04 / 05 / 2024

Erzincan Ticaret İnşaat

Erzincan Ticaret İnşaat

Erzincan Ticaret İnşaat Anonim Şirketi, Cengiz Aktürk, Fikret Şeker, Serdar İnan tarafındna 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Temmuz 2013 tarihinde Terrace Fulya'da kuruldu

Armağan Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Ticaret İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Demir Onur Armağan tarafından kuruldu.

Emg Ticaret İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Emg Ticaret İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Güzel tarafından kuruldu.

Vetro İç Ve Dış Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vetro İç Ve Dış Ticaret İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Avunduk tarafından kuruldu.

Aybar E Ticaret İnşaat Tekstil Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aybar E Ticaret İnşaat Tekstil Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aybar tarafından kuruldu.

Lider Ticaret İnşaat Ve Orman Ürünleri Anonim Şirketi kuruldu!

Lider Ticaret İnşaat Ve Orman Ürünleri Anonim Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demirer tarafından kuruldu.

Davoodi Group Dış Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Davoodi Group Dış Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmood Khan Navazkhan, Nader Khan Davoodı, Navaz Khan Davoudkhan, Rahmatullah Davoudkhan ve Shır Khan Daudı ortaklığında kuruldu.

Ruhama Group Uluslararası Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ruhama Group Uluslararası Ticaret İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Muhammad Şarafatullah ve Mustafa Çoşkun ortaklığında kuruldu.

Arnes Dış Ticaret İnşaat Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Arnes Dış Ticaret İnşaat Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Cengizhan Cengiz ve Ömer Kemal Cengiz ortaklığında kuruldu.

Adm Dış Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Adm Dış Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Çetin Tunç tarafından kuruldu.

Sever Dış Ticaret İnşaat Tekstil Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sever Dış Ticaret İnşaat Tekstil Sanayi Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Habip Sever ve Hayım Kuryel ortaklığında kuruldu.

Eurasıa Modern Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eurasıa Modern Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi Bağcılar'da Esmaıl Alzubaıtı tarafından kuruldu.

Orasiam Dış Ticaret İnşaat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Orasiam Dış Ticaret İnşaat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Hamıd Jamshıdı tarafından kuruldu.

Balat Dış Ticaret İnşaat Yapım İşleri Ve Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

Balat Dış Ticaret İnşaat Yapım İşleri Ve Madencilik Anonim Şirketi Kağıthane'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem İnce tarafından kuruldu.

Erzincan Ticaret İnşaat Haberi

Erzincan Ticaret İnşaat
Erzincan Ticaret İnşaat Anonim Şirketi, Cengiz Aktürk, Fikret Şeker, Serdar İnan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da kuruldu.   Erzincan Ticaret İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; her nevi inşaat müteahhitlik ve taşeronluk işleri yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.   Erzincan Ticaret İnşaat Anonim Şirketi adres: Şişli,Fulya, Terrace Fulya M4, Hakkı Yeten Caddesi,...