08 / 05 / 2024

Es Işık İnşaat Kimin

Es Işık İnşaat Kimin

Es Işık İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Turizm Limited Şirketi Eshat Işık tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dedo Işık İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dedo Işık İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Işık tarafından kuruldu.

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Elçi tarafından kuruldu.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Salman tarafından kuruldu.

Onur Yükçü İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Onur Yükçü İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Onur Yükçü İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Bd İç Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bd İç Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çığır tarafından kuruldu.

Tüzün Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüzün Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Tüzün tarafından kuruldu.

Altunöz Danışmanlık Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Altunöz Danışmanlık Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Altunöz tarafından kuruldu.

Pooya Noushirvani Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pooya Noushirvani Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile SeyedPooya Ebrahımnıashırvanı tarafından kuruldu.

Retro Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Avrupa 1 Şubesi açıldı!

Retro Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Avrupa 1 Şubesi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Kerem Lokmacı tarafından açıldı.

Curva Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Curva Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Emrehan Köroğlu ve Zülküf Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Fores Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Fores Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suzan Arar tarafından açıldı. 

Atelier 1401 Tasarım Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atelier 1401 Tasarım Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Seda Ekşi ve Yusuf Ekşi oratklığında kuruldu.

Es Işık İnşaat Kimin Haberi

Es Işık İnşaat Kimin


Es Işık İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Turizm Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Eshat Işık tarafından kuruldu. 


Es Işık İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Turizm Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek........



Es Işık İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Turizm Limited Şirketi Adres; Yenikent Mah.Hacı Bektaş Veli Cd.No.36 C...