30 / 04 / 2024

erzurum 2015 yatırımları

erzurum 2015 yatırımları

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, alt ve üstyapıda önemli hizmetleri hayata geçirdi. Şehrin altyapısını yenileyen Büyükşehir Belediyesi, üstyapıda da 1 yılda her alanda çığır açtı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nden taziye evi!

Muhtarlara yönelik yapılan anketlerde halkın en çok talep ettiği taziye ve imam evi isteğini hayata geçiren Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatı üzerine Büyükşehir’in ekipleri ilçelere yoğunlaştı

Palandöken A.Ş'den Erzurum'a 16 milyon liralık yatırım!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi iştirak kuruluşu olan ve 5 ay önce faaliyete başlayan Palandöken A.Ş. planladığı 16 milyon liralık yatırımın 6 milyon liralık kısmını gerçekleştirdi.

ESKİ Erzurum'un altyapısını yeniliyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü, şehrin içme suyu şebekesini 100 yıl ömürlü borularla döşüyor. Düktil Font borularla yenilenen içme suyu boru hattı döşeme çalışmasına Dadaşköy Yolu’ndan başlandı.

Erzurum Cumhuriyet Caddesi'ne yeni meydan inşa ediliyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Fil Geçti Köprüsü’nün Bosna Hersek Caddesi tarafında bulunan yaya geçiş noktası kaldırarak, bu alana şehir merkezinde halkın daha güzel vakit geçireceği 500 metrekarelik yeni bir meydan inşa ediyor

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Mehmet Sekmen'den Hınıs yatırımlarına yakın markaj!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Hınıs'ta hayata geçirilen yatırımları denetledi.

İstanbul'da Erzurum yatırımları konuşuldu!

Erzurum Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul'da düzenlenen toplantıda, İstanbul'da yaşayan Erzurumlu iş adamlarıyla 'Erzurum'a yatırım' konusu konuşuldu.

Binali Yıldırım'dan Erzurum yatırımlarına tam not!

Başbakan Binali Yıldırım, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yürüttüğü yatırım, hizmet ve projeleri hakkında Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’den brifing aldı. Başbakan Yıldırım brifing sonrası Büyükşehir’in yatırımlarına tam not verdi.

2015'te özel inşaat yatırımları yüzde 2,5 arttı!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin 2015'te yüzde 4 büyüdüğünü belirtti. geçen yılın büyüme verilerini değerlendiren Yılmaz, Özelinşaat yatırımlarının yüzde 2,5 arttığına dikkat çekti.

Katarlılar Türkiye'de gayrimenkul, inşaat ve turizm yatırımları yapıyor!

2005-2015 yılları arasında yaklaşık 450 milyar dolarlık yurt dışı yatırımı gerçekleştiren Katar'ın geçen yılki dış yatırımları ise 19 milyar doları buldu. Katar, Türkiye'de medyadan tekstile, bankacılık ve gayrimenkulden enerjiye kadar yatırım yapıyor.

OSKİ yatırımları Ordu'ya damgasını vuracak!

OSKİ Genel Müdürlüğü, 2015 yılında gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerle ilgili hafta sonunda geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı düzenledi, toplantıda 2016 yatırımlarıyla ilgili bilgi verildi...

Manisa'da 2016'da hangi yatırımlar yapılacak?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılında yaptığı yatırımların yanı sıra 2016’da yapacağı çalışma ve projeleri anlattı.

Batman'da eğitim ile spor yatırımları dikkat çekti!

Batman Valiliği, 2015 yılında tamamlanan ve yapımı süren eğitim ile spor yatırımlarına dikkat çekti. Eğitimde 493 dersliğin yapımı ise sürüyor.

İzmir'e 2015'te hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir önceki yıla göre yatırımlarını yüzde 29 oranında artırarak 2015’te yaklaşık 1.6 milyar liralık harcama gerçekleştirdi. Büyükşehir’in 12 yıllık yatırım tutarı ise 9.5 milyar liraya ulaştı.

Kiler GYO, Emlak Fuarı 2015’te yatırımlarını tanıtıyor!

Kiler GYO, Emlak Fuarı 2015’te Referans markalı projelerinin yeni halkaları olacak Bahçeşehir ve Kartal yatırımlarını tanıtıyor.

Özel sektör inşaat yatırımları arttı!

Özel sektör inşaat yatırımları 2014 yılında yüzde 9.4 artış gösterirken sektör, 2015 yılında da büyümeye devam ediyor.

erzurum 2015 yatırımları Haberi

erzurum 2015 yatırımları



Erzurum Büyükşehir Belediyesi, alt ve üstyapıda önemli hizmetleri hayata geçirdi. Şehrin altyapısını yenileyen Büyükşehir Belediyesi, üstyapıda da 1 yılda her alanda çığır açtı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, 2015’te şehre 313 bin 932 ton asfalt döktü. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in “Hizmetlerimizde vatandaş memnuniyetinin önemi” şiarını bir prensip haline getiren Büyükşehir’in ekipleri tarafından, bir yılda 65 bin 793 metre bordür dizimi ve 195 bin 131 metrekare beton parke döşemesi yapıldı. 37 bin 444 metre andezit bordür dizimi ve 59 bin 557 metrekare andezit döşendi. 138 bin 585 ton plentmiks (Yol üst yapısını oluşturan tabaka) alt temel serildi, 27 bin 437 ton asfalt da yama için kullanıldı. 4 bin 500 metre yağmur suyu hattı, 4 bin 489...