30 / 04 / 2024

erzincan uluköy beldesi

erzincan uluköy beldesi

17/08/2013 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren kanun çerçevesinde Erzincan Merkez ilçe Uluköy Beldesi sınırlarında yer alan Faik Osman, Eyüp Sultan ve Fatih mahalleri riskli ilan edildi...

Prof. Dr. Naci Görür'den 3 il için deprem uyarısı: Şimdi sıra...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada Tunceli, Bingöl ve Erzincan'a yönelik deprem uyarısı yaptı. Naci Görür ayrıca açıklamasında geçmişte olan 7.2 büyüklüğündeki depremi işaret ederek fayın periyodunu doldurduğunu kaydetti. 

Uluköy İnşaat Hırdavat Makina Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uluköy İnşaat Hırdavat Makina Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan Trabzon'a deprem uyarısı: Erzincan depremi Trabzon'u da yıkar!

Trabzon Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Semi Hamzaçebi, Erzincan'da olabilecek bir depremin Trabzon'u da yıkacağına dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu. 

Milli Emlak'tan o ilde yüzde 20 indirimle satılık 5 arazi! 130 bin TL'den başlayan fiyatları kaçırmayın!

İnebolu Milli Emlak, Kastamonu ili, İnebolu ilçesi, Uluköy, Yeni Mahalle, Hamit Köyü ve Alaca Köyü'nde yer alan 5 adet ararazi yüzde 20 indirim ya da 24 ay taksit seçeneğiyle satıyor. İşte ayrıntılar...

ŞOK’ta A’dan Z’ye indirim! Turşuluk biber 29,90 TL’ye, yüzey temizleyici 49,90 TL’ye, Yumoş extra 69,90 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta başlayan indirim kampanyası dalga dalga büyüyor. Buna göre, turşuluk biber 29,90 TL’ye, Asperox yüzey temizleyici 49,90 TL’ye, Yumoş extra 69,90 TL’ye düştü. İşte 14 Eylül 2023 ŞOK fiyat listesi...

Aksaray-Ulukışla-Yenice Yüksek Standartlı Demiryolu Hattı'nın ihalesi yapıldı!

"Aksaray-Ulukışla-Yenice Yüksek Standartlı Demiryolu Hattı İnşaatı ile Elektromekanik Sistemlerinin Temini ve Yapım İşi"nin yaklaşık Değeri 16 milyar 338 milyon 146 bin 708 TL olarak belirlendi.

Bina zeminleri bakterilerle güçlenecek!

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Mühendislik Fakültesi ve Atatürk Üniversitesinde görev alan akademisyenler tarihi binaların zemine bakteri enjekte ederek güçlendirme yapılabileceğini belirledi.

Bakanlığın 2021 yılı için Erzincan'a yönelik yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2021 yılı için Erzincan'a yönelik yapacağı yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Gümüşhane Kabaköy 55 konut ihalesi bugün!

Gümüşhane İli Merkez İlçesi Arzular Kabaköy Beldesi 55 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gümüşhane 55 konut ihalesi yarın!

Gümüşhane İli Merkez İlçesi Arzular Kabaköy Beldesi 55 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Naci Görür: Erzincan'da en az 7 büyüklüğünde deprem olabilir!

Prof. Dr. Naci Görür, Erzincan çevresinde ile Erzincan’ın doğusunda olan yedisu fayının hassasiyetle baktığı bir konu olduğunu belirtti ve, "Burada da en az 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığı fazla" dedi.

TOKİ Gümüşhane 55 konut ihalesi 15 Ocak'ta!

Gümüşhane İli Merkez İlçesi Arzular Kabaköy Beldesi 55 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 15 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Erzincan'da yapılan bilimsel betonarme çalışması deprem yönetmeliğinde yer alacak!

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde yapılan bilimsel betonarme çalışması, Uluslararası Yapısal Beton Federasyonu (CEB-FIB) Korozyon Komitesi tarafından kabul edilerek, çalışmanın deprem yönetmeliğinde alınması için karar verildi.

erzincan uluköy beldesi Haberi

erzincan uluköy beldesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 10/7/2013 tarihli ve 3961 sayılı yazısı üzerine, 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun'un 2'nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 22/7/2013 tarihinde Erzincan Merkez ilçe Uluköy Beldesi sınırlarında yer alan Faik Osman, Eyüp Sultan ve Fatih mahallelerinin yeniden dönüştürülmesi kararlaştırıldı. 


 Erzincan kentsöl dönüşüm mahallelerinin sınırları  için tıklayın


Şengül...