04 / 05 / 2024

erzincan belediyesi yatırım

erzincan belediyesi yatırım

Erzincan Belediyesinin 2015 yılı içerisinde yürüteceği çalışmaların ve projelerin toplu başlangıç töreni ve yatırım sezonunun açılışı düzenlenen tören ile gerçekleşti. 2015 yılında yapılacak olan çalışmaların ve projelerin startı verildi.

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Yenimahalle Belediyesi'nden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım!

Yenimahalle Belediyesi ilçenin en hızlı gelişen mahallelerinden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım kazandıracak...

Aksaray Belediyesi'nden 4 bölgeye 43 milyonluk yatırım!

Aksaray Belediyesi, 4 bölgeye 43 milyonluk  yatırım gerçekleştirdi. 700 günde tamamlanan yatırımlar halkın hizmetine sunuldu. 

Amasya Sulova Belediyesi'nden 18.3 milyon TL'lik 6 yatırım!

Amasya Sulova Belediyesi tarafından hayata geçirilen 6 dev yatırım hizmete açıldı. 18.3 milyon TL'ye inşa edilen projeler 61. yıldönümde halkın hizmetine sunuldu.

İzmir Büyükşehir yatırım harcamalarını 27 kat artırdı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yatırım harcamalarını son 14 yılda tam 27 kat artırdı ve 15 milyar liranın üzerine çıktı. 

Erzincan'a 30 milyon TL'lik 2 yeni yatırım!

Erzincan Belediyesi tarafından 30 milyon TL değerinde 2 yeni yatırım hayata geçirilecek. Belediye tarafından Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Derince'nin altyapısına 87 milyonluk yatırım!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Derince'ye 87 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapıyor,

Trabzon'un 5 ilçesine 30 milyon TL'lik alt yapı yatırımı!

Altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi kentin 5 ilçesine 30 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapacak.

2. Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi 10 Mayıs'ta!

Kartal Belediyesi tarafından Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi'nin 2.'si gerçekleşiyor. Zirve, 10 Mayıs 2016 günü saat 09:00'da düzenlenecek.

Erzincan Belediyesi yatırım sezonunu açtı!

Erzincan Belediyesi 2017 yılı içerisinde 150 Milyon TL’lik yatırım yapacak, belediye bu kapsamda hayata geçireceği yatırımlara da start verdi.

Antalya Serik'e 3 yılda 80 milyon TL'lik yatırım!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Serik’e 3 yılda yaklaşık 80 milyon TL'lik yatırım yaptı.

Ordu Çaybaşı'na 5 milyon 840 bin TL'lik yatırım!

Ordu'nun yol sorununu çözmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Çaybaşı ilçesinde 7 milyon 922 bin TL yol yatırımı yaptı.

Ordu'ya 13 milyonluk yol yatırımı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi 13 milyon TL'lik yol yatırımı gerçekleştirdi.

erzincan belediyesi yatırım Haberi

erzincan belediyesi yatırım

Belediye Sarayı önünde düzenlenen törene Vali Süleyman Kahraman, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Vali Yardımcıları, Belediye Başkan Yardımcıları, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ve belediye personeli katıldı.


Erzincan Belediyesi Mehteran ekibi konseri ile başlayan program, saygı duruyu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Belediye halk oyunları ekibinin gösterisinin ardından yatırım çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy; “30 Mart 2014 yılında başladığımız hizmet hamlesinin birinci yılını tamamlamış olduk. Ekibimizle birlikte kamu kurum kuruluşlarımızla birlikte, Valimizin ilimize gelmesiyle birlikte çok büyük yatırım ve projelere imza atmaya devam ediyorum. Hepimiz bu şehrin sakini değiliz, sahibiyiz. Erzincan’da yaşayan herkes ile birlikte hepimiz bu şehrin sahibiyiz. Sahibi olarak hareket ediyoruz. Şehrimize güzle şeyler...