30 / 04 / 2024

Eryaman Stadı son hali

Eryaman Stadı son hali

Ankara'da inşası devam eden Eryaman Stadı'nın, liglerin ikinci yarısında oynanacak maçlara hazır hale getirilmesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Eryaman Stadı'nın yüzde 70'i tamamlandı!

Ankaragücü Kulübü Basın Sözcüsü Tuna Yılmaz ve Belediye Kontrol Amiri Selim Özyalçın Eryaman'da yapımı süren statta incelemelerde bulundu. Yüzde 70'i tamamlanan stadın en kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor.

Şükrü Saraçoğlu Stadı devrediliyor mu? Son dakika açıklaması geldi!

Fenerbahçe tarafından Şükrü Saraçoğlu Stadının devrine ilişkin bir son dakika açıklaması yapıldı. Peki Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın devir işlemlerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Gaziantep Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Gaziantep'te yıkılan Kamil Ocak Stadı alanında yapımına başlanan millet bahçesinin inşaatında son durum ne?

Çotanak Stadı'nda son rötuşlar!

Giresun'da hayata geçirilen 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı inşaatında sona gelindi

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında son durum ne?

Ordu Valisi Tuncay Sonel, 2017'de temeli atılan Ordu Stadı'nda koltukların takılmaya başladığını belirtti.

Hatay'ın yeni stadının inşaatında son durum ne?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Hatay'da inşaatı tamamlanmak üzere olan stadı gezdi. 

Yeni Adana Stadı'nın inşaatında son aşamaya gelindi!

UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni Adana Stadı'nın inşaatı tamamlanıyor. Stadın koltuk renkleri ve sayısı da belli oldu.

Çotanak Stadı’nda çalışmalar son aşamaya geldi!

Giresunspor Kulüp Başkanı Sacit Ali Eren yaptığı açıklamalarda Çotanak Stadı'n inşasının son aşamaya geldiğini belirtti.

Eryaman Stadı Gençlerbirliği ve MKE Ankaragücü'ne tahsis edildi!

Kulüp başkanları Murat Cavcav ve Mehmet Yiğiner, 3 yıllık tahsis protokolüne imza attı. Başkentin sarı-lacivertli ve kırmızı-siyahlı ekiplerine tahsis eden protokole imza attı...

Karşıyaka Stadı’nın bitirilmesi için büyük çaba harcanıyor!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, yapımında son aşamaya gelinen Alsancak ve Göztepe Stadı ile ilgili gelinen son durumu anlattı.

Adana Stadı inşaatında son durum!

İnşaat çalışmaları devam eden Adana Stadı'nda incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu,Adana Stadı'nın çok ileri bir seviyeye geldiğini söyledi...

Ordu Stadı'nın inşaatında son durum!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, inşaatı devam eden yeni stadı hızlı şekilde hayata geçirmeyi ve sporseverlerin hizmetine sunmayı amaçladıklarını belirtti.

Eryaman Stadı açıldı!

Eryaman Stadı, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanan MKE Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor maçıyla kapılarını açtı.

Eryaman Stadı yarın açılıyor!

Başkentlilerin merakla beklediği Eryaman Stadı, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanacak MKE Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor maçıyla açılacak.

Eryaman Stadı son hali Haberi

Eryaman Stadı son hali

Ankara Eryaman'da inşası devam eden 22 bin kişilik Eryaman Stadı'nın, liglerin 19. haftasında oynanacak olan Spor Toto Süper Lig'de MKE Ankaragücü'nün Aytemiz Alanyaspor, Spor Toto 1. Lig'de Gençlerbirliği'nin de Altınordu maçları öncesinde kullanıma hazır hale getirilmesi için çalışmalar tüm hızıyla sürerken çalışmalar havadan görüntülendi.

Sözcü'de yer alan habere göre, Ankara'da son haftalarda yağan yoğun kar, stadyumda işlerin aksamasına sebep olsa da yüklenici firmanın 15 gün içerisinde eksikleri tamamlayıp teslim etmesi öngörülüyor.

Eryaman Stadı zemini hibrit olarak yapıldı ve test edildi.

Testi geçen zeminin futbol oynamaya elverişli olduğu bildirildi.

Stadyumun aydınlatma, skorbord, kamera, elektrik, su ve doğal gaz bağlantıları gerçekleştirildi.

Sarı koltukların dışında tribün koltukları monte edilirken, protokol, basın koltukları ve yaklaşık 3 bin 500 sarı koltuğun montelenme işi kaldı.

Eryaman Stadyumu'nun locaları hazır...