29 / 04 / 2024

erzurum aziziye kentsel dönüşüm

erzurum aziziye kentsel dönüşüm

Erzurum'un Aziziye ilçesinde koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kentsel dönüşüm hızlandı.  Termal turizm potansiyellerini bünyesinde bulunan Ilıca Mahallesi'nin yeni projelerle cazibesinin yükselteceği açıklandı.

Erzurum Aziziye'deki kentsel dönüşüm için acele kamulaştırma!

Erzurum Aziziye'de bulunan bazı taşınmazların bölgede yürütülen kentsel dönüşüm ve gelişim çalışmaları kapsamında Aziziye Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Muhammed Cevdet Orhan Aziziye'deki kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı!

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye'deki başta kentsel dönüşüm çalışmaları olmak üzere, sosyal donatı alanları ve kültür merkezi projeleriyle ilgili Üstün'e bilgi aktardı.

Erzurum Aziziye kentsel dönüşümde son durum ne?

Aziziye Belediyesi bu yaz sezonunda ilçeyi şantiyeye çevirdi. İlçede kentsel dönüşüm projesi kapsamında TOKİ konutları yükseliyor. park, bahçe, asfalt, kaldırım ve yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Erzurum Aziziye'de kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Erzurum'un Aziziye ilçesinde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımına başlanan 380 konut, 114 iş yeri ile cami inşaatı çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Muhammed Orhan, ilçenin Ilıca semtindeki çalışmaları inceledi.

TOKİ Başkanı Aziziye'de kentsel dönüşümü inceledi!

Mehmet Ergün Turan, Aziziye ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi. Erzurum’a gelen Turan’ı havaalanında karşılayan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, daha sonra kentsel dönüşüm alanlarında brifing verdi.

Ergün Turan Erzurum'da kentsel dönüşüm alanlarını inceledi!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Erzurum ve ilçelerini ziyaret ederek, TOKİ şantiyelerinde incelemelerde bulundu. Turan, Erzurum Palandöken’de inşaatı devam eden 600’e yakın konutun bu yaz itibariyle tamamlanacağını bildirdi.

Ergün Turan Aziziye kentsel dönüşüm alanlarını inceledi!

Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Aziziye’deki kentsel dönüşüm alanlarını yerinde inceledi, Başkan Muhammed Cevdet Orhan’dan brifing aldı.

Aziziye'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şubesi üyeleriyle bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu. Başkan Orhan, kentsel dönüşüm çalışmaları, imar planı ve yeni yapılaşmalarla ilgili bilgiler verdi.

Erzurum Aziziye'deki kentsel dönüşüm 18 ayda tamamlanacak!

Erzurum Aziziye ilçesi Ilıca Mahallesi merkezini ilgilendiren 380 konut, 114 işyeri ve 800 kişilik cami projesi için belediye harekete geçti. Aziziye'deki kentsel dönüşüm projesi 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlanacak.

Erzurum Aziziye'de kentsel dönüşüm projesine başlandı!

Erzurum Aziziye’de Ilıca’nın merkezini ilgilendiren 380 konut, 114 işyeri ve 800 kişilik cami projesi için start verildi. Proje 52 dönümlük alanda inşa edilecek..

Erzurum Aziziye'de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Erzurum Aziziye Belediyesi, kentsel dönüşümde uyguladığı başarılı projelerini sürdürüyor. Dadaşkent Gezköy, Ilıca Eski Mahalle birinci ve ikinci etap ile birlikte, Yeşil Mahalle’de de başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarında sona yaklaşılıyor....

Aziziye kentsel dönüşüm projesi vaziyet planı hazırlandı!

Erzurum'un Aziziye İlçe Belediyesi Ilıca’nın merkezini kapsayan ve adeta ilçenin çehresini değiştirecek dev bir projeye daha imza attı. Aziziye kentsel dönüşüm projesi vaziyet planı hazırlandı ve TOKİ’de ihale süreci başladı.

Erzurum deprem riskine karşı kentsel dönüşümle güçlendiriliyor

Erzurum'da deprem riskini azaltmak amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm projeleri son 8 yılda yaklaşık 60 bin konutun inşa edildiği 10 milyon metrekarelik bir alanda gerçekleştirildi.

Erzurum'da kentsel dönüşüm ile 8 yılda 60 bin konut inşa edildi!

Erzurum'da deprem riskine karşı hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla son 8 senede 10 milyon metrekare alanda yaklaşık 60 bin konut yükseldi.

Karayolları bu ilde arazi satacak! İhalesi 8 Kasım'da!

Karayolları Genel Müdürlüğü 12. Bölge Müdürlüğü, Erzurum Aziziye'de arazi satacak. Söz konusu arazi 76 bin 804 metrekare alana sahip.

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen konut ve iş yerleri teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında 2. etap 247 konut ve iş yerini teslim ederek, bazı tesisler ile millet bahçesi için toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

TOKİ Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi yarın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren TOKİ, Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi 16 Ağustos'ta!

Yeni kentsel dönüşüm projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesini 16 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Erzurum Palandöken'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Erzurum Palandöken'de bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Kars Şeker Fabrikası'ndan Erzurum Aziziye'de kiralık gayrimenkul!

Kars Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Erzurum Aziziye'de yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Erzurum'daki tarihi mekanlar kentsel dönüşümle gün yüzüne çıkartıldı!

Erzurum'da "Kültür Yolu" projesi kapsamında gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla tarihi mekanlar gün yüzüne çıkartıldı

Erzurum Veyisefendi'deki kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimi yapıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına ara vermeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Veyisefendi Mahallesi'nde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yeni konutların anahtar teslimini gerçekleştirdi.

Erzurum'da kentsel dönüşüm konutları hak sahiplerine verildi!

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında yapılan konutlar hak sahiplerine teslim edildi. Veyisefendi Mahallesi'nde inşası tamamlanan 96 konut ve 7 iş yeri için anahtar teslim töreni gerçekleşti. 

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında 279 konut ve dükkan hak sahiplerine verildi!

Erzurum'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında inşa edilen 264 konut ile 15 dükkan, törenle hak sahiplerine teslim edildi.

Erzurum Aziziye'de Termal Aquapark'ın temeli atıldı!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde inşa edilecek olan Termal Aquapark Projesi'nin temeli törenle atıldı.

erzurum aziziye kentsel dönüşüm Haberi

erzurum aziziye kentsel dönüşüm

Erzurum'un Aziziye ilçesinde, belediyenin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kentsel dönüşüm çalışmaları da hızla sürüyor.

Aziziye Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, başkan yardımcıları ve belediyenin park ve bahçeler birimi yöneticilerinin Ilıca Mahallesi'nde yeni projelerin hazırlığı için bir araya geldikleri kaydedildi.

Ilıca Mahallesi Aziziye Caddesi'nde geçtiğimiz yıl kentsel dönüşüm çalışmalarının yapıldığı kaydedilen açıklamada, yıkımlar sonrasında söz konusu alanda peyzaj çalışmaları, kent meydanı ve otoparkın inşasına başlanacağı açıklandı.

Açıklamada, termal turizm potansiyellerini bünyesinde bulunan Ilıca Mahallesi'nin yeni projelerle cazibesinin yükselteceğini açıklandı. Aziziye Belediye Başkanı Orhan, konu hakkındaki açıklamasında, kentsel dönüşüm ile çehresi değişen Ilıca'nın eksikliği hissedilen projelerle şifa kenti kimliğine katkı sunmayı planladıklarını açıkladı. Yaz ayları ile yaklaşık 20 dönüme yakın...