28 / 04 / 2024

Erzincan belediye projeleri 2018

Erzincan belediye projeleri 2018

Erzincan Belediyesi, projelerle şehri fiziki olarak güzelleştirmeye devam ediyor. Belediye tarafından bölgede 26 muhtarlık binası inşa edilecek.

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

TOKİ Polemiği... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: TOKİ projeleri tamamlanmadığı için vatandaş mağdur oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TOKİ2nin sunduğu projeleri tamamlayamadığı için vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. İmamoğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan sert yanıt geldi...

Ekrem İmamoğlu: KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri vardı, şimdi hepsi çözüldü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu KİPTAŞ ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. , KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri olduğunu ve şimdi bunların hepsinin çözüldüğünü belirtti. Açıklamanın ardından gözler KİPTAŞ'ın eski Genel Müdürü İsmet Yıldırım'a çevrildi....

Arsa almak isteyenler dikkat! Erzincan Belediyesi 3 adet arsa satıyor! 

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan Keklikkayası ve Karaağaç mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Erzincan depreminde yaşamını yitirenler unutulmadı! 30 Senenin ardından yine anıldı...

Erzincan'da, 30 sene önce yaşanan 6.8 şiddetindeki depremde hayatını kaybeden 653 kişi tören düzenlenerek anıldı. Erzincan valisi Mehmet Makas ve Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun'da deprem hakkında konuşma yaptı.

Erzincan'da 18.4 milyon TL'ye sosyal tesis yapım işi ihalesi!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan'da 18 milyon 390 bin TL bedelle sosyal tesis yapım işi ihale ediyor.

Erzincan'da 18.4 milyon TL'ye satılık 24 gayrimenkul!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan'da yer alan 24 adet gayrimenkulü 18 milyon 409 bin 242 TL bedelle satışa çıkardı.

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Erzincan'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Erzincan Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 12 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Erzincan Belediyesi'nden 8.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Erzincan Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzincan İli, Merkez İlçesi, Fatih mahallesi, 2103 ada 2 parsel nolu taşınmazda konut inşa edilmesi işi 8 milyon 871 bin 335 TL'ye ihale edilecek.

Erzincan'da 5.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan İli, Merkez ilçesi, Fatih Mahallesi'nde 5 milyon 746 bin 360 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale  7 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak.

Erzincan'da 6.3 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan Ulalar Mustafa Kemal Paşa ve Yalnızbağ Mimar Sinan mahallelerinde yer alan gayrimenkulleri 6 milyon 310 bin 192 TL bedelle satışa çıkardı.

Erzurum'um kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıda Erzurum'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

Erzincan belediye projeleri 2018 Haberi

Erzincan belediye projeleri 2018

Erzincan Belediyesi tarafından hayata geçirilen projelerle şehir fiziki olarak güzelleşiyor. Kamu hizmeti verilen alanlarının alt yapısı iyileştiriliyor.

Milliyet'te yer alan habere göre, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın." anlayışıyla projeler üreten belediye idaresi, halkın daha iyi hizmet alması için daha modern ve daha prestijli muhtar evleri inşa ediyor.

Erzincan'da Karaağaç Mahallesi, Kızılay Mahallesi ve İnönü Mahallesi muhtarlık binaları ile birlikte muhtarlık binası sayısı 26'ya ulaşacak. 

Muhtarlık binası olmayan mahalle kalmayacağını belirten Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy "Muhtarlarımızın hizmet verdikleri alanları daha prestijli bir hale getirmek için çalışıyoruz. Muhtarlarımız Yerel yönetimlerin en uç noktası. İstiyoruz ki halkımız bu kamu hizmetlerini çok daha güzel ve konforlu binalarda alsınlar. Bu amaçla halkımız ve muhtarlarımız için şık ve zarif binalar inşa ediyoruz. Çalışmalarımız her alanda aralıksız devam...