16 / 05 / 2024

Esaslar İnşaat

Esaslar İnşaat

Esaslar İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Muem Sarhan, Mohamed Sarhan, Tarek Sarhan ve KhaldounSarhan tarafından 50 bin TL sermaye ile 30 Temmuz 2015 tarihinde Esenyurt'ta kuruldu.

İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esaslarını güncelledi!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları hakkında açıklama yapıldı. İşte İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Reysaş GYO komitelerin çalışma esaslarını yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı komitelerin çalışma esaslarını KAP'ta yayınadı. İşte komitelerin çalışma esasları...

Esaslar İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esaslar İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Muem Sarhan, Mohamed Sarhan, Tarek Sarhan ve KhaldounSarhan tarafından 50 bin TL sermaye ile 30 Temmuz 2015 tarihinde Esenyurt'ta kuruldu.

Su yalıtımının esaslarını belirleyen yönetmelik hazırlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sağlıklı, güvenli, yaşanabilir ve sürdürülebilir yapılar inşa etmek için yapısal önlemler almaya devam ediyor. Su yalıtımının esaslarını belirleyen yönetmelik hazırlanacak.

Pera Gayrimenkul yatırımcı ilişkileri bölümü esaslarını yayınladı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pera Gayrimenkul SPK'nın II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin yatırımcı ilişkileri bölümü esaslarını yayınladı.

Doğuş Gayrimenkul yönetim kurulu görev ve çalışma esaslarını düzenledi!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğuş Gayrimenkul yönetim kurulu görev ve çalışma esaslarını düzenledi.

EPDK ortaklık esaslarını düzenleyen yönetmeliği onayladı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu ( EPDK ), Enerji Borsası’na sektör şirketlerinin ortaklık esaslarını düzenleyen yönetmeliği onayladı. Bu onay, aynı zamanda şirketlere ortaklık çağrısı niteliği taşıyor.

Enka İnşaat komitelerin görev ve çalışma esaslarını belirledi!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada komitelerin görev ve çalışma esaslarını belirlediğini bildirdi. Enka İnşaat tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Mutlu Yatırım komiteler, görev alanları ve çalışma esaslarını yayınladı!

Mutlu Yatırım Gayrimenkul Geliştirme tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mutlu Yatırım Gayrimenkul komiteler, görev alanları ve de çalışma esaslarını yayınladı...

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Atakule Gayrimenkul görev ve çalışma esaslarını yayınladı!

Atakule Gayrimenkul şirketteki görev ve çalışma esaslarını yayınladı...

Enka İnşaat, komitelerin görev ve çalışma esaslarını belirledi!

Enka İnşaat, komitelerin görev ve çalışma esaslarının belirlendiğini açıkladı

Esaslar İnşaat Haberi

Esaslar İnşaat

Esaslar İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Muem Sarhan, Mohamed Sarhan, Tarek Sarhan ve KhaldounSarhan tarafından 50 bin TL sermaye ile 30 Temmuz 2015 tarihinde Esenyurt'ta kuruldu.


Esaslar İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...