19 / 05 / 2024

eryap Wooler Taş Yünü

eryap Wooler Taş Yünü

Eryap; ısı, ses ve yangın yalıtımına aynı anda çözüm sağlayan ürünü Wooler Taş Yünü ürün gamını genişletti. Wooler ürün grubuna 4 yeni ürün ekleyen Eryap, yalıtım sektöründeki iddiasını sürdürüyor...

Wooler Ürün Teknik Kılavuzu’nun 2. baskısı tamamlandı!

Eryap Grup tarafından 2014 yılı Şubat Ayı itibari ile sektöre sunulan Wooler Ürün Teknik Kılavuzu’nun geliştirilmiş ve ürün gamına eklediği yeni ürünler ile zenginleştirilmiş 2. baskısı tamamlandı.

Eryap'tan Wooler Referans Kataloğu!

Eryap Grup’un son ürünü Wooler Taş yünü ürününün başarılı performansı, uzun bir süredir üzerinde özenle çalışılan “Wooler Referans Kataloğu” özel çalışması ile taçlandırıldı.

Eryap’ın Wooler taş yünü prestijli konut projelerinin tercihi oluyor!

Yapı sektörünün öncü şirketi Eryap’ın uzmanlığının yüksek teknolojiyle birleşmesinden doğan Wooler taş yünü, her aşamada karbon ayak izini azaltmaya yönelik çevresel bakış açısı ile üretiliyor.

Eryap Grup, New York’a özel tur düzenledi!

Yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi olan Eryap Grup, bölge bayileri için ABD’ye 6 günlük bir seyahat düzenledi. Ekip New York’ta NBA maçı seyretti, Central Park’ta tur attı.

Prestijli projeler yalıtım ihtiyacı için Wooler'i tercih ediyor!

ANKARA'da prestijli projeler kışın soğuğundan, yazın sıcağından Wooler taş yünü ile korunacak. Üretim teknolojisi ile rakiplerinden ayrılan yeni nesil taş yünü Wooler, cephe danışman firmalarının ve proje yönetimlerinin güvenini kazandı.

Koç Kuleleri yalıtım için Wooler'ı tercih etti!

Ankara’nın hızla gelişen yeni gözdesi İncek bölgesinde yapımı devam eden Enpark Beytepe projesi, Eskişehir yolunda yükselen West Gate Residence ve Söğütözü’nde yapımı devam eden Koç Kuleleri de yalıtım ihtiyacı için Wooler Taş Yününü tercih etti.

Çankaya'daki Korman Sitesi yalıtım için Wooler'ı tercih etti!

Ankara’nın Çankaya ilçesinde prestijli bir konumda bulunan Korman Sitesi, cephelerindeki yalıtım ihtiyacı için Wooler taş yününü seçti. Sitede Eryap A.Ş’nin ürettiği Wooler Premium F 150’den yana kullandı.

Emrullah Eruslu: Su yalıtımı olmayan binalar 10 yılda taşıma kapasitesinin yarısını kaybediyor!

Eryap CEO'su Emrullah Eruslu "depreme dayanıklı binalarda yaşamak için binaların su yalıtımı mutlaka yapılmalı. Aksi takdirde bina 10 yılda taşıma kapasitesinin yarısını kaybediyor" dedi.

Eryap, Wooler Taş Yünü ürün gamını genişletti!

Eryap; ısı, ses ve yangın yalıtımına aynı anda çözüm sağlayan ürünü Wooler Taş Yünü ürün gamını genişletti. Wooler ürün grubuna 4 yeni ürün ekleyen Eryap, yalıtım sektöründeki iddiasını sürdürüyor...

Eryapı Dekorasyon Seramik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Eryapı Dekorasyon Seramik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Hakan Coşkun tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Loca Sitesi, B Blok'ta kuruldu.

Binalarda kullanılan taş yünü Wooler yangına karşı koruyor!

İşyerlerini yangına karşı koruyan ve pasif yangın güvenliği sayesinde olası riskleri en aza indirgeyen taş yünü VVooler, ısı, ses ve yangın yalıtımını aynı anda sunarak KOBİ'lerin hayatını kolaylaştırıyor...

Eryap Sakarya'da taş yünü tesisi kurdu!

American Siding, Bonuspan, Focus Membran, Bonusmax, Winer, Focus Shingle ve Wooler markalarıyla yalıtım sektöründe çalışmalarını sürdüren Eryap, Sakarya Hendek’te 60 bin metrekarelik alanda kurduğu taş yünü tesisi ile faaliyet alanını genişletiyor...

Eryap, taş yünü tesisi ile faaliyet alanını genişletiyor!

Eryap, Sakarya Hendek'te 60 bin metrekarelik alanda kurduğu taş yünü tesisi ile faaliyet alanını genişletiyor. Eryap, taş yünü tesisinin tamamını 2014 un ilk yarısında devreye alacak...

eryap Wooler Taş Yünü Haberi

eryap Wooler Taş Yünü

Eryap; ısı, ses ve yangın yalıtımına aynı anda çözüm sağlayan ürünü Wooler Taş Yünü ürün gamını genişletti. Wooler ürün grubuna 4 yeni ürün ekleyen Eryap, yalıtım sektöründeki iddiasını sürdürüyor.


Eryap, Wooler taş yünü ürününde farklı bölgelerde kullanılmak üzere ürettiği “Ara Bölme Levhası”, “Çatı Şiltesi”, “Yüzer Döşeme Levhası”, “Dış Cephe Levhası”, “Klima Levhası”, ”Sanayi Şiltesi”, “Sanayi Levhası”,” Gemi Levhası” ve “Şiltesi ve Sandviç Panel” taş yünü levhalarının yanı sıra portföyüne yeni ürünler ekledi. Wooler, yeni ürün grupları ile ara bölmeden dış cepheye, teras çatıdan çelik yapılara kadar farklı kullanım yeri ve amacına göre geniş bir alanda hizmet edecek tamamen yerli ve doğal kaynaklar kullanılarak üretilen çözümler sunuyor.


Mükemmel bir ses emiciliği sağlayan Wooler Desibel, Alçı Kaplı Taşyünü Levha olarak da adlandırılıyor. Hafif...