafından kuruldu.

Kdmed Biyoteknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kdmed Biyoteknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayşenur Ertunç ve İbrahim Işıldak tarafından kuruldu.

Omg Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Omg Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülşah Akkay ve Ertunç Alkım ortaklığında kuruldu. 

Uniq İstanbul'da 12 Aralık'ta basın toplantısı düzenleniyor!

Turkmall Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu ve UNIQ İstanbul projesinin mimarı Ertun Hızıroğlu’nun katılımı ile 12 Aralık Cuma günü düzenlenecek toplantı saat 09:30'da başlayacak.

Mehmet Ali Ertunç kimdir?

7 Kasım 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yer alan atama kararı ile Hazine Müsteşarlığı Hazine Kontrolörleri Kurulu Başkanlığı’nda 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Hazine Başkontrolörlüğüne atanan Mehmet Ali Ertunç kimdir?

Ertun Hızıroğlu kimdir?

Mimar Ertun Hızıroğlu kimdir? Mimar Ertun Hızıroğlu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Ertun Hızıroğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ertun Hızıroğlu...

Ertun Hızıroğlu: AVM merakı bitmeye başladı!

Forum AVM'lerin mimarı Ertun Hınzıroğlu, Türkiye'de AVM merakının bitmeye başladığını söyledi...

Ertunç Perde Tül gözünü sektörde teslim ofislerine dikti!

Ertunç Perde Tül Ispartakule 3 ile müşterilere en kaliteli çözümleri sunuyor....

Ayazağa Kültür Merkezi çok amaçlı olacak!

Ayazağa Kültür Merkezi'nin mimarı Ertun Hızıroğlu, yapıyla ilgili bilgi verdi

ertunç teksitil Haberi

ertunç teksitil

Ertunç Perde Tül, Atakent 3'ten sonra şimdi de Ispartakule 3 ile Avrupa Konutları müşterilerine daire standartlarına uygun en kaliteli çözümleri sunuyor. Teslim zamanı teslim ofislerinde açılan standlar ile evlerini teslim alanların hemen eksikleri yerinde tespit ediliyor. Diğer firmaların teslim ofislerinde de stand açmak isteyen Ertunç Perde Tül müşterilerin istekleri doğrultusunda hizmet veriyor. Bu uygulama Ertunç Tekstil perde tül departmanının bir...