05 / 05 / 2024

Esat Özkazanç özka inşaat

Esat Özkazanç özka inşaat

2000 senesinde Özka İnşaat bünyesinde kurucu olarak katılmış olup, halen Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üye olarak görevini sürdüren Esat Özkazanç kimdir? İşte Esat Özkazanç...

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Kızılelma Dertli ve Zeynep Bursa ortaklığında kuruldu.

Özka Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Celil Karali tarafından kuruldu.

Esat Horoz kimdir? Hangi kademelerde çalıştı? Vakıf GYO’da alanda görev alıyor?

Esat Horoz kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Esat Horoz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mehmet Hilmi Özkazanç Kimdir? Mehmet Hilmi Özkazanç nereden mezundur?

Mehmet Hilmi Özkazanç ne iş yapıyor? Mehmet Hilmi Özkazanç’ın mesleği nedir? Mehmet Hilmi Özkazanç nereden mezundur? İşte detaylar!

Özkağan Asfalt İnşaat Metal Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkağan Asfalt İnşaat Metal Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Şakar tarafından kuruldu.

Özka Global Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Global Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Özcan tarafından kuruldu.

Özka Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Cahit Özkaya tarafından kuruldu.

Özkaçmaz İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis. Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaçmaz İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis. Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Doğukan Demirci tarafından kuruldu.

Özka Nakliye Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

Özka Nakliye Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi Sultangazi’de 5 milyon 700 bin TL bedelle Mehmet Hasan Kapan tarafından açıldı.

Esat Hırdavat İnşaat Hortum Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esat Hırdavat İnşaat Hortum Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli Tayfun Çakır tarafından kuruldu.

Özka Siyah İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Siyah İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilgin Ayışık tarafından kuruldu. 

Hümeyra Ökçün ve Esat Ökcün'den yeni şirket!

TRC İnşaat’ın patronu Hümeyra Ökçün ve Yönetim Kurulu Üyesi Esat Ökcün bugün yeni bir şirket daha kurdu. TRC İnşaat Tasarım Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de kuruldu. 

Esat Temimhan: Kadıköy'ün kentsel dönüşüm sorununu çözeceğiz!

CHP Kadıköy Belediye Başkan aday adayı Esat Temimhan yaptığı açıklamada ilçenin en büyük sorununun kentsel dönüşüm, trafik ve imar rantı olduğunu belirtti.

Esat Özkazanç özka inşaat Haberi

Esat Özkazanç özka inşaat

Esat Özkazanç kimdir?

Esat Özkazanç, Ankara doğumlu. İlk ve ortaokulu İzmit’te okuduktan sonra İstanbul’a taşınan Esat Özkazanç, liseyi Haydarpaşa Erkek Lisesi’nde okuduktan sonra bazı olaylar sebebiyle bıraktı. 


Ardından Lise eğitimimi Şişli Motor Meslek Lisesi’nde tamamladı. İngiltere’de dil okudu. Üniversite eğitimini ise İşletme Fakültesi’ni okudu. 


Suudi Arabistan’da çalıştıktan sonra Amerika’da mastır yaptı. Burada Aorter endüstride bir müddet çalıştı. Daha sonra TEKFEN’e geçti. 


2000 yılında Özka İnşaat A.Ş.’yi ayında kurdu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne işler yapmaya başladı. 


Esat Özkazanç, kendisi ile yapılan bir röportajda "Referanslarımız oldukça iş bünyemizi geliştirdik ve Karayolları, DSİ, Ulaştırma Bakanlığı gibi kamu kuruluşlarının ihale işlerini tamamladıktan sonra özel büyük şirketlere işler yapmaya başladık ve de bu yönde çalışmalarımız sürüyor." dedi. 


Özka İnşaat

Özka İnşaat, yapı projelerinde 30 yılı aşkın tecrübesi bulunan saygın proje yöneticileri, mühendisler...