04 / 05 / 2024

Eryaman Endora teslim

Eryaman Endora teslim

Arıkan Gündüz Yapı tarafından yükselen Endora Eryaman teslim tarihi ile ilgili detaylı bilgiler haberimizin devamında yer alıyor...

Eryaman Endora fiyat!

Eryaman Endora fiyat listesi kapsamında konutların fiyatlarıyla ilgili detaylar haberimizin içinde yer alıyor...

Meydan Eryaman'da fiyatlar 349 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

2020 yılında teslim edilmesi planlanan Meydan Eryaman projesi Ankara ili, Etimesgut ilçesi, Eryaman’da konumlandırılıyor..

Eryaman Oyak Göksupark ne zaman teslim?

OYAK,  Ankara Eryaman'da dev bir konut projesine hazırlanıyor.  1876 daireden meydana gelen Eryaman Oyak Göksupark projesinde fiyatlar 191 bin TL'den başlıyor. Peki Eryaman Oyak Göksupark ne zaman teslim?

Eryaman Kaşmir Mavi Orkide fiyatları!

Eryaman Kaşmir Mavi Orkide fiyatları 550 bin TL'den başlıyor. Kaşmir Mavi Orkide projesi 24 ay sonra teslim ediliyor...

Metromall Rezidans Eryaman teslim tarihi!

Metromall Rezidans Eryaman projesinde daire fiyatları 2+1'lerde 292 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Metromall projesi Mayıs 2017’de teslim edilecek!

Söğüt İnşaat’ın Eryaman’a değer katacak Metromall projesi Mayıs 2017’de teslim edilecek. Metromall’de 5 blok ile Türkiye’nin üstü açılabilir ilk AVM’si bulunacak.

Eryaman Armonia Evleri teslim tarihi!

Eryaman Armonia Evleri teslim tarihi bu yıl Nisan ayı olarak belirtiliyor. Ankara'da yer alan Armonia Evleri projesinde fiyatlar 130 bin liradan başlayarak değişiyor...

Eryaman Akın 688 Evleri teslim tarihi!

Eryaman Akın 688 Evleri teslim tarihi Mart 2017 yılı olarak belirtiliyor. Akın 688 Evleri projesinde dairelerin fiyatları 129 bin liradan başlayarak değişiyor...

Eryaman Akın 688 Evleri ne zaman teslim?

Ankara Eryaman'da, Şehit Osman Avcı Mahallesi'nde, Göksu ve Beğendik'e yürüme mesafesinde inşa edilen Eryaman Akın 688 Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri mevcut. İşte ayrıntılar...

Endora Göksu teslim tarihi!

Endora Göksu teslim tarihi Ekim 2016 olarak belirlendi. 3 blok halinde inşa edilen projede dairelerin büyüklükleri 151 ve 153 metrekare şeklinde dizayn edildi.

Ankara Eryaman Concept ne zaman teslim?

İçinde kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, spor alanları ve dinlenme alanları ve daha bir çok sosyal olanak seçeneklerinin bulunduğu Ankara Eryaman Concept ne zaman teslim?

Eryaman Concept Ankara ne zaman teslim?

3 etap şeklinde Ankara ' da inşa edilen Eryaman Concept Ankara ne zaman teslim? sorusunun yanıtını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Projede 1+1 ve 2+1 daireler mevcut...

Endora Eryaman satılık daire!

Endora Eryaman satılık daire tipleri kapsamında 4 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Endora Eryaman Konutları'nın sosyal olanakları arasında oyun alanları, yüzme havuzu ve fitness center mevcut.

Ankara Eryaman Concept Konutları!

Ankara Eryaman Concept Konutları projesinde daire fiyatları 105 bin liradan başlıyor. Ankara Eryaman Concept Konutları projesinde daireler bu yıl Ağustos ayında sahiplerine teslim ediliyor...

Eryaman Endora teslim Haberi

Eryaman Endora teslim


Ankara'nın Eryaman ilçesinde hayata geçirilen Endora Eryaman projesi Arıkan Gündüz Yapı tarafından yükseliyor. Tüm konut tiplerinin 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Endora Eryaman projesinde toplamda 160 konut bulunuyor. 


3 bloktan meydana gelen  Endora Eryaman teslim tarihi 'ne ilişkin bilgiler haberimizin devamında yer alıyor. Endora Eryaman teslim tarihi 'nden önce projenin fiyat bilgisini aktanalım: 


Endora Eryaman daire fiyatları: 


Endora Eryaman projesinin daireleri  265 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Endora Eryaman ödeme: 


Minimum yüzde 25 peşinat ödemesi ile daire sahibi olunabilen Endora Eryaman ödeme planında kalan miktar için banka kredisi kullanılabiliyor. 


Endora Eryaman projesinde konut sahiplerinin hizmetine sunulmak üzere mini futbol sahaları, tenis kortu, açık yüzme havuzu gibi imkanlar bulunuyor.  Endora Eryaman teslim tarihi ile ilgili bilgiler şöyle: 


 Endora Eryaman teslim tarihi: 


Endora Eryaman teslim tarihi 'na göre...