29 / 04 / 2024

Esat gayrimenkul yda inşaat birleşimi

Esat gayrimenkul yda inşaat birleşimi

YDA İnşaat tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Esat Gayrimenkul A.Ş. ile birleşimi hakkında bildirim yayınladı.

Esem Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Esem Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Esat Emanet ve Sebahattin Emanet ortaklığında kuruldu.

Meyk Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meyk Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Esat Güzel ve Yusuf Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Sandem Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sandem Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Esat Demirci ve Sedat Demirci ortaklığında kuruldu.

Demirsan Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirsan Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Esat Sancak, Sedat Demirci ve Vedat Demirci ortaklığında kuruldu.

Meges Yatırım Otomotiv Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meges Yatırım Otomotiv Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Esat Selim Esen ve Mehmet Ali Özdemir ortaklığında kuruldu.

Taksim Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Taksim Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Kocadağ ve Esat Kocadağ ortaklığında kuruldu.

Karaca Group Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca Group Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Esat Karaca tarafından kuruldu.

Efsan Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efsan Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Esat Sancak ve İrfan Sancak ortaklığında kuruldu.

YDA Center'a Avrupa'dan "En İyi Ofis Mimarisi" ödülü!

YDA Group tarafından hayat geçirilen ve Yazgan Mimarlık tarafından tasarlanan YDA Center, Avrupa’nın en önemli gayrimenkul ödüllerinden biri olarak kabul edilen European Property Awards’da “En İyi Ofis Mimarisi” dalında ödül aldı.

Enc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nihan Cavuşlar ve Ali Esat Cavuşlar ortaklığında 50 bin TL sermaye ile 15 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

YDA İnşaat ile Esat Gayrimenkul birleşimi mutabakata vardı!

YDA İnşaat tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Esat Gayrimenkul A.Ş. ile birleşimi hakkında bildirim yayınladı.

MY Demsan Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

MY Demsan Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 3 milyon 400 bin TL sermaye ile bugün Esenler'de Esat Demirci kuruldu.

İronistanbul İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Eğitim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İronistanbul İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Eğitim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Esat Şan ve Sedat Demir ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Kartal, Karlıktepe Mahallesi, Özsöğüt Sokak'ta kuruldu.

Esat gayrimenkul yda inşaat birleşimi Haberi

Esat gayrimenkul yda inşaat birleşimi

YDA İnşaat tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Esat Gayrimenkul A.Ş. ile birleşimi hakkında bildirim yayınladı.







YDA İnşaat açıklaması:



YDA İnşaat San. ve Tic. A.Ş. ("Devralan Şirket") ve Esat Gayrimenkul Geliştirme İnşaat San. ve Tic. A.Ş. ("Devrolan Şirket") 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 155/1-A, 156 ve ilgili diğer maddeleri ile 5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 19. ve 20. maddeleri hükümleri ile diğer ilgili mevzuat hükümlerine uygun olarak Devrolan Şirket'in sermayesi dahil tüm mal varlığının bütün aktif ve pasifleri ile birlikte, tasfiyesiz olarak kül halinde Devralan Şirket'e geçmesi konusunda 22/09/2016 tarihli birleşme sözleşmesiyle mutabakata varmıştır. İşbu işlem Türk Ticaret Kanunu'nun 155. maddesinde belirtilen "Kolaylaştırılmış Birleşme" hükümleri çerçevesinde neticelendirilmiş ve Ticaret Sicil Gazetesinde 27.09.2016 tarihinde söz konusu işlem tescil olunmuştur.

Kamuoyuna ve Değerli Yatırımcılarımızın bilgilerine sunulur.

Saygılarımızla

YDA...