28 / 04 / 2024

Erzurum Olur yol çalışmaları

Erzurum Olur yol çalışmaları

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Olur ilçesindeki yollarda bakım, onarım, yol genişletme ve stabilize çalışması yapıyor.

Ev, arsa, iş yeri, tarla alıp-satarken vergilere dikkat! Emlak vergisi değerinde gösterilmezse ne olur?

Ev, arsa, iş yeri, tarla alıp-satarken tapu harç ve vergilerinde değerinden farklı gösterilmesinin neye yol açacağı tek tek açıklandı. Peki emlak vergisi değerinde gösterilmezse ne olur?

Mirasçılardan birisi imza vermezse ne olur?

Ortak miras meselelerinde, mirasçılardan birinin imza vermemesinin hangi duruma yol açtığı merak edilen konulardan biridir. Bu durumda mirasçılardan biri kayıp ya da mirası satmak istemiyor olabilir. Peki mirasçılardan biri imza vermezse ne olur ve ne yapılması gerekir?

Erzurum Olur TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Erzurum Olur 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Erzurum Olur ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Erzurum Olur ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Erzurum Olur sosyal konut projesi... 

Erzurum Olur Belediyesi'nden esnafa kira desteği!

Erzurum'un Olur İlçe Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle iş yeri kapanan 21 esnafa kira yardımında bulundu. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirlere göre, Olur ilçesinde kahvehane, çay ocağı, internet kafe, kuaför, cağ kebabı işletmeciliği yapan iş yerleri kapandı. 

Erzurum Olur'un çehresi değişiyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, “Prestij Cadde Projesi” ile şehrin yerleşim yerlerini turizm ilçelerine dönüştürmek adına çalışmalarına devam ediyor. 

Erzurum Çat Yolu Yıldızkent'e bağlanıyor!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği yeni bağlantı yoluyla TOKİ mevkisini Yıldızkent’e bağlayacak

Erzurum'da dev projeler hayata geçecek!

Çalık Holding'in CEO'su Abiş Hopikoğlu, Dr. Dündar Özbaylar ile birlikte yeni bir Erzurum için yol haritası çizdi. Erzurum'a Hava Alanı yolu üzerinde 2 bin 500 dönümlük serbest bölgenin kurulacağı belirtildi.

Erzurum Oltu'da yeni yollar açılıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Oltu'da ağır kış şartları ve çetin arazi koşullarına rağmen kırsalda yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Erzurum Büyükşehir yeni yollar açıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, çetin arazi koşulları ve kara rağmen kırsalda yol yapım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Erzurum Olur'un altyapısı baştan aşağı yenileniyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Olur ilçesinin altyapısını baştan aşağı yeniliyor. Ekipler, 11 ayda 36 bin 780 metrelik içme suyu hattı, 15 bin 614 metre de kanalizasyon hattı çalışması yaptı.

Erzurum'da yol yatırımları hız kesmiyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi hava şartlarına aldırmadan kırsalda yol yapıyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Kırsal Yol Şube Müdürlüğü ekipleri, Çat ilçe kırsalında kar-kış demeden güvenli bir ulaşım için yol yapım çalışmasına devam ediyor.

Erzurum Yıldızkent'e 4 bin 418 ton asfalt!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü ekipleri, Palandöken ilçesi Yıldızkent mevkiinde bulunan Kosova Caddesi’ndeki 23 bin metrekare alana 4 bin 418 ton sıcak asfalt serimi yaptı.

Erzurum Büyükşehir'den yeni köprü!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından ilçelerde inşa edilen sanat yapıları, vatandaşların ulaşımında tabiat olayları sonucu ortaya çıkan sel ve toprak kayması problemlerini ortadan kaldırıyor

Erzurum Olur yol çalışmaları Haberi

Erzurum Olur yol çalışmaları


Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Olur ilçesindeki yollarda bakım, onarım, yol genişletme ve stabilize çalışması yapıyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Yol Şube Müdürlüğü ekipleri, Olur ilçesinde grup mahalle yollarında onarım ve stabilize çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Eğlek Grup Yolu onarım çalışması kapsamında Eğlek, Beşkaya, Atlı, Kekikli, Keçili mahallelerinin 45 kilometrelik grup yolunun 20 kilometrelik bölümünde yol onarım çalışması yaparak, ulaşım standartlarını yükseltiyor. Grup yolunda yarma, dolgu ve stabilize çalışmaları devam ediyor. 20 kilometrelik bölümdeki yol çalışmalarının bu sezon bitirilmesi ve 2017 yılında da kalan 25 kilometrelik kısmın onarım çalışmasının yapılması planlanıyor. Yine Olur ilçesinin yüzde 30’una hitap eden Beğendik Grup Mahalle Yolu ile Beğendik, Taşgeçit, Soğukgöze, Aşağı Çayırlı, Yukarı Çayırlı, Filizli, Gürünlü mahallelerinin yollarında 16 kilometrelik stabilize çalışması yapıldı. Eğlek ve...