19 / 05 / 2024

Erzincan Cansuyu projesinin ne kadarı tamamlandı

Erzincan Cansuyu projesinin ne kadarı tamamlandı

Erzincan Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl yapımına başlanılan cansuyu çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında 202 kilometrelik içme suyu şebekesinin 141 kilometresi tamamlandı. 5 bin 832 konutun abonelik bağlantısı yapıldı.

TOKİ Erzincan projesiyle sadece o ilçeye tam 285 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan projesi için start verdi. Erzincan TOKİ projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Erzincan projesi için tarih belli oldu! 158 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan projesinin ihale tarihini açıkladı. 158 konutluk Erzincan projesi, 6 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ'den Erzincan'a 214 konutluk yeni proje!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Erzincan projesi için düğmeye bastı! İşte 214 ucuz konut inşa edilecek o ilçe!

Çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklnen Erzincan projesinin ihalesini 21 Eylül'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Erzincan projesi için düğmeye basıldı! O ilçeye 200'den fazla ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor. Projede 214 adet konut yer alıyor.

TOKİ'den Erzincan'a yeni proje müjdesi! Resmen açıklandı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Projede toplam 214 adet konut yer alacak. İşte detaylar....

TOKİ Erzincan Aşağıgedik 285 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan Kemah Aşağıgedik Mahallesi projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Erzincan Kemah 285 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan Kemah projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Erzincan Kemah 285 konut ihalesi 12 Ekim'de!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Erzincan Kemah projesinin ihalesini 12 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Ankara-Erzurum-Erzincan YHT projesinin akıbeti TBMM'de!

Ankara-Erzurum-Erzincan illeri arasında yapılması planlanan yüksek hızlı tren projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Erzincan Tercan projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) Erzincan Tercan projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Erzincan Çukurkuyu projesinin ihalesi yapıldı!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Erzincan Çukurkuyu projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Erzincan Tercan 2. Etap 2019 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan Tercan 2. Etap projesinin kura çekilişi bugün yapılacak.

Erzincan Cansuyu projesinin ne kadarı tamamlandı Haberi

Erzincan Cansuyu projesinin ne kadarı tamamlandı


Erzincan Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl yapımına başlanılan cansuyu çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında 202 kilometrelik içme suyu şebekesinin 141 kilometresi tamamlandı. 5 bin 832 konutun abonelik bağlantısı yapıldı. 


Cansuyu projesi kapsamında Ergenekon ve Yavuz Selim mahallelerinde alt ve ust yapı çalışmaları tamamlandı. Fatih. Yunus Emre. Akşemset tin. Mimar Sinan. Başbağlar, Bahçelievler ve Kazım Kara bekir. İstasyon mahallelerinde ve Hukuk Fakültesi yolu, Erzincan-Kemah yolunda altyapı çalışmaları tamamlandı. Halit Paşa. Cumhuriyet ve İzzet Paşa mahallelerinde ise çalışmalar devam ediyor. 


Proje kapsamında elektrik, telefon hatlarının yeraltına alınması ve kablo TV. doğalgaz çalışmaları da birlikte yürütülüyor. Erzincan tarihinin en büyük projesi olarak bilinen 35 milyon Euro bütçeli proje. 

Erzincan Belediyesi. Avrupa Birliği. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından finanse ediliyor. Cansuyu projesi tamamlandığında su şebekesindeki yüzde...