04 / 05 / 2024

erzurum hes inşaatı yıkım

erzurum hes inşaatı yıkım

ERZURUM Olur'da devam eden HES inşaatı için patlatılan dinamitler ev ve ahırlarda büyük hasara neden oldu. Ormanağzı köyünde inşaatı devam eden HES için patlatılan dinamitler çok sayıda ev ve ahırda büyük hasara yol açtı.

Erzurum'da cami inşaatı çöktü: 3 yaralı! 

Erzurum Oltu'da yapımı devam eden bir caminin inşaatında çökme yaşandı Çökme nedeniyle 3 kişi yaralandı.

Türk Kızılay'dan Erzurum'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, Muratpaşa Mahallesi, 223 ada, 100 nolu parselde inşaat yapım işi ihale edecek.

Yusufeli Barajı'nın inşaatında sona gelindi! 

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinin gövde inşaatının yüzde 96'sı tamamlandı. Projenin yakın zamanda tamamlanması bekleniyor. 

Yusufeli Barajı gövde inşaatının yüzde 96'sı bitti!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinin gövde inşaatının yüzde 96'sı tamamlandı. 

Türk Kızılay'dan Erzurum'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, Muratpaşa Mahallesi, 223 ada, 100 nolu parselde inşaat yapım işi ihale edecek.

Yusufeli Barajı inşaatında işçiler Kovid-19 sebebiyle iş bıraktı!

Artvin'deki Yusufeli Barajı ve HES inşaatında çalışan işçiler arasında Kovid-19 vakalarının artması üzerine Valilik kısıtlamalar getirmişti fakat çalışma ortamlarının iyileştirilmesini isteyen yaklaşık 4 bin 500 kişinin vardiyalı olarak çalıştığı inşaatta işçiler iş başı yapmadı...

Erzurum Şehir Hastanesi'nden inşaat malzemeleri çalarken yakalanan zanlı tutuklandı!

Geçtiğimiz günlerde hasta kabulüne başlayan Erzurum Şehir Hastanesindeki depodan inşaat malzemeleri çalarken suçüstü yakalanan zanlı tutuklandı.

Yusufeli Barajı inşaatında 25 kadın çalışıyor!

Türkiye'nin en yüksek barajı olan Yusufeli Barajı ve HES inşaatında çalışan kadın mühendis ve teknikerler, dev projede yer almanın gururunu yaşıyor...

Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatı 2021'de tamamlanacak!

Erzurum’da Atatürk Üniversitesi Astrofizik Araştırma ve Uygulama Merkezi (ATASAM) bünyesindeki Doğu Anadolu Gözlemevi’nin inşaatının 2 yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor. Prof. Dr. Yeşilyaprak, ‘DAG’ın teleskobu Avrupa’da konumlanmış en büyük teleskoplardan biri olacak’ diye konuştu...

Erzurum Yakutiye'de kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Erzurum Yakutiye Muratpaşa'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhalenin teminat bedeli 575 bin TL olarak belirlendi

Hasankeyf 2 Köprüsü'nün inşaatında sona gelindi!

Ilısu Barajı ve HES projesi kapsamında inşaatına başlanan Hasankeyf-2 Köprüsü gelecek ay açılacak.

Türk Kızılayı'ndan Erzurum'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü; Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, Muratpaşa Mahallesinde bina inşaatı yapım ihalesi düzenliyor. İhale kapalı zarfla teklif alınmak suretiyle yapılacak.

Yusufeli Barajı ve HES inşaatının yüzde 60,6'sı tamamlandı!

Artvin'de, yapımı devam eden Yusufeli Barajı ve HES inşaatında sona yaklaşılıyor. Türkiye'nin birinci, dünyanın üçüncü en yüksek barajı olacak projede yüzde 60,6 fiziki gerçekleşme sağlandı.

erzurum hes inşaatı yıkım Haberi

erzurum hes inşaatı yıkım

ERZURUM Olur'da devam eden HES inşaatı için patlatılan dinamitler ev ve ahırlarda büyük hasara neden oldu. Ormanağzı köyünde inşaatı devam eden HES için patlatılan dinamitler çok sayıda ev ve ahırda büyük hasara yol açtı. Başından bu yana HES'e karşı çıktıklarını belirten Ormanağzı sakinleri ise, dinamitlerin patlatılması sonrasında gökten yağmur yağar gibi taş yağdığını kaydetti, köy sakinleri HES için yapılan çalışmaların durdurulmasını...