05 / 05 / 2024

Erzurum kent haberleri

Erzurum kent haberleri

Kent merkezi ve ilçelerde dünden bu yana etkili olan kuvvetli rüzgar, yaşamı olumsuz etkiliyor. Ulaşımda aksamaların yaşandığını kuvvetli rüzgarın etkisiyle çok sayıda elektrik direği ve ağaç devrildi, ev ve iş yerlerinin çatısı uçtu.

Erzurum'un tarihi "akıllı" evleri!

Eski Erzurum evlerinde kapıdaki misafirin cinsiyetini de belli eden tokmaklar ile kapıların geleneksel örtüsü "tırhış" unutulmaya yüz tutarken, yerlerini ise çeşitli seslerde çalan ziller ile dürbün ve kamera sistemlerine bıraktı...

Erzurum'a 5 sahalı futbol kamp merkezi inşa edilecek!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, Palandöken ilçesinde inşaatı devam 5 sahalı Futbol Kamp Merkezinin Ağustosta sporcuların hizmetine gireceğini bildirdi.

İstanbul, Sivas ve Erzurum'da bazı bölgeler için kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Mega kent İstanbul, Sivas ve Erzurum'da yer alan bazı bölgelerin sit alanları "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

Erzurum'da bulunan yapılar depreme hazır hale getirilmeli!

Jeoloji Mühendisleri Odası, Erzurum'un diri fay hattı üzerinde olduğunu belirterek kent için yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgi verildi. 

Erzurum İnşaat Fuarı kentte yeni iş alanları oluşturdu!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş.’nin işbirliğinde düzenlenen Doğu Anadolu Erzurum İnşaat, Gayrimenkul ve Kent Fuarları kentte yeni iş alanları oluşturdu.

Erzurum İnşaat Gayrimenkul Fuarları kapılarını açtı!

Tüyap Fuarcılık tarafından Erzurum'da gerçekleşen “Erzurum İnşaat-Gayrimenkul ve Kent Fuarları 2019”, Tüyap Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

Erzurum Uzundere'ye 10 milyon liralık turizm yatırımı!

Erzurum'un "sakin kent" unvanı verilen ve Tortum Gölü, tarihi yapıları, köprüleri, yemyeşil yaylalarıyla çok sayıda ziyaretçiye ev sahipliği yapan Uzundere ilçesinde turizme yönelik 10 milyon TL'lik yatırım yapılacak

Erzurum'da kentsel dönüşüm hızla sürüyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin kent merkezinde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmalarından Yukarı Mumcu da nasiplenecek.

Erzurum Yukarı Mumcu Mahallesi dönüşüm kapsamında!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin kent merkezinde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları Yukarı Mumcu Mahallesi'ni de kapsayacak.

Erzurum Malmeydanı emekli kura sonucu 10 Temmuz 2017!

Erzurum Malmeydanı emekli kura sonucu 10 Temmuz 2017 henüz açıklanmadı. Erzurum Malmeydanı emekli kura sonuçları açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Erzurum Muratpaşa Kent Meydanı tamam!

Erzurum Muratpaşa Kent Meydanı tamamlandı. Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut,ikinci tarihi kent meydanı için de son hazırlıkların yapıldığını söyledi.

Erzurum'daki eski Oltu Hükümet Binası yıkıldı!

1970 yılından 2016 Kasım ayına kadar hizmet veren Erzurum Oltu'daki hükümet binası yıkıldı. Yıkılan binanın yeri kent meydanına bağlanacak.

Erzurum Büyükşehir'den yeni istinat duvarları!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kent merkezine bağlı yerleşim yerleri ile ilçe merkezlerinde menfez ve istinat duvarı yapıyor.

Erzurum'a 17 içme suyu deposu!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, mesai mefhumu gözetmeksizin altyapı hizmetlerinde kent merkezi ve ilçelerde çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Erzurum Şenkaya'ya yeni park!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Şenkaya ilçesine park yapacak. Kent merkezinde yapılan hizmetleri ilçelerde de hayata geçiren Büyükşehir’in ekipleri, yerleşim yerlerine yeni yaşam alanları oluşturuyor

Erzurum kent haberleri Haberi

Erzurum kent haberleri


Erzurum'da 2 gündür etkili olan ve saatteki hızı 70 kilometreyi bulan rüzgar, bir caminin minaresinin yıkılmasına neden oldu. 


Kent merkezi ve ilçelerde dünden bu yana etkili olan kuvvetli rüzgar, yaşamı olumsuz etkiliyor. Ulaşımda aksamaların yaşandığını kuvvetli rüzgarın etkisiyle çok sayıda elektrik direği ve ağaç devrildi, ev ve iş yerlerinin çatısı uçtu. 


Dağ Mahallesindeki Gazi Ahmet Muhtar Paşa Camisi'nin sac minaresi de gece saatlerinde rüzgarın etkisiyle yıkıldı. Minare, caminin bahçesine devrildi. 


Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, rüzgarın güney ve güneybatılı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli şekilde etkili olmasını beklediklerini bildirdi....