27 / 04 / 2024

erzurum pasinler kentsel dönüşüm yapılacak mı

erzurum pasinler kentsel dönüşüm yapılacak mı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen, Pasinler ilçesinde kentsel dönüşüm yapılacak alanda incelemede bulundu.

3 ildeki arazi ve arsalar 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

İzmir Menemen, Erzurum Pasinler ve Sivas Kangal'da yer alan 9 adet arazi ve arsalar satılıyor. Peki arsaların satış ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Erzurum deprem riskine karşı kentsel dönüşümle güçlendiriliyor

Erzurum'da deprem riskini azaltmak amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm projeleri son 8 yılda yaklaşık 60 bin konutun inşa edildiği 10 milyon metrekarelik bir alanda gerçekleştirildi.

Erzurum'da kentsel dönüşüm ile 8 yılda 60 bin konut inşa edildi!

Erzurum'da deprem riskine karşı hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla son 8 senede 10 milyon metrekare alanda yaklaşık 60 bin konut yükseldi.

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen konut ve iş yerleri teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında 2. etap 247 konut ve iş yerini teslim ederek, bazı tesisler ile millet bahçesi için toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

Erzurum Pasinler TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Erzurum Pasinler 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Erzurum Pasinler ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Erzurum Pasinler ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Erzurum Pasinler sosyal konut projesi... 

Erzurum Pasinler'de 50 bin TL'den başlayan fiyatlarla 20 adet dükkan satılıyor!

Erzurum Pasinler Belediye Başkanlığı, Erzurum ili, Pasinler ilçesi, Kethuda Mahallesi'nde yer alan 20 adet dükkanı 50 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor...

TOKİ Erzurum Pasinler 89 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum'da 89 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Erzurum'a 89 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Pasinler'de 89 yeni konut hayata geçirecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Erzurum Pasinler'e 89 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Pasinler'de 89 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 15 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Erzurum Pasinler projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Pasinler projesinin ihalesini 15 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi yarın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren TOKİ, Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi 16 Ağustos'ta!

Yeni kentsel dönüşüm projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesini 16 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Erzurum Palandöken'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Erzurum Palandöken'de bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

erzurum pasinler kentsel dönüşüm yapılacak mı Haberi

erzurum pasinler kentsel dönüşüm yapılacak mı

Gürgen, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu'ndan kentsel dönüşüm yapılacak alanda çalışmalar hakkında bilgi aldı. 


Gürgen, yaptığı açıklamada. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce tarafından Pasinler'e kentsel dönüşüm müjdesinin verilmesinden sonra ivedilikle çalışmalara başladıklarını belirterek. "Bu inşaat sezonunda kentsel dönüşüm alanında çalışmaları başlatıp. Pasinler'in çehresinin değişmesi için elimizden gelen her şeyi sağlayacağız" dedi.


Ahlat'ta yaşlı çiftçilere evde hizmet veriliyor Bitlis in Ahlat İlçesi İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, hastalık ve yaşlılık nedeniyle evrak takibi yapamayan çiftçilerin evlerine kadar giderek hizmet vermeye çalışıyor. 


Erzurum Pusula...