05 / 05 / 2024

Erzincan Pir-i Sami Hazreti Kuran kursu yenileme

Erzincan Pir-i Sami Hazreti Kuran kursu yenileme

1960’tan beri Erzincan’ın öncü Kuran kurslarından olan Karaağaç Pîr-i Sâmi Hz. Kur’an Kursu, uzun yıllardır verdiği hizmete ara verip tekrar yapılmak üzere yıkıldı.

TOKİ Erzincan 2023 projesi için yeni tarih açıklandı! 412 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Merakla beklenen projede 412 adet konut yer alacak.

TOKİ Erzincan projesi için geri sayım başladı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Erzincan projesi için geri sayım başladı. Merakla beklenen projede 158 konut yer alacak.

TOKİ Erzincan projesi için yeni tarih açıklandı! Bu ilçeye 158 yeni konut geliyor!

TOKİ Erzincan projesi için merakla beklenen yeni ihale tarihi belli oldu. TOKİ'nin Erzincan projesinde 158 konut yer alacak.

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

TOKİ Erzincan projesi için beklenen tarih resmen geldi! Bakın o ilçeye kaç yeni konut geliyor!

TOKİ Erzincan projesi için beklenen tarih resmen geldi... Bakın o ilçeye kaç yeni konut geliyor... İşte TOKİ Erzincan 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Erzincan TOKİ 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! O ilçedeki 214 yeni konutu kaçırmayın!

Erzincan TOKİ 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu... O ilçedeki 214 yeni konutu kaçırmayın... İşte Erzincan TOKİ 2023 projesi detayları...

Altın fiyatlarında bu defa da altılı masa depremi! İslam Memiş bir açıkladı pir açıkladı, duyanların yüreği ağzına geldi

Altın fiyatlarında bu defa da altılı masa depremi... İslam Memiş bir açıkladı pir açıkladı, duyanların yüreği ağzına geldi... Hemen bakın...

TOKİ Erzincan projesi için düğmeye bastı! 214 konutluk yeni projesi kaçırmayın!

Dar gelirliler için konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan'da tam 214 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Erzincan projesiyle sadece o ilçeye tam 285 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan projesi için start verdi. Erzincan TOKİ projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Erzincan projesi için tarih açıklandı! O ilçeye 214 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzincan projesi için start verdi. Söz konusu projede 214 yeni konut yer alacak.

TOKİ Erzincan projesi için tarih belli oldu! 158 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan projesinin ihale tarihini açıkladı. 158 konutluk Erzincan projesi, 6 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Erzincan projesi için düğmeye bastı! Tam 285 yeni konut geliyor!

14 Eylül tarihinde 81 ildeki 250 bin konut için başvuru dönemini başlatan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzincan'da 285 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Erzincan projesi için düğmeye bastı! 95 yeni konut geliyor!

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan'da 95 konut inşa edecek. İşte detaylar...

Erzincan Pir-i Sami Hazreti Kuran kursu yenileme Haberi

Erzincan Pir-i Sami Hazreti Kuran kursu yenileme

1960’tan beri Erzincan’ın öncü Kuran kurslarından olan Karaağaç Pîr-i Sâmi Hz. Kur’an Kursu, uzun yıllardır verdiği hizmete ara verip tekrar yapılmak üzere yıkıldı.

Yıkımı gerçekleştirilen merkez hakkında açıklamada bulunan Erzincan Diyanet İşleri Başkanlığı İl Müftülüğü şu bilgilendirmelerde bulundu; “ 1960’lı yıllarda, toprağa ekilen tohum misali, önce İmam Hatip Lisesi, sonra İmam Hatip Yatılı Erkek Öğrenci Yurdu sonra da gündüzlü ve yatılı erkek Kur’an kursu olarak 2014 yılına kadar ilimizin manevi açıdan donanımlı, çok kıymetli talebeler, ilim adamları, hafızlar ve Kur’an okuyan neslin öncülüğünü yapmada önemli bir misyon ve vizyonu üstlenmiş olan Karaağaç Kur’an Kursu’muz, depremler ve yoğunluklu kullanım nedeniyle ekonomik ömrünü tamamladığından yıkımı gerçekleştirilmiştir.

Son yıllarda müftülüğümüzün koordinesinde, şehrimizin doğu tarafında Süreyya Hanım Kız Kur’an Kursu, batı istikametinde Recep Demir Erkek...