28 / 04 / 2024

eşbah Tem 34

eşbah Tem 34

200 bin metrekare kapalı alanlı Tem 34'te üretim ve depolama yapan firmaların tüm ihtiyaçlarının sağlanması hedefleniyor. Tem 34, tek katta 400 metrekareden 25 bin metrekareye kadar geniş bir iş imkanı sunuyor.

Kazanç vadisinde ikinci perde: Kişiye özel faizsiz ödeme koşulları ile Eşbah İnovasyon Vadisi - II

Şehrin merkezinde müstakil iş yerleri ve modern sanayi binalarıyla yeni bir iş fırsatı sunan Eşbah İnovasyon Vadisi – II hayata geçiyor.

Bahçe Bahçeşehir'de 1+1'ler 5 milyon TL'ye! 48 ay vade fırsatıyla!

Ön satış sürecinin devam ettiği Bahçe Bahçeşehir projesinde 48 ay vade imkanı sağlanıyor. Projede yer alan 1 oda 1 salon konutların fiyatları 5 milyon TL'den başlıyor.

Eşbah İnovasyon Vadisi 2024'te teslim! Yeni proje!

Eşbah Yapı'nın yeni projesi İnovasyon Vadisi, 2024 yılında sahiplerine teslim edilecek. Satışların başladığı proje Eşbah Yapı'nın yeni projesi daha önce hayata geçirdiği projeler gibi yeni nesil ticaret ve endüstri merkezleri konsepti ile yükseliyor...

Bahçe Bahçeşehir'de ön satışa özel yüzde 25 indirim! Tam 1.000 konutluk yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçirilen Bahçe Bahçeşehir projesi ön satışa çıktı. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

0.79 faizle 10 yıl vade fırsatıyla evini dönüştürmeyen kalmasın! Yüzyılın Dönüşüm projesine yoğun ilgi!

Sağlıksız stoku yenilemek için başlatılan yüzyılın dönüşüm hamlesine ilgi oldukça yoğun. 1 hafta gibi kısa sürede kampanyaya 34 bin 425 binada, 446 bin 577 bağımsız bölüm için başvuru yapıldı. En çok başvuru yapan ilçe Bahçelievler olurken onu Güngören takip etti.

PTT ödemelerde hız kesmiyor! TC kimliğe göre 34 bin TL'yi kaçırma!

Artan ekonomik kriz vatandaşları kredi alternatifine yönlendiriyor. PTT, dar gelirli vatandaşlara yardım etmek için 34.000 TL nakit ödemeleri yapmaya başladı. T.C. Kimlik Numarası sonu çift sayı olanlar hemen başvurabilirler. 

Eşbah Yapı'dan Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'ne yeni proje! 

Eşbah Yapı tarafından Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'nde yeni proje hayata geçiriliyor. Yeni nesil ticaret ve endüstri merkezleri olarak hayata geçirilen projenin detayları merak ediliyor...

Yeni villa projesi Alya Bahçe Bahçeşehir’de yüzde 35 peşin 30 ay vadeyle satışa çıktı!

BOSS4 Gayrimenkul, yeni projesi ‘Alya Bahçe’yi, Bahçeşehir’de hayata geçiriyor. Villalar 3+1’lerde 213 m2’den başlıyor, 6+1’lerde 300 m2’ye kadar çıkıyor. İşte Alya Bahçe Bahçeşehir projesinde satışa çıkan villaların fiyatları...

Meram Belediyesi'nden 34 milyon TL'ye satılık özel eğitim kurumu!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan özel eğitim kurumunu 34 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Eşbah İpekyolu satışta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı yeni projesi Eşbah İpekyolu'nda satışlara başladı.

Eşbah İpekyolu Küçükçekmece!

Eşbah İpekyolu Küçükçekmece detayları haberimizde yer alıyor. İşte Eşbah İpekyolu Küçükçekmece detayları...

Eşbah İpekyolu fiyat!

Eşbah İpekyolu fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Eşbah İpekyolu fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Eşbah İpekyolu nerede?

Eşbah İpekyolu nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Eşbah İpekyolu nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

eşbah Tem 34 Haberi

eşbah Tem 34

Tem 34 projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Akyapı, Eşbah Yapı ve Nil Yapı ortaklığı ile inşa edilen proje, İstanbul Esenyurt’un Kıraç bölgesinde, Mahmutbey gişelerine yalnızca 10 dakika mesafede, Bahçeşehir-Hadımköy gişeleri arasında, 3. Köprü ve 3. Havalimanı bağlantı yolları arasında yer alıyor.


200.000 m2 kapalı alanlı projede üretim ve depolama yapan firmaların tüm ihtiyaçlarını sağlamayı hedefleyen tem 34, tek katta 400 m2’den 25.000 m2’ye kadar geniş bir iş imkanı sunuyor.


İstanbul’un sanayi ve depolama ihtiyacına cevap veren tem34, modern ve teknik altyapısı ile verimliliğin ve kalitenin artırılması için zemin oluşturuyor.


Tem 34’te iş yükünüzü azaltan çözümler ve profesyonel mimari ile brüt 2 bin 500 TL/m2’den başlayan uygun fiyatlarla ve faizsiz taksit imkanları ile sizleri fabrika - depo sahibi olmaya davet ediyor.


Tem34’te ayrıcalıklarınız;

*1000m2’ye...