08 / 05 / 2024

Erzurum Başköy Barajı

Erzurum Başköy Barajı

Erzurum mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Müjdeyi veriyorum. 1200 yataklı Erzurum şehir hastanesini de kuruyoruz'' dedi.

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti TBMM'de!

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusu tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, Erzurum'da inşa edilen Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusunun tamamlandığını bildirdi.

Sular altında kalan Sarıkamış Karakurt köyünde yıkım başladı!

Kars’ın Sarıkamış'ta bağlı baraj suları altında kalan Karakurt köyünde jandarmanın aldığı güvenlik önlemleri altında  iş makinalarıyla yıkım çalışmaları ve mezarlığın taşınmasına geçildi.

Artvin Yusufeli İnanlı köyü başka bir bölgeye naklediliyor!

Yerleşim yerleri baraj su toplama havzasında kalan Artvin İnanlı köyü halkının başka bir bölgeye nakli ve yerleştirilmesine ilişkin karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu Başköy'de acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu İli Araç İlçesi'ne bağlı Başköy Köyü'nde Regülatör ve Hidroelektrik Santrali için acele kamulaştırma yapılacak..

Erzurum'daki 33 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'daki 33 yıllık tapu sorununu çözüme kavuşturdu.

Samsat Atatürk Baraj Gölü kıyısında dinlenme tesisi yapılacak!

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde Atatürk Baraj Gölü kıyısında mesire alanı ve dinlenme tesisi oluşturuluyor.Tesiste çevre düzeni yapılmaya başlandığı bildirildi.

Erzurum Yarımca Kur’an Kursu ve Köy Konağı açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile Aziziye Belediyesi tarafından Yarımca Mahallesi’nde yaptırılan Kur’an Kursu ile Köy Konağı ve Taziye Evi’nin açılışı yapıldı. Açılışa Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de katıldı...

Kepez Başköy'e Hurdacılar Sitesi geliyor!

Kepez Belediye Meclisi, Başköy Hurdacılar Sitesi ve çevresindeki toplu işyerleri için düzenlenen uygulama imar planı oy birliği ile kabul etti.

Erzurum Köprüköy'de bağlantı yollarına asfalt dökümü yapıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Köprüköy ilçesine 4 bin 32 ton asfalt döktü. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü Ekipleri, Köprüköy ilçesi Cumhuriyet Caddesi ve bağlantı yollarını asfaltladı.

Alanya Yeniköy Baraj sözleşmesi imzalandı!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, "Alanya ilçesinin Yeniköy ve Toslak köylerine ait 12 bin 250 dekar tarım arazisini sulayacak olan Alanya Yeni Köy Barajı sözleşmesi imzalandı" dedi.

Erzurum Dadaşköy Yolu'nda peyzaj çalışması başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Şükrüpaşa Mahallesi'nde bulunan Dadaşköy Yolu'nda peyzaj ve yeşillendirme çalışmasına başladı.

Yamula Barajı kıyısına tatil köyü!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yamula Barajı kıyısına yaptıkları bungalov evlerle Kayseri’ye deniz kenarında tatil köyü imkanı sunacaklarını söyledi. Başkan Çolakbayrakdar, yeni projelerini anlattı...

Erzurum Başköy Barajı Haberi

Erzurum Başköy Barajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstasyon Meydanı'nda düzenlenen Erzurum mitinginde konuştu. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Erzurum'a şehir hastanesi müjdesi veren Erdoğan, "Müjdeyi veriyorum. 1200 yataklı Erzurum şehir hastanesini de kuruyoruz. Erzurum şehir hastanesi konforuyla tanışacak" diye konuştu. 

Erzurum Kongresi'nin 100. yıl dönümüne hazırlandıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjdeleri peş peşe sıraladı. 

Erdoğan, ''1200 yataklı Erzurum şehir hastanesini de kuruyoruz. Erzurum şehir hastanesi konforuyla tanışacak. Şimdi buradan bir müjdeyi daha veriyorum İspir ve Köprüköy’e de doğal gaz arzı yapacağız. Başköy Barajı'nı yıl sonunda hizmete alıyoruz.'' dedi.

Ayrıntılar...