29 / 09 / 2024

erzurum taşambarlar kapalı çarşı

erzurum taşambarlar kapalı çarşı

Ahmet Küçükler, Erzurum'da Kongre ve Kültür Merkezi'nin bu ay içerisinde ihale edileceğini belirterek, İstanbul'dan sonra il büyük kongre ve kültür merkezinin Erzurum'da kurulacağımn müjdesini verdi...

Bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta alışveriş merkezleri çalışıyor mu?

Resmi tatil günlerinde vatandaşlar Alışveriş Merkezlerinin açık olup olmadığını merak ediyor. Peki, bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta alışveriş merkezleri çalışıyor mu? İşte detaylar...

Altın satışları ikiye katlandı! Yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın ediyor! Kuyumcular resmen doldu taştı!

Altın fiyatlarındaki hareketlilik ve seçim sonrası belirsizlik yatırımcıları Kapalıçarşı'ya akın ettirdi. Kuyumcular resmen doldu taştı!

Kapalı Maraş'ta tarihi karar! Osmanlı tapusu mülk davasına dahil edildi!

KKTC’de bir Rum’un Kapalı Maraş’taki mülk davasını gören Taşınmaz Mal Komisyonu, tarihte ilk defa Vakıflar İdaresi’nin Osmanlı döneminden kalma tapusunu dava kapsamına aldı. Kararın emsal teşkil etmesi halinde, Vakıflar İdaresi’nin diğer gayrimenkuller için de itirazda bulunabileceği aktarılıyor. 

İBB kiracılarından kira almayacak!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB ve iştiraklerinin mülkiyetinde olan taşınmazlardan, kapalı kaldıkları bu süreçte kira alınmayacağını açıkladı...

Hayalet şehir 'Kapalı Maraş’ yeniden eski günlerine dönecek!

KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, Kapalı Maraş’ın ’Hayelet Şehir’ olarak kalmasına izin vermeyeceklerini söyledi. Taçoy, ''Maraş’ta, ’Uluslararası Hukuk’ çerçevesinde; siyasi bir adım atılacaktır" diye konuştu.

Kapalıçarşı esnafı, Budva'ya taşınıyor!

Kapalıçarşı esnafının bir bölümünün maliyetin artması üzerine Karadağ'ın önemli turistik merkezleri içerisinde yer alan Budva'ya taşınıyor...

Erzurum konut kredisi kullanımında 2. sırada!

Doğu Anadolu Bölgesi kentleri bireysel bankacılık verilerine göre, Erzurum taşıt kredisinde 1, konut ve diğer tüketici kredilerinde de Malatya’nın ardından 2. sırada yer aldı.

Erzurum Yıldızkent için satış sözleşmesi 19 Şubat'ta başlıyor!

Erzurum Yıldızkent’te yapılan yeni konutlarla ilgili satış sözleşmesinin 19 Şubat’ta başlayacak.

Erzurum ve Sivas'ta acele kamulaştırma kararı!

Maliye Bakanlığı, Erzurum ve Sivas'ta tesis edilecek hidroelektrik santrallerinin yapılması için taşınmazlar tapuda Hazine adına tescil edilecek ve acele kamulaştırılacak.

Bozüyük kapalı pazar yeri ihalesi 23 Mart'ta!

Bilecik Bozüyük Belediyesi, ilçede kar yağışları nedeniyle çöken kapalı pazar için yeniden ihaleye çıkıyor. Mevcut yerine yeniden yapılacak olan kapalı pazar yerinin ihalesi 23 Mart'ta!

Erzincan'da kamulaştırma kararı!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan Merkez'de yer alan taşınmazlar kapalı pazar yeri amacıyla acele kamulaştırma kararı aldı.

Erzurum'un 3 ilçesine 3 proje için ÇED toplantısı 20 Şubat'ta!

Erzurum'un Karayazı Karaçoban ve Hınıs İlçelerine yapılması planlanan Sancaktar Barajı, Sulaması ve Malzeme Ocakları, Kırma-Eleme-Yıkama Tesisleri, Beton Santrali projelerinin ÇED toplantısı 20 Şubat'ta gerçekleşecek.

Erzurum Zabıta Daire Başkanlığı'na yeni hizmet binası!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunulabilmesi amacıyla Kombina Caddesi üzerinde bulunan, tarihi dokuya sahip 874 metrekare oturum alanı olan taş yapı, Zabıta Daire Başkanlığı hizmet binası olarak restore edildi.

erzurum taşambarlar kapalı çarşı Haberi

erzurum taşambarlar kapalı çarşı
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Kent Gündemi programına konuk olarak, önemli açıklamalarda bulundu.

Küçükler, Erzurum'da Kongre ve Kültür Merkezi'nin bu ay içerisinde ihale edileceğini belirterek, İstanbul'dan sonra il büyük kongre ve kültür merkezinin Erzurum'da kurulacağımn müjdesini verdi. Kongre ve Kültür Merkezi'nin Çat yolu üzerinde kurulacağını belirten Küçükler, "Bu açıklamayı ilk defa buradan yapmak istiyorum. Kongre ve Kültür Merkezi bu ayın içine ihale edeceğiz. İstanbul'dan sonra Erzurum'da hizmet everecek. Kongre ve Kültür merkezi'ni Çat yolunda yapmayı düşünüyoruz fakat, Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi'nin yerini talep etti, olumlu görüş bildirilirse Kongre ve Kültür Merkez'nin yerini değiştirebiliriz." dedi. Yeniden aday adayı olmasının gerekçelerini de anlatan Küçükler, şunları ifade etti: "10 yıldır büyükşehir belediye başkamyım, 8 yıl belediyede hukuk müşavirlliği yaptım yani,...