05 / 05 / 2024

Eryap Grup 2015

Eryap Grup 2015

Yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi olan Eryap Grup, bölge bayileri için ABD’ye 6 günlük bir seyahat düzenledi. Ekip New York’ta NBA maçı seyretti, Central Park’ta tur attı.

Türkiye’deki mevcut yapı stokunun yüzde 80’i yalıtımsız!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu yaptığı açıklamada Türkiye'deki mevcut yapı stokunun yüzde 80’inin yalıtımsız olduğunu belirterek "Enerjimizi evlerimizin içini değil, atmosferi ısıtmak için harcıyoruz” diye konuştu.

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 96 milyon TL sermaye bedeli ile  Silivri'de açıldı. 

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da Selim Eruslu ve Emrullah Eruslu ortaklığında kuruldu. 

Emrullah Eruslu yeni şirket kurdu!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile yeni bir şirket kurdu. 

Eryap Grup Mineral Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eryap Grup Mineral Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Eruslu ve Selim Eruslu ortaklığında kuruldu. 

Kütahya Emet Yenice grup köy yolu açıldı!

2015-2016 yılı onarım ve stabilize programında grup köy yolunda bulunan Emet İlçesi Yenice, Göncek ve Doğanlar köylerine hizmet vermek için Kütahya İl Özel İdaresi tarafından yapılan 5 km’lik yolun alt yapı çalışmalarının ardından başlatılan sıcak asfalt çalışmalarında sona gelindi.

Eryap Grup lider markaları tek çatı altında birleştiriyor!

Yapı sektöründe “Lider Markaların Üreticisi” Eryap Grup, her biri alanında lider markalarını tek bir isim altında birleştirerek, sektördeki lider konumunu pekiştiriyor.

Eryap Grup markalarını Bonus adı altında birleştiriyor!

Yapı sektöründe “Lider Markaların Üreticisi” Eryap Grup, her biri alanında lider markalarını tek bir isim altında birleştirerek, sektördeki lider konumunu pekiştiriyor.

Turanlar Grup'tan İstanbul'a 2 yeni otel!

Turanlar Grup; turizm sektörüne yatırım yapmaya devam ediyor. Grup 2015 yılında turizm sektöründe yaşanan gerilemeye karşın 25 milyon euroluk bir yatırımla İstanbul’da yapacakları 2 şehir oteli kazandıracak.

Emrullah Eruslu: Enerji tasarrufunda aslan payı yalıtımda!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu, Enerji Tasarrufu Haftası nedeniyle enerji verimliliği ve enerji tasarrufuna dikkat çekti. Eruslu, doğru malzemeyle doğru uygulanan ısı yalıtımının enerji tasarrufuna büyük katkısı olduğunu belirtti.

Emrullah Eruslu: 2016'da yalıtım sektörü büyük atak yapacak!

2016 yılının yalıtım sektörü için büyük bir atılım yılı olacağını ifade eden Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu, “Yakın dönemde açıklanan 64’üncü Hükümet Eylem Planı’ndaki düzenlemeler gerçekleşirse yalıtım sektörü büyük atılım gösterir” dedi.

64.Hükümet 2016 Eylem Planı, yalıtım sektörüne atılım yaptırır!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu, geçtiğimiz günlerde açıklanan 64’üncü Hükümet 2016 Yılı Eylem Planı’nı değerlendirdi. Eruslu, “Bu düzenlemelerin hayata geçmesi halinde yalıtım sektörü büyük atılım gösterir” dedi.

Yapı ve yalıtım sektörü atılım sürecine girecek!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu, geçtiğimiz günlerde açıklanan 64’üncü Hükümet 2016 Yılı Eylem Planı’nı değerlendirdi. Eruslu, “Bu düzenlemelerin hayata geçmesi halinde yalıtım sektörü büyük atılım gösterir” dedi.

Eryap Grup 2015 Haberi

Eryap Grup 2015

Eryap Grup, iş ortakları için New York’a özel bir tur düzenledi. Eryap CEO’su Emrullah Eruslu’nun ev sahipliğinde 2015 baharını karşılamak üzere gerçekleştirilen gezide bayiler Amerika’nın en kalabalık şehri olan, aynı zamanda dünyanın en kalabalık metropolleri arasında bulunan New York’ta keyifli bir tatil yaptı. Ticaret, medya, finans, sanat, moda, teknoloji, eğitim ve eğlencenin merkezi olan New York’ta bayiler Roosevelt Hotel NYC’de ağırlandı.


Uluslararası diplomasinin ve “Yeni Dünya” olarak adlandırılan Amerika’nın kültür merkezlerini görme imkanı sunan 6 günlük New York gezisi için özel hazırlanan seyahat programı kapsamında bayiler Manhattan’da Brooklyn Bridge ve Empire State’ten şehir manzarasını izlediler, Central Park’ta doğanın keyfini çıkarıp, Özgürlük Anıtı’nda yeni dünyanın tarihine yolculuk ettiler.


New York’un büyülü atmosferinde altı gün gezen bayiler NBA’in kalbi, eğlencenin merkezi Madison Square...