05 / 05 / 2024

Erzurum OSB yer tahsisi

Erzurum OSB yer tahsisi

Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yer tahsisi yapılan 10 fabrikanın temeli düzenlenen törenle atıldı.

OSB'de yer alan parsellerle ilgili yönetmelik tamamen değişti! Bu şartları taşıyan tapuyu alabilecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Organize Sanayi Bölgelerinde (OSB) Yer Alan Parsellerin Tamamen veya Kısmen Bedelsiz Tahsisine Dair Yönetmelik'te değişikliğe gidildi, bu şartları taşıyan tapuyu aşabilecek. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan Ankara ve iki ilde daha kiralık 3 arazi! 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Konya ve Erzurum'da yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 6 bin TL'den başlıyor.

Bu ilde konut imarlı 5 arsa satılacak! Sakın kaçırmayın!

Erzurum İli Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar konut imarlı olarak belirtildi.

Belediyeden satılık ve kiralık gayrimenkul fırsatı! Otopark, çay bahçesi ve arsaları kaçırmayın!

Erzurum İli Aziziye Belediye Başkanlığı, Erzurum'da yer alan otopark, çay bahçesi ve engelsiz yaşam merkezini kiraya verirken, iki adet ticari arsayı satışa çıkarıyor.

Belediye beş taksitle 4 gayrimenkul satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum'da yer alan beş adet gayrimenkulü 4 taksitle satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 27 Temmuz'da yapılacak.

O Büyükşehir Belediyesi 20 ay taksitle 5 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum'da yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 9 milyon 854 bin 292 TL'den başlarken, geçici teminat bedelleri ise 295 bin 629 TL'den başlıyor. İşte detaylar...

Erzurum'da 21 adet satılık arsa!

Erzurum Yakutiye İlçe Belediye Başkanlığı, Erzurum'da yer alan 21 adet arsayı satışa çıkardı.

İstanbul, Sivas ve Erzurum'da bazı bölgeler için kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Mega kent İstanbul, Sivas ve Erzurum'da yer alan bazı bölgelerin sit alanları "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 8 firmaya yer tahsisi!

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde bulunan Zafer OSB’de birçok firmaya yer tahsis edildi. Toplam 348 milyon liraya ulaşan yatırım bedeliyle kurulması planlanan fabrikalarda 3 bin 335 yeni istihdam sağlayacak. 

Erzurum OSB'de çökmeler yaşandığı iddiası TBMM'de!

Erzurum'da yeni yapılan OSB'de çökmeler yaşandığı iddiası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Van Erciş'te OSB yer tahsisi için kuralar çekildi! 

Van'ın Erciş ilçesinde 517 dönüm arazi üzerine kurulan OSB'de yer tahsisi için kura çekilişi yapıldı. 

Yatırımcılar OSB'lerde yer bulamıyor!

İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, OSB'lerde yer kalmadığını dile getirerek, OSB'de yer bulmak isteyen yatırımcıların kendisinden yardım istediklerini dile getirdi. 

Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı: Parsel kalmadı!

Türkiye’nin sanayisi ve ihracat performansıyla öne çıkan şehirlerinden Denizli, 2021 de yatırımlarıyla dikkat çekecek. Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı, bölge yönetimi parsel bulunmaması sebebiyle taleplere olumsuz cevap veriyor.

Erzurum OSB yer tahsisi Haberi

Erzurum OSB yer tahsisi

Erzurum'da 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yer tahsisi yapılan 10 fabrikanın temeli atıldı. Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, temel atma töreninde konuştu.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Erzurum-Ağrı karayolu üzerinde bulunan OSB'de 10 fabrikanın yapımı başladı.

Temel atma sürecine yoğun çalışmalar sonucunda gelindiğini kaydeden Azizoğlu, "Bütün dünyanın üzerimize geldiği, Türkiye'nin üzerinde kara bulutların dolaştırılmaya çalışıldığı dönemde, Doğu Anadolu'nun kapısı, yiğitler diyarı, Palandöken gibi dik ve sağlam duran Erzurum'un 'Dadaşı' yeniden bir meşale yaktı ve dünyaya yeniden ışık saçtı. Yatırımcılarımız bu yeni yatırımlara Erzurum'da başlıyor. Bu sanayicilerimizin kahramanlıkları neticesinde göreceksiniz ki buradaki toplam 42 parselde temeller atılacak. Bu fabrikalarımızın 1 veya 1,5 yıl sonra bacalarından duman tütecek ve makineleri çalışacak, burada insanımız iş sahibi olacak" şeklinde konuştu.

AK Parti MYK üyesi ve Erzurum...