28 / 04 / 2024

Erzurum konutlaşma

Erzurum konutlaşma

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehrin dört bir tarafından yapılan inşaatlarla il genelinde büyük bir kentsel dönüşüm atağı başlattıklarını söyledi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün: Bu ilçelerimize konut yapılmalı!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Akgün Altuğ, Sakarya'nın kuzey ilçelerinin büyük bir gelişim ve dönüşüm içinde olduğunu belirterek buralarda konutlaşma ihtiyacının ön planda olduğunu belirtti.

Ekrem İmamoğlu'ndan binlerce konut mağduruna müjde!

Konutla Dolandırılan Hak Sahipleri Platformu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü. İşte yüz binlerce konut mağdurunu yakından ilgilendiren o görüşmenin detayları...

Kapadokya'da sit alanında konut inşa ediliyor iddiası!

Kapadokya, Türkiye'nin turizm merkezlerinden biri ve doğal güzellikleriyle dikkat çekiyor. Kapadokya'da toplu konutlaşma gittikçe hızlanıyor. Sit alanlarına da konut inşa edildiği ileri sürülüyor.

Erzurum'daki tarihi yapıların depreme dayanaklığı ölçülüyor!

Erzurum'da 10 kişilik lisansüstü araştırmacı grubu, Yakutiye ilçesinde bulunan 800 ile 600 yıllık Üç Kümbetlerin yapısıyla ilgili inceleme başlattı. Elektro kardiyografisinin çekilen yapı için, çıkan sonuca göre çalışma yapılacak. 

SPX 48'inci mağazasını Forum Erzurum’da açtı!

Rossignol, Quiksilver, Salomon, Burton, Skechers, Roxy, Merrell gibi prestijli markaların ürünlerini, doğaya ve spora tutkuyla bağlı olanların hizmetine sunan SPX, 48. mağazasını Forum Erzurum’da açtı...

Erzurum İspir için acele kamulaştırma kararı!

Erzurum ili İspir ilçesi sınırları içerisinde yer alan  bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Erzurum'daki Elmalı Mağarası turizme kazandırılacak!

Erzurum İspir Elmalı Mahallesi'ndeki sarp kayalıklarda bulunan ve içerisindeki oluşumlarla eşsiz güzelliği barındıran Elmalı Mağarası, turizme kazandırılacak.

Konut mağdurlarının meclisten beklentileri ne?

Konutla dolandırılan hak sahiplerini temsilen bir açıklama yapan mağdur Fahri Kaygu, kentsel dönüşümle ilgili çıkartılan yasadaki fesih hakkının suiistimale açık olduğunu söyledi.

TOKİ'den Erzurum'a 4 bin konut!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile ortak bir çalışma yaparak 4 bin konut için çalışmalara başladı. 

Erzurum New City 11.3 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Erzurum Palandöken'de Karadayı İnşaat tarafından hayata geçirilmek istenen ancak ruhsat alınamayınca inşaatı kalan ve 1500 vatandaşın mağdur olduğu New City proje alanı icradan satılıyor. 

OSB'ler sanayiyi konutlaşma baskısından kurtaracak!

İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yeni nesil OSB’lerin sanayiyi konutlaşma baskısından kurtaracağını söyledi.

TOKİ Erzurum Yıldızkent kura çekimi 9 Ekim'de!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'da bir firma tarafından mağdur edilen ailelerin mağduriyetini gidermeye çalışıyor.

Erzurum Şehir Hastanesi'nde çalışmalar tam gaz devam!

Sağlık Bakanlığınca inşa edilen ve tamamlandığında 265 bin metrekare kapalı alana sahip olacak olan yaklaşık bin 400 yatak kapasiteli Erzurum Şehir Hastanesi'nin gelecek yıl hizmete girmesi için hummalı bir çalışma yürütülüyor.

Erzurum konutlaşma Haberi

Erzurum konutlaşma

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehrin dört bir tarafından yapılan inşaatlarla il genelinde büyük bir kentsel dönüşüm atağı başlattıklarını söyledi.  Başkan Sekmen, Tarihi Müceldili Konağı’nda düzenlenen basın toplantısında, TOKİ ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Palandöken konutları ile ilgili kamuoyunu bilgilendirdi. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, ESKİ Genel Müdürü Mevlüt Vural, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ünsal Kıraç, Selami Keskin, Cevat Öksüz ve Zafer Aynalı’nın da katıldığı toplantıda Başkan Sekmen, kentte büyük bir konut açığının bulunduğunu ifade etti. Sekmen, şunları kaydetti: “TOKİ ve Büyükşehir Belediyemiz tarafından Eski Mal Meydanı’nda 579 konutun yapımı devam ediyor. Son zamanlarda gelişen ve değişen bir Erzurum’u görmekteyiz. Alt ve üstyapı faaliyetleriyle...