23 / 07 / 2024

erzincan yeni konut

erzincan yeni konut

Erzincan'ın Refahiye ilçesine bağlı Aşağısütlü köyünde gece meydana gelen heyelanda 24 ev kullanılamaz hale geldi.Köylüler ile bir araya gelen Vali Arslantaş, vatandaşların mağduriyetinin giderileceğini belirtti.

TOKİ Erzincan projesi için beklenen tarih resmen geldi! Bakın o ilçeye kaç yeni konut geliyor!

TOKİ Erzincan projesi için beklenen tarih resmen geldi... Bakın o ilçeye kaç yeni konut geliyor... İşte TOKİ Erzincan 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Erzincan projesi için tarih açıklandı! O ilçeye 214 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzincan projesi için start verdi. Söz konusu projede 214 yeni konut yer alacak.

TOKİ Erzincan projesi için düğmeye bastı! Tam 285 yeni konut geliyor!

14 Eylül tarihinde 81 ildeki 250 bin konut için başvuru dönemini başlatan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzincan'da 285 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Erzincan projesi için düğmeye bastı! 95 yeni konut geliyor!

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan'da 95 konut inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ'den Erzincan'a 158 yeni konut müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan'da 158 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Erzincan'a 196 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan ili, Çukurkuyu ilçesi, Bulutlu mahallesinde 196 yeni konut inşa edecek.

İstanbul, Ankara ve İzmir'e 19 bin yeni konut!

Ekonomist'in haberine göre İstanbul, Ankara ve İzmir'de 41 yeni proje ile 19 bin yeni konut yapılacak. İşte il il projeler ve metrekare satış fiyatları...

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Ekim'de yüzde 0,73 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Ekim ayında bir önceki aya göre %0.73 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre %7.72 oranında artış gerçekleşti.

İzmir’de yeni konut projeleri için düğmeye basıldı!

Altyapı ve ulaşım yatırımlarının devam ettiği İzmir’de, yeni konut projeleri için düğmeye basıldı. 3 milyar liraya yakın yatırım değeriyle yükselecek projeler sırayla devreye girecek.

Yeni konut fiyatları eylülde artış gösterdi!

"Reidin-Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1.30 arttı.

TOKİ 2016'da 60 bin yeni konut üretecek!

2023'e kadar 1 milyon 200 bin konut hedefi bulunan TOKİ, 2016’da kendi rekorunu kırarak 60 bin yeni konut üretecek. Kurum seçim sonrası Anadolu Yakası’nda dar gelirliler için büyük çaplı bir projeyi hayata geçirecek.

TOKİ 60 bin yeni konut üretecek!

2023'e kadar 1 milyon 200 bin konut hedefi bulunan TOKİ, 2016’da kendi rekorunu kırarak 60 bin yeni konut üretecek. Kurum seçim sonrası Anadolu Yakası’nda dar gelirliler için büyük çaplı bir projeyi hayata geçirecek.

Kahramanmaraş'a 10 bin yeni konut yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kente 10 bin yeni konut yapılacağını söyledi. Son 1,5 yılda yaptıklarını anlatmak için gazetecilerle bir araya gelen Erkoç, yeni yapacakları çalışmalarla ilgili de bilgi verdi.

erzincan yeni konut Haberi

erzincan yeni konut

Erzincan'ın Refahiye ilçesinde meydana gelen heyelanda 24 ev kullanılamaz hale geldi.


Erzincan'ın Refahiye ilçesine bağlı Aşağısütlü köyünde gece meydana gelen heyelanda 24 ev kullanılamaz hale geldi.


Köydekilerin durumu Erzincan İl Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile Erzincan Valiliğine haber verilmesinin ardından bölgeye ulaşan jandarma ve AFAD ekipleri, devam eden tehlike nedeniyle köylüleri evlerinden çıkararak bölgeyi güvenlik kordonu altına aldı.


Erzincan Valisi Ali Arslantaş, beraberinde Refahiye Kaymakamı Sedat Ateş ile birlikte köyde incelemelerde bulundu.


Köylüler ile bir araya gelen Vali Arslantaş, vatandaşların mağduriyetinin giderileceğini belirtti.


"Yeni evlerini yapacağız"

Arslantaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı'nın birinci günü sabaha karşı vatandaşların heyelanı duyduğunu söyledi.


Vatandaşların birbirlerini uyararak heyelan bölgesinde bulunan 24 evi boşalttıklarını dile getiren Vali Arslantaş, şöyle konuştu:


"Herhangi bir can kaybımız yok. Hayvan zayiatımız yok . Vatandaşlarımızla...