18 / 05 / 2024

Erzurum köy konağı projesi

Erzurum köy konağı projesi

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı İnşaat Yatırım Şube Müdürlüğü tarafından yapılan köy konaklarının içerisinde düğün salonu, taziye evi, muhtarlık ve imam evi bulunuyor.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi dükkan ve ticari depo satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan dükkan ve ticari depoyu satışa çıkardı.

Erzurum Büyükşehir'den 12.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum ili, Merkez ilçesinde yer alan gayrimenkulü 12 milyon 625 bin TL'ye icradan satıyor...

Konya Hüyük Şehir Konağı açılışı gerçekleşti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hüyük Şehir Konağı'nın açılışı gerçekleşti. 

Erzurum Büyükşehir'den esnafa kira desteği!

Kovid-19 salgını sebebiyle zor günler yaşayan esnafa Erzurum Büyükşehir Belediyesinden yardım destek paketi geldi. Belediyeye ait tüm iş yerlerinde meclis kararı ile indirim yapılmasına karar verildi.

Erzurum Büyükşehir'den Pasinler'e 15 bin 250 metrekarelik termal tesis!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehrin turizmini çeşitlendirmek amacıyla 15 bin 250 metrekare büyüklüğündeki alanda Pasinler Termal Tesisleri'ni inşa edecek.

Erzurum Büyükşehir'den 19 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Paladöken ilçesi Osmangazi mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 19 milyon 26 bin TL olarak belirlendi.

Kocaeli Çerçili Köy Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra İlçesi Çerçili Mahallesi’ndeki eski köy okulunu konağa dönüştürdü.

Kocaeli Topluca Köy Konağı hizmete açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Topluca Köy Konağını baştan aşağı yenileyerek hizmete açtı.

Erzurum Büyükşehir'in 2020 bütçesi 1 milyar 300 milyon TL!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yılı bütçesi 1 milyar 300 milyon TL olarak belirlendi.

Erzurum 100. Yıl Millet Bahçesi açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, 100. Yıl Millet Bahçesi'ni hizmete açtı.

Kocaeli'de atıl durumdaki eski okul köy konağına dönüştürüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  Kandıra Kırkarmut Köyü’nde atıl durumda olan eski köy okulu onarılarak köy konağı olarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Yozgat'ta eski hükümet konağı yıkılıyor!

Yozgat Belediyesi tarafından eski hükümet konağı yıkılıyor. Belediye ekipleri, binanın etrafında genişletme çalışmalarına başladı.

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı başlıyor!

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı yakında başlayacak. Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, hükümet konağını yapacak yüklenici firma ile belediye binasında bir araya geldi. 

Erzurum köy konağı projesi Haberi

Erzurum köy konağı projesi


Erzurum Büyükşehir Belediyesi kırsaldaki mahallelere köy konağı yapıyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı İnşaat Yatırım Şube Müdürlüğü tarafından yapılan köy konaklarının içerisinde düğün salonu, taziye evi, muhtarlık ve imam evi bulunuyor.


Mahalle sakinlerinin büyük beğenisini kazanan köy konaklarından Yakutiye İlçesi Köşk Köyü Köy Konağı’nın yapımı tamamlandı. Yine Yakutiye İlçesi Muratgeldi ve Çiftlik, Aziziye İlçesi Beypınarı ve Dereboğazı, Çat İlçesi Saltaş, Gölköy ve Gökçeşeyh, Pasinler İlçesi Kavuşturan, Pazaryolu İlçesi Konakyeri ile Uzundere İlçesi Gölbaşı mahallerinin köy konaklarının inşaatları ise devam ediyor. Köy konaklarının inşaatları bu sene içerisinde tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacak.


Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Mahallelerimize yaptığımız köy konaklarının içerisinde düğün salonu, taziye evi, muhtarlık ve imam evi bulunuyor. Bir sosyal donatı alanında düşünülen her şeyi köy konaklarında da...