05 / 05 / 2024

erzincan toki jandarma karakol inşaatı

erzincan toki jandarma karakol inşaatı

Erzincan İli; Kemaliye İlçesi Başbağlar Jandarma Karakol Komutanlığı Taş Duvar Ve Kule İnşaatı, Refahiye İlçesi Akarsu Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binası İnşaat yapım işi ihalesi bugün yapılacak...

Erzincan TOKİ 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! O ilçedeki 214 yeni konutu kaçırmayın!

Erzincan TOKİ 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu... O ilçedeki 214 yeni konutu kaçırmayın... İşte Erzincan TOKİ 2023 projesi detayları...

TOKİ Jandarma Genel Komutanlığı için 85 lojman inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı için 85 yeni lojman inşa edecek. Projenin ihalesi 23 Mart tarihinde yapılacak.

Erzincan TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan Yoğurtlu Mahallesi projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Erzincan TOKİ 146 konut ihalesi yarın!

Erzincan İli Kemaliye İlçesi İshakpaşa Mahallesi Tarlabaşı Mevkii 146 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Erzincan TOKİ 146 konut ihalesi 18 Eylül'de!

Erzincan İli Kemaliye İlçesi İshakpaşa Mahallesi Tarlabaşı Mevkii 146 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Eylül'de yapılacak.

Erzincan TOKİ Yalnızbağ başvuruları ne zaman başlıyor?

Erzincan TOKİ Yalnızbağ başvuruları 05 Eylül – 29 Eylül 2017 arasında kabul edilecek. Projeden yüzde 10, yüzde 14 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Erzincan TOKİ 10 yataklı hastane ihalesi yarın!

Erzincan İli İliç İlçesi 10 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi yapım işinin ihalesi yarın yapılacak.

Erzincan TOKİ Çağlayan başvurusu!

Erzincan TOKİ Çağlayan başvurusu 7 Eylül'de başlayacak. Projede fiyatlar 74 bin 611 TL'den başlıyor.

Erzincan Çukurkuyu Toki başvuru yeri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen Erzincan Çukurkuyu Toki projesinde 5 konut satışa çıkıyor. İşte, Erzincan Çukurkuyu Toki başvuru yeri..

TOKİ Erzincan Çukurkuyu başvuru şartları!

TOKİ Erzincan Çukurkuyu'da 7 bin 718 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Proje kurasız başvuru önceliğine göre açık satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Erzincan Çukurkuyu başvuru şartları...

TOKİ Erzincan Çukurkuyu başvuru tarihleri 2015!

TOKİ Erzincan Çukurkuyu'da daire fiyatları 65 bin 316 TL'den başlıyor. Projede Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 48 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte TOKİ Erzincan Çukurkuyu başvuru tarihleri 2015...

Erzincan Geçit TOKİ 2. Etap başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Erzincan Geçit 2. Etap'ta daire fiyatları 77 bin 376 TL'den başlıyor. Projede yer alan 36 adet daire açık satışa sunuluyor. Peki Erzincan Geçit TOKİ 2. Etap başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Erzincan Geçit 2. Etap başvuru dönemi başladı!

TOKİ Erzincan Geçit 2. Etap başvuru dönemi başladı. Son başvuru günü 31 Aralık 2015 olarak belirlenen projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

erzincan toki jandarma karakol inşaatı Haberi

erzincan toki jandarma karakol inşaatı

Erzincan İli; Kemaliye İlçesi Başbağlar Jandarma Karakol Komutanlığı Taş Duvar Ve Kule İnşaatı, Refahiye İlçesi Akarsu Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binası İnşaatı ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.



İhalenin yapılacağı yer T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Baskanlığı Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA


İlanın detayı için