26 / 05 / 2024

Erzurum Karaçoban yatırımları

Erzurum Karaçoban yatırımları

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Karaçoban ilçesinin çehresini değiştiriyor. Büyükşehir’in ekipleri, ilçede hummalı bir çalışma yapıyor.

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Erguvan Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erguvan Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi  Beyoğlu'nda 247 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çoban, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Ladin Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ladin Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi  Beyoğlu'nda 140 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çoban, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Manisa Alaşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Ziyarette Manisa Alaşehir yatırımları masaya yatırıldı.

Mehmet Sekmen'den Hınıs yatırımlarına yakın markaj!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Hınıs'ta hayata geçirilen yatırımları denetledi.

Avrasya Taşınmaz Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Avrasya Taşınmaz Yatırımları Anonim Şirketi 250 bin TL sermaye ile Üsküdar'da Hüseyin Çelik, Gökhan Işık, Abdullah İkbal Kara ve Saim Pektaş imzasıyla kuruldu.

Erzurum'da hangi yatırımlar yapılacak?

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum İl Yönetim Kurulu Üyelerine Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yaptığı yatırım ve projeleri anlattı.

Binali Yıldırım'dan Erzurum yatırımlarına tam not!

Başbakan Binali Yıldırım, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yürüttüğü yatırım, hizmet ve projeleri hakkında Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’den brifing aldı. Başbakan Yıldırım brifing sonrası Büyükşehir’in yatırımlarına tam not verdi.

Türkiye'nin yurtdışı yatırımları 10 milyar doları aşacak!

DEİK Yurtdışı Yatırımlar İş Konseyi Başkanı Kara, "Türkiye'nin yurtdışı yatırımları belirli sektörlerde ve yakın bölgelerde yoğunlaştı. 2023'te 10 milyar doları aşabiliriz" dedi.

Erzurum'da altyapı yatırımları sürüyor!

6360 Sayılı yeni yasayla Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne (ESKİ) bağlanan Palandöken, Aziziye ve Yakutiye merkez ilçelerindeki mahallelere 2.5 milyon maliyetli içme suyu ve kanalizasyon yatırımı yapıldı.

Orhan Erzurum:Giresun 'da yatırımların önünü açacağız!

MHP Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum, Giresun’u ayağa kaldıracak projelerle yola çıktıklarını ve seçilmeleri halinde kentte yatırımın önünü açacaklarını söyledi. Erzurum, ulaşım öncelikli çalışacaklarını dile getirdi.

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

Erzurum Karaçoban yatırımları Haberi

Erzurum Karaçoban yatırımları


Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Karaçoban ilçesinin çehresini değiştiriyor. Büyükşehir’in ekipleri, ilçede hummalı bir çalışma yapıyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmada, ilçede alt ve üst yapıya yoğunlaşıldı. Yapılan çalışmada, ilçedeki Cumhuriyet Caddesi’ne 2 bin 300 metrelik uzunlukta 25 bin 300 metrekarelik yola 6 bin ton plent-miks temel malzemesi ve üzerine de 6 bin 500 ton binder asfalt serimi yapıldı. Ayrıca cadde boyunca bin 100 metre istinat duvarı inşa edildi. 15 bin metrekarenin üzerinde de kaldırım çalışması yapılacak. Çalışmalardan ötürü memnuniyetlerini ifade eden ilçe sakinleri, “Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’e şükranlarımızı sunuyoruz. Başkanımız ilçe gezisinde Karaçoban’a Prestij Caddesi, alt ve üstyapı hizmetleri sözü vermişti. Bu sözler yerine getiriliyor. Şuan ilçemizin çehresi bambaşka bir...