29 / 04 / 2024

Erzincan Asker Hastanesi

Erzincan Asker Hastanesi

Erzincan Asker Hastanesi, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Işıkpınar Ek Hizmet Binası oldu.

Yeni Erzincan Devlet Hastanesi 2022'de açılacak!

Yeni Erzincan Devlet Hastanesi, "akıllı hastane" modeliyle inşa ediliyor. Hastanenin 2022 yılında hizmete alınması planlanıyor.

Malatya'daki Asker Hastanesi için yıkım ihalesi düzenlendi!

Çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi şehirdeki Asker Hastanesi için yıkım ihalesi düzenledi...

Erzincan Araştırma Hastanesi'nin ek binası çöktü!

Erzincan'da inşa edilen Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ek hizmet binası çöktü. Binanın inşaatında çalışan 8 işçi yaralandı.

Erzincan Ağız Diş Sağlığı Eğitim Araştırma Hastanesi açıldı!

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Ağız Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı.

Erzincan Araştırma Hastanesi ek binası 2019'da tamamlanacak!

Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız, hastane yanına yapılacak ek binanın inşaatına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erzincan'a yeni hastane müjdesi!

Erzincan'da Sağlık sektöründe yeni hedeflerin gerçekleştiriyor. Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dörtyol Yerleşkesi yerine yeni hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Erzincan TOKİ 10 yataklı hastane ihalesi yarın!

Erzincan İli İliç İlçesi 10 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi yapım işinin ihalesi yarın yapılacak.

Erzincan Devlet Hastanesi için yeni bina!

Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan Valiliği'ni ziyaretinin ardından, Atatürk Parkı'ndaki bayramlaşma programına katıldı. Yıldırım, Erzincan'da bölgedeki yatırımları ve projeleri anlattı.

Gümüşsuyu Asker Hastanesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

Gümüşsuyu Asker Hastanesi'nin Beyoğlu Göz Hastanesi'ne verilmesi kararı mecliste konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Malatya'da sağlık yatırımları için arsa devri!

Malatya Büyükşehir ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında Yeşiltepe’de yer alan Asker Hastanesi ile mevcut Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yanındaki arsanın devrine ilişkin hazırlanan protokol imzalandı.

Erzincan'a Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi geliyor!

Erzincan Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Erzincan Üniversitesi Eski Meslek Yüksek Okulu yerleşkesinde inşa ediliyor.

Erzincan'a Ağız ve Diş Hastanesi geliyor!

Erzincan Üniversitesi Eski Meslek Yüksek Okulu yerleşkesine, Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi yapılıyor. 130 diş ünitliğine sahip olacak yeni hastane 3 katlı, 9200 metrekare kapalı alana sahip.

Derince'ye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi geliyor!

KOCAELİ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Derince Asker Hastanesi ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasındaki arsaya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin yapılacağını söyledi.

Erzincan Asker Hastanesi Haberi

Erzincan Asker Hastanesi

Erzincan Asker Hastanesi, askeri hastanelerin Sağlık Bakanlığına devredilmesi sebebiyle Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Işıkpınar Ek Hizmet Binasına dönüştürüldü. 


Hastanenin devri dolayısıyla düzenlenen törene, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. İsmayil Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Dr. Mesut Turan, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Erhan ve hastane personeli katıldı.


Ertuğrul Erhan törende yaptığı konuşmada, Sağlık Bakanlığına devredilen asker hastanelerinin hizmetlerinin yeni statüleriyle devam edeceğini ifade ederek, bu hastanelerin hizmetlerinin eskisinden daha güçlü bir şekilde yürütüleceğinden kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini söyledi.


Asker hastanelerinin devri dolayısıyla tarihi bir dönem yaşandığına dikkati çeken Erhan, "Bugün ülkemiz askeri sağlık hizmetleri ve sivil sağlık camiaları olarak bir tarihe tanıklık ediyoruz. Özel ve fedakar bir hizmet alanı olan sağlık hizmetleri...