05 / 05 / 2024

Esas Gayrimenkul kira geliri

Esas Gayrimenkul kira geliri

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı, "Esas Gayrimenkul olarak 30 milyon Euro'luk kira gelirimiz var. Hedefimiz bunu 70 milyon Euro'ya taşımak" dedi..

Esas Gayrimenkul 2023 Türkiye’nin en İyi işverenleri listesinde yerini aldı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden Esas Gayrimenkul,“Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde 100-249 çalışanı olan şirket kategorisinde 4. sırada yer aldı.

Esas Gayrimenkul'e MarCom Awards Platin ödülü!

Esas Gayrimenkul, “shopla” uygulamasıyla 1994'ten beri düzenlenen ve pazarlama iletişimi alanının en önemli ödülleri arasında yer alan MarCom Awards’ta “Dijital Medya/Mobil App” kategorisinde Platin ödül aldı.

Kira sözleşmesi imzaladım, vazgeçmek istiyorum! Ne yapmalıyım?

Gayrimenkul kira sözleşmesi imzalayan kimseler kısa sürede eve henüz taşınmadan fikrini değiştirebiliyor. Peki, siz de "Kira sözleşmesi imzaladım, vazgeçmek istiyorum! Ne yapmalıyım?" diyorsanız işte yanıtı...

Mart 2022 kira artış oranı nedir, hesaplama nasıl yapılır?

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından enflasyon oranları açıklandı. Açıklanan TÜFE oranları gayrimenkul kira artış hesaplamalarında kullanılıyor. Peki, Mart 2022 kira artış oranı nedir?

Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi 23 Şubat'ta!

Türkiye’nin gayrimenkul alanında gerçekleştirilecek olan ilk Metaverse konulu zirvesi “Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi”, 23 Şubat 2022 tarihinde yapılacak. Merakla beklenen zirve Esas Gayrimenkul sponsorluğunda gerçekleştirilecek.

Kira şerhi tapu harcı 2022!

Gayrimenkul kira anlaşmalarında imzalanan kira sözleşmesi, tapuya tescil edilebiliyor. Peki, kira şerhi tapu harcı 2022 ne kadar?

Esas Gayrimenkul, AVM'lerde sürdürülebilirlik çalışmalarını hızlandırdı!

Türkiye'nin önemli gayrimenkul firmalarından Esas Gayrimenkul, 17 Burda AVM’nin çatısına “Yap İşlet” modeliyle Güneş Enerjisi Santrali (GES) kuracak.

Gayrimenkul değerleme fiyatları yükseldi!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği üyeleri tarafından verilecek olan gayrimenkul değerleme hizmetine esas gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesini açıkladı.

Avangart İstanbul'un kira değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO'nun Avangart İstanbul projesinde konumlu bağımsız bölümler ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporu yayınlandı. 

Esas Gayrimenkul dijital dönüşümünü Microsoft Türkiye ile hızlandırıyor!

Esas Gayrimenkul, Türkiye’de ve dünyada büyüyen operasyonlarını etkili bir biçimde yönetmek için uçtan uca yeni bir dijital dönüşüm hareketi başlattı.

Esas Gayrimenkul'ün acı günü! Sami Vodina vefat etti!

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve denetçisi Sami Vodina vefat etti. Esas Holding taziye ilanı yayınladı.

Esas Gayrimenkul'ın acı günü! Zeki Yavan vefat etti!

Esas Gayrimenkul çalışanlarından Nevzat Yavan'ın babası Zeki Yavan vefat etti. Esas Gayrimenkul vefat için taziye ilanı yayınladı.

AVM'lerde kira tartışmaları ve belirsizlikler var!

Yıllık 5 milyar TL'lik ciroyu yöneten Esas Gayrimenkul, dijitalleşmeye ve AVM yönetimi işine odaklanacak. Esas Gayrimenkul CEO'su Cem Eriç, “Yılın son çeyreğinde yüzde 75'leri yakalarsak eski cirolara dönüş 2021'in ilk çeyreğini bulur” diyor.

Esas Gayrimenkul kira geliri Haberi

Esas Gayrimenkul kira geliri

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı, şu anda herkesin satıcı olduğunu ve nakit gücü yüksek gruplar için iyi fırsatlar bulunduğunu söylüyor. Son beş yılda önemli alım satımlar yaptıklarını belirten Kamışlı, bu dönemi alımlar için fırsat olarak değerlendiriyor.

Ekonomist Dergisi'nden Sibel Atık'ın haberine göre, son beş yıl içinde Peyman, Mars Cinema ve sağlık alanında yaptığı satışların ardından en son UN Ro Ro'yu elden çıkaran, nakit zengini Esas Holding, bu dönemde fırsat gördüğü alanlara yatırım için yeni fırsatlar kovalıyor. Cirosu 7 milyar TL'ye ulaşan Esas Holding'in yönetim kurulu üyesi ve Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, bu sürecin nakit gücü yüksek gruplar için satın alma dönemi olduğunu söylüyor. Esas'ın bir yatırım fonu mantığıyla çalıştığını belirten Kamışlı, bu dönemde fırsatın yeni...