06 / 05 / 2024

Erzurum müceldili konağı

Erzurum müceldili konağı

Erzurum yeni imar planı ile ihya edilecek. EBB Başkanı Sekmen Müceldili Konağı'nda düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında yeni imar nazım planı ile diğer proje ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Erzurum Uzundere'ye 10 milyon liralık turizm yatırımı!

Erzurum'un "sakin kent" unvanı verilen ve Tortum Gölü, tarihi yapıları, köprüleri, yemyeşil yaylalarıyla çok sayıda ziyaretçiye ev sahipliği yapan Uzundere ilçesinde turizme yönelik 10 milyon TL'lik yatırım yapılacak

TOKİ Erzurum Aziziye Gezköy 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Erzurum Aziziye Gezköy 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Erzurum Aziziye Gezköy 2019 başvuru şartları neler? İşte Erzurum Aziziye Gezköy 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Erzurum Yakutiye 2019 projesi 27 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Erzurum Yakutiye 2019 projesinde kaç konut var? TOKİ Erzurum Yakutiye 2019 projesi nerede? TOKİ Erzurum Yakutiye 2019 projesinde konut fiyatları ne kadar? TOKİ Erzurum Yakutiye 2019 projesi kurası ne zaman? İşte TOKİ Erzurum Yakutiye 2019 projesi 27 soruda tüm detaylarıyla..

Erzurum'a şehir hastanesi müjdesi!

Erzurum mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Müjdeyi veriyorum. 1200 yataklı Erzurum şehir hastanesini de kuruyoruz'' dedi.

Levent Pelesen: Erzurum'da yalıtım hayati öneme sahip!

İZODER, yalıtım bilincini artırmak, kamu ile sektör temsilcilerini buluşturmak ve vatandaşlara çözüm önerileri sunmak amacıyla Anadolu’da ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’ düzenlemeye devam ediyor. İZODER, 2019’un ilk seminerini Erzurum’da gerçekleştirecek.

Erzurum’da Puşkin’in kaldığı ev müzeye dönüştürülecek!

Rusya’nın Ankara büyükelçisi Aleksey Yerhov, Ezurumdaki yetkililerin, büyük Rus şairi Aleksandr Puşkin’in 1829 yılında geldiği Erzurum’da kaldığı evde Puşkin Müzesi açmayı planlıyor.

Hayriye Hanım Konağı Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Hayriye Hanım Konağı Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Erzurum'a 23,5 milyar TL yatırım yapıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Erzurum Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı’nda yaptığı konuşmada Erzurum'a son 16 yılda 23,5 milyar lira yatırım yapıldığını söyledi.

Erzurum'da emeklilere 5 bin konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Erzurum Belediye Başkan adayları tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada emekliler için 5 bin konut müjdesi verdi. 

Erzurum'da Bakanlıkça yapılmış ulaşım projeleri TBMM'de!

2003-2018 döneminde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Erzurum ilinde gerçekleştirdiği yatırım projeleri meclis gündemine taşındı...

Erzurum Pasinler’de muhteşem dönüşüm başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, “Prestij Cadde” projelerini tüm ilçelerde başlattı. Bölgede, kentsel dönüşüm projeleri hızla sürüyor. 

Erzurum Rıdvan Canım Eğitim Merkezi açıldı!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Erzurum Rıdvan Canım Eğitim Merkezi'ni hizmete açtı.

Bayburt Hükümet Konağı için yıkım çalışmaları başladı!

Bayburt’ta Polis Meslek Yüksek Okulu ve yanında bulunan Halı Sahası'nda yıkım çalışmaları başladı. Yıkım çalışmalarının yapıldığı alana Yeni Hükümet Konağı inşa edilecek. 

Erzurum müceldili konağı Haberi

Erzurum müceldili konağı

EBB Başkanı Sekmen Müceldili Konağı'nda düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında yeni imar nazım planı ile diğer proje ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. 


Sekmen, modern şehirlerin Anayasası olarak bilinen 1/5000 ölçekli imar planının meclis gündeminde olduğunu ifade etti. Başkan Sekmen, hafta içerisinde yeni imar planının meclisten geçeceğine belirterek. "Erzurum yeni bir imar nazım planına kavuşmuş olacak. 1/5000 ölçekli planla birlikte şehir merkezini ihya edeceğiz. Yeni konutlar yapılacak. Tarihi sit alanları korunacak. 


Modern ve güzel bir şehrin inşasını başlatacağız. Ayrıca Kale Çevresi'ııden başlayarak 060 dönüm alanda da Koruma İıııar Planı yapıyoruz. Amacımız şehrin tarihi, kültürel dokusunu koruma altına almak." dedi. 


KIŞ SPORLARI TESİSLERİ YAPILACAK 


2019 Avrupa Gençlik Kış ûlinıpiyadları (EYOD'nın Erzurum'a verildiğini de hatırlatan Büyükşelıir Belediye Başkanı bu amaçla şehri yeni sportif tesislerin yapılacağını söyledi. Sekmen....