18 / 05 / 2024

Erzurum AVM araba mı veriyor

Erzurum AVM araba mı veriyor

Ziyaretçilerine sürpriz kampanyalar hazırlayan Erzurum AVM, 9 Aralık 2013 - 28 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleştireceği kampanya ile 1 kişiye Citroen C5 kazanma fırsatı verecek.

Erzurum Palerium AVM kiraya veriliyor! İhalesi 2 Kasım'da! 

Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Yukarı Mumcu Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde yer alan Palerium AVM kiraya veriliyor. İşte ayrıntılar...

Erzurum Kültür Kompleksi'nin yeri belli oldu!

Erzurum'un önümüzdeki iki yıl içerisinde kavuşacağı tarihinin en büyük yatırımı için yer belirlendi. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye'de sadece 3 şehirde kuracağı Kültür Kompleksi, eski terminalde yapımı devam eden MNG AVM'nin hemen yanıbaşında inşa edilecek.

Eminevim'den Erzurum'a AVM, Afyon'a termal otel yatırımı!

Elbirliği Sistemi ile 30 bin kişiyi ev sahibi yapan Eminevim, bir yandan da konut projeleri geliştiriyor. Şirket Kurtköy ve Beylikdüzü'nde iki projesine devam ederken, Erzurum'da AVM, Afyon'da ise termal otel yatırımı yapacak

Erzurum'da Özel Neş’e Erberk Anaokulu açıldı!

1984 Avrupa Güzeli (Miss Europe) seçilen Neşe Erberk, Özel Neş’e Erberk Anaokulu Erzurum şubesini açarak Forum Erzurum AVM’de imza ve söyleşi günü yaptı.

Taurus'tan hem ev hem araba kazanmak için son 10 gün!

AVM Partnere tarafından yönetilen Taurus AVM'nin bir kişiyi hem ev/hem de araba sahibi yapacağı yeni yıl kampanyası Taurus'tan Ankara'da Ev Kapısında Araba" 20 Şubat'ta sona eriyor.

Forum AVM'lerine 2 tane daha eklendi!

Multi ve Qubicon şirketlerinin 2014 yılında birleşerek, Türkiye’nin en büyük perakende platformu Multi Turkey’i oluşturmalarının ardından, portföyde yer alan Erzurum AVM ve Magnesia AVM de ‘Forum’ adını aldı.

Erzurum ve Magnesia AVM'nin isimleri Forum AVM oldu!

Multi ve Qubicon şirketlerinin 2014 yılında birleşerek, Türkiye'nin en büyük perakende platformu Multi Turkey oluşturmalarının ardından, portföyde yer alan Erzurum AVM ve Magnesia AVM de 'Forum' adını aldı.

Çocuk ve gençler trafik dedektifi oldu!

Bugüne kadar 81 ilde 700 bini aşkın öğrenciye trafik bilinci aşılayan OPET, Trafik Dedektifleri Projesini Forum Ankara Outlet, Forum İstanbul, Forum Aydın, Forum Çamlık, Magnesia, Forum Trabzon, Erzurum AVM, Forum Gaziantep, Forum Mersin ve Forum Kayseri'

Erzurum AVM'nin ismi değişti!

Uzun bir süredir Palandöken ilçesi sınırlarında bulunan Erzurum AVM'nin ismi Forum Erzurum olarak değiştirildi daha önce AVM müdürü olan Kemal Ünal yerini Ahmet Çakmak'a bıraktı.

M1 Merkez Adana AVM'den araba kazanma şansı!

M1 Merkez Adana AVM’de bulunan tüm mağazalardan kampanya süresince toplam 150 TL’lik her alışverişe 1 çekiliş hakkı elde ederek Mercedes E250 kazanma şansı sizleri bekliyor.

Taurus AVM ev kampanyası talihlisi belli oldu!

Taurus AVM'nin bir süre önce "Son model araba veremiyoruz ama, İstanbul'da ev veriyoruz" sloganıyla başlattığı kampanyada gülen çift olan Çetin ailesi, anahtar teslim töreninde heyecan ve duyguyu birarada yaşadı.

Kent Meydanı AVM araba çekilişi!

Kent Meydanı Alışveriş Merkezi çekilişle 2014 Model Mercedes CLA 200 AMG hediye ediyor. 31 Ağustos'a kadar 75 TL'lik alışveriş yapan Ki! Kart sahipleri çekilişe katılabilecek

Erzurum Palerium AVM törenle açıldı!

Erzurum’da Cumhuriyet Caddesi üzerinde 4 yıl önce temeli atılan ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından yaptırılan Palerıum AVM, düzenlenen törenle açıldı. Açılışta keman virtüözü Canan Anderson bir resital sundu...

Erzurum AVM araba mı veriyor Haberi

Erzurum AVM araba mı veriyor


Bölgenin geniş kitlelere hitap eden ilk ve tek alışveriş merkezi Erzurum AVM , 9 Aralık 2013 - 28 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleştireceği kampanya ile 1 kişiye Citroen C5 kazanma fırsatı verecek. Tek seferde yapılan 75 TL ve üzeri alışveriş fişlerinin danışma noktasına kaydettirilmesi suretiyle gerçekleşecek olan kampanyanın çekilişi ise 5 Mart 2014'de saat 14:00'de noter huzurunda alışveriş merkezi içinde gerçekleştirilecek.

Erzurum ve çevre illere hizmet eden Erzurum AVM'nin müdürü Kemal Ünal; "Açılmış olduğumuz günden bugüne kadar birçok farklı ve bölgede ilk kez denenen başarılı kampanyaların altına imza attık. Müşterilerimizden olumlu tepkiler alan çalışmalarımız arasına yeni bir kampanya daha ekledik ve bunu yaparken de yine hizmet ettiğimiz müşterilerimizin beklentilerine göre planlama yaptık. Müşterilerin, Erzurum AVM'den bir araba çekilişi kampanyası beklediğini,...