13 / 05 / 2024

erzurum karaçoban hamam projesi

erzurum karaçoban hamam projesi

Erzurum Karaçoban Belediyesi de ilçeye bir hamam inşa ettiriyor. Kraçoban Belediyesi tesis için 3 milyon 148 bin TL'lik sözleşme imzaladı.

Arsa alacaklara müjde! 258 bin 566 TL'den başlayan fiyatlarla 20 arsa satışa sunuluyor! İşte o tarih!

Bayburt Belediyesi, Bayburt ili, Merkez ilçesi, Bayburt-Erzurum kara yolu üzeri Yeni Sanayi bitişiğinde yer alan 20 adet arsayı 258 bin 566 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Erzurum'a 3 milyon TL'lik hamam inşa edilecek!

Erzurum Karaçoban Belediyesi de ilçeye bir hamam inşa ettiriyor. Kraçoban Belediyesi tesis için 3 milyon 148 bin TL'lik sözleşme imzaladı.

Alaşehirlilerin ev hayali gerçek olacak!

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ın sosyal belediyecilik anlamında hayata geçireceği 513 konutluk 'Ala Yaşam' projesiyle ev sahibi olmayı hayal eden vatandaşların hayalleri gerçek olacakç 

Manisa Alaşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Ziyarette Manisa Alaşehir yatırımları masaya yatırıldı.

Erzurum'un 3 ilçesine 3 proje için ÇED toplantısı 20 Şubat'ta!

Erzurum'un Karayazı Karaçoban ve Hınıs İlçelerine yapılması planlanan Sancaktar Barajı, Sulaması ve Malzeme Ocakları, Kırma-Eleme-Yıkama Tesisleri, Beton Santrali projelerinin ÇED toplantısı 20 Şubat'ta gerçekleşecek.

Manisa Alaşehir projeleri masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’ın da katılımıyla toplantı düzenleyerek, Alaşehir’de yürütülen çalışmaları ve ilçede hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

Erzurum Büyükşehir yeni yollar açıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, çetin arazi koşulları ve kara rağmen kırsalda yol yapım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa Alaşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de hazır bulundu.

TOKİ Erzurum Karaçoban 16 derslikli ilköğretim okulu ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum İli Karaçoban İlçesi Akarsu-Kopal Mahallesi Spor Salonu ve Kavaklı Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

Erzurum Karaçoban'ın çehresi yatırımlarla değişiyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Karaçoban ilçesinin çehresini değiştiriyor. Büyükşehir’in ekipleri, ilçede hummalı bir çalışma yapıyor.

Erzurum çarpık yapılaşmadan kurtuluyor!

Erzurum'da, Osmanlı döneminde Kuyucu Murat Paşa tarafından yaptırılan, yaklaşık 450 yıllık Muratpaşa Camisi, hamamı ve medresesi, etrafındaki çarpık yapılaşmadan kurtarılıyor.

Erzurum Engüzekkapı Kalesi restore ediliyor!

Erzurum'un Uzundere ilçesinde, su yolları, tapınak, hamam ve fırını bulunan tarihi Engüzekkapı Kalesi, Kültür ve Turizm Bakanlığınca restore edilerek turizme kazandırılacak.

Erzurum Murat Paşa Meydanı için çalışmalar başladı!

Erzurum Murat Paşa Camii ve Hamamını çevreleyen alanı açarak bir meydan projesi başlatan Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, gün yüzüne çıkarılmayı bekleyen çok eser olduğunu söyledi.

erzurum karaçoban hamam projesi Haberi

erzurum karaçoban hamam projesi

Ankara Çamlıdere ve Samsun Tekkeköy’den sonra Erzurum Karaçoban Belediyesi de ilçeye bir hamam yaptırıyor. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Belediye tesis için 3 milyon 148 bin TL'lik sözleşme imzaladı.

Dev projeyi Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan eski Kaymakam Muhsin Duran Kalkan başlattı. Onun Kastamonu Cide'ye tayininden sonra yerine atanan kayyum Kaymakam Yusuf İzci de sürdürdü. 30 bin nüfuslu ilçede Osmanlı mimarisine göre inşa edilecek olan proje kapsamında yüzme havuzu, Fin hamamı, fitness salonu ve restoranın da bulunacağı belirtildi.

‘KOMŞU İLÇELER DE…'

Başkan İzci, “Proje tüm hızıyla sürüyor. Bu yaşam mekânı, sadece Karaçoban halkının değil komşu ilçe vatandaşlarının da uğrak noktası olacak. ‘Karaçoban için hep daha iyiye' sloganıyla çıkılan bu yolda gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde...