10 / 05 / 2024

Erzincan Refahiye imar planı

Erzincan Refahiye imar planı

Erzincan Refahiye ve Edirne Beğendik ilçelerine ilişkin ilave ve revizyon imar planı ihalelerini kazandı. Bugüne kadar 20 bin hektar alanın imar planı ve imar denetimini gerçekleştiren İmpo İmar, halen 6 ilçenin daha imar planlarını gerçekleştiriyor...

O ildeki 2 konut taksitle satılıyor! Ev arayanlar dikkat! 

Erzincan Refahiye Belediyesi, Erzincan ili, Refahiye ilçesi, Binali Yıldırım Mahallesinde yer alan 2 adet konutu yüzde 75'ini peşin, kalanını taksitle satıyor. İşte detaylar...

TOKİ Erzincan Refahiye'de 2+1'ler 850 bin TL'ye!

TOKİ'nin Erzincan projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Erzincan Refahiye projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Erzincan Refahiye TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Erzincan Refahiye TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Erzincan 2020 konut ihalesi yarın!

Erzincan İli, Refahiye İlçesi 220 adet Konut ve Garaj Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Erzincan Refahiye 220 konut ihalesi 27 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzincan Refahiye İlçesi 220 adet Konut ve Garaj Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesini 27 Şubat 2020 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ'den Erzincan Refahiye'ye 220 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan Refahiye projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Erzincan Refahiye'de 220 aileyi ev sahibi yaptı!

TOKİ tarafından Erzincan Refahiye’de hayata geçirilen 220 adet konutluk projenin kura çekilişi gerçekleşti. Projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor...

Erzincan'da imar barışı uyarısı!

Erzincan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Gökhan Aydemir İmar Barışı başvurularının ay sonu itibariyle sona ereceğini belirterek başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların geç kalmaması için uyardı. 

Erzincan’da imar barışı paneli düzenlendi!

Türkiye Barolar Birliği ve Erzincan Barosu işbirliği ile Erzincan’da avukatlara yönelik "İmar Barışı, Kentsel Dönüşüm ve Tapu Uygulamaları" konularında panel düzenlendi. 

Erzincan’da imar barışı başvuruları devam ediyor!

Erzincan’da kentsel dönüşüm çalışmaları ve imar barışı başvuruları alınmaya devam ediyor.  Erzincan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Gökhan Aydemir İmar Barışı kapsamında 9 bine yakın kayıt aldıklarını ifade etti.

İmar barışı için geç kalmayın çağrısı!

Erzincan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Gökhan Aydemir, vatandaşlara imar barışının son tarihinin 31 Ekim olduğunu dile getirerek, vatandaşlara "geç kalmayın" çağrısı yaptı. 

Erzincan Bilgi ve Kültür Evi açıldı!

Erzincan'ın Refahiye ilçesi Kayı köyündeki Bilgi ve Kültür Evi açıldı. Açılışa TBMM Başkanı Binali Yıldırım katıldı...

Erzincan'da imar barışına 5 bin kişi başvurdu!

Erzincan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Gökhan Aydemir, 'imar barışı' konusunda açıklamalarda bulundu. İmar barışı için 5 bin üzerinde başvuru geldiğini söyleyen Aydemir, 1 milyon 700 bin üzerinde para toplandığını açıkladı.

Erzincan'da imar barışı için 4 bin kişi başvurdu!

Erzincan’da imar barışı düzenlemesine 4 bin başvuru geldi. Erzincan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Gökhan Aydemir, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Erzincan Refahiye imar planı Haberi

Erzincan Refahiye imar planı


İmpo İmar, İller Bankası’nın Erzincan Refahiye ve Edirne Beğendik ilçelerine ilişkin ilave ve revizyon imar planı ihalelerini kazandı. Bugüne kadar 20 bin hektar alanın imar planı ve imar denetimini gerçekleştiren İmpo İmar, halen 6 ilçenin daha imar planlarını gerçekleştiriyor.


Erzincan Refahiye ve Edirne Beğendik ilçelerinin imar planlaması İmpo İmar şirketine emanet edildi. 20 yıldır Türkiye’nin geleceğine imza atan İmpo İmar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı  İller Bankası A.Ş. ’nın Erzincan Refahiye ve Edirne Beğendik ilçelerine ilişkin ilave ve  revizyon imar planı yapımı işi ihalelerini kazandı.


Bugüne kadar 20 bin hektar alanın imar planı ve imar denetimini gerçekleştiren İmpo İmar, halen Refahiye ve Beğendik haricinde 6 ilçenin daha imar planlarını hazırlıyor.


Erzincan ili Refahiye ilçesinin yaklaşık 510 hektarlık alanını  ve Edirne ili Beğendik...