18 / 05 / 2024

Esenler Belediyesi konut yenileme

Esenler Belediyesi konut yenileme

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, son 6 yılda ilçe genelinde 24 binden fazla konutun yenilendiğini ve 150 bin kişinin deprem riskinden uzak güvenli konutlara kavuştuğunu söyledi.

Emlak Konut GYO Esenler projesinde son dakika! Emlak Konut GYO'dan Esenler'e 2 bin 84 yeni proje geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın merakla beklenen Esenler projesinde hafriyat çalışmaları devam ediyor. 2 bin 84 konut ve 83 ticari üniteye yer verilen Esenler Emlak Konut GYO projesi Atışalanı'nda yükselecek.  Projenin inşaat çalışmalarının 2026 yılında tamamlanması planlanıyor.

Esenler ve Ataşehir'de 6 adet gayrimenkul kiraya veriliyor: Konut ve iş yerleri de var!

Esenler Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi gayrimenkul kiralama ihaleleri düzenliyor. Kiraya verilecek gayrimenkuller ile ilgili detaylar tek tek açıklandı. İşte o bilgiler...

İstanbul'un göbeğinde konut imarlı iki arsa satılıyor! Aman bu tarihi kaçırmayın! 

Esenler Belediyesi, İstanbul ili, Esenler ilçesi, Havalanı Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Esenler Havalanı'nda yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi konut arsalarını satışa çıkardı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti kendilerine ait olan 6 adet konut arsasının satışı için ihale gerçekleştirecek.

İBB ve Esenler Belediyesi arasında gayrimenkul satışı tartışması!

İBB ve Esenler Belediyesi arasında halk ekmek tartışmasının ardından gayrimenkul satışı krizi başladı. İBB AK Parti Grup Başkanvekili Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ve İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Doğan Subaşı konuya ilişkin konuştu.

Esenler'de 542 konut için kura çekilişi yapıldı!

Esenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 542 konutun hak sahipleri belirlendi.

İBB'nin Esenler Belediyesi'ne tahsis ettiği alanda cemevi mi yapılacak?

Esenler Belediyesi, 2019'da Alevi kurumlarına verdiği ilçede yer ve cemevi sözünü tutmazken, İBB’nin 20 seneliğine belediyeye tahsis ettiği yeri adres şeklinde gösterdi. 

Esenler Belediyesi'nde ihalesiz ve bedelsiz tesis devri tartışması!

Esenler Belediyesi, Sayıştay’ın ihalesiz ve bedelsiz olarak özel firmaya protokolle devredilmesini mevzuata aykırı bulmasına rağmen ilçedeki geri dönüşüm işi için yine protokol yapmak üzere meclis kararı verdi. CHP'li Meclis Üyesi Kemal Şahin, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Esenler Belediyesi'nin Hazine'ye devredilen arsaları mecliste!

Esenler Belediyesi'nin vergi borcuna karşılık olarak Hazine'ye devredilen arsalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Esenler Belediyesi 2 değerli araziyi ESKON A.Ş.’ye devretti!

Esenler Belediyesi, iştirak şirketi ESKON A.Ş.’ye inşaat yapması amacıyla sermaye olması için 2 değerli araziyi devretti. CHP’li Meclis Üyesi Kemal Şahin, arazilerin değerinin 180 milyon TL olduğunu söyledi ve “Kimin alacağını takip edeceğiz” dedi.

Esenler Ömür Sitesi'nde 15.7 milyon TL'ye satılık 20 konut!

Esenler Belediyesi, İstanbul ili, Esenler ilçesi, Turgut Reis Mahallesi, 823 ada 38 parselde yer alan Ömür İstanbul Sitesi'ndeki 20 konutu 15 milyon 701 bin TL'ye satıyor.

Esenler Belediyesi 12 alanı 140 milyon TL’ye sattı iddiası!

Esenler Belediyesi, vergi borçlarını, iki cami, bir okul ve hizmet alanlarını devlete satarak ödedi. Sayıştay raporuna göre belediye geçen yıl üzerinde cami ve okulların olduğu 12 alanı yaklaşık 140 milyon TL’ye sattı.

Esenler Belediyesi gayrimenkullerini sattı mı?

İstanbul Esenler Belediyesi'nin devlete olan borçlarını; iki cami, bir okul ve hizmet alanlarını satarak kapattığı iddia edildi. 

Esenler Belediyesi konut yenileme Haberi

Esenler Belediyesi konut yenileme

Esenler Belediyesi 24 bin konutu yeniledi!


Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, son 6 yılda ilçe genelinde 24 binden fazla konutun yenilendiğini ve 150 bin kişinin deprem riskinden uzak güvenli konutlara kavuştuğunu söyledi.


Başkan Göksu akıl, kentsel dönüşümü kendi çıkarlarına kurban etmemeli, vatandaşın geleceği ile oynamamalı. Biz her zaman şunu söylüyoruz: Çocuklarımıza tabut değil konut bırakalım. 17  Ağustos sonrası üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız." Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, 1999 Marmara Depremi'nin 16'ncı yıldönümünde basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Göksu, Esenler Havaalanı Mahallesi Bölge Parkı'nda düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında "Esenler depreme ne kadar hazır?" sorusunun cevabını basın mensupları ile paylaştı. 500 bin nüfusuyla İstanbul'un en büyük ilçelerinden birisi olan ve yapı stokunun son derece problemli olduğu Esenler'de olası İstanbul...