02 / 05 / 2024

esenler güryapı projesi

esenler güryapı projesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Esenler Havaalanı Mahallesi 2. Kısım için Güryapı İnşaat sözleşme imzaladı.

Esenler Güngören Mahallesi Rezerv Yapı Alanı imar uygulaması askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güngören Mahallesi Rezerv Yapı Alanında yer alan taşınmazların bulunduğu Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli UİP göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Nisan 2023 TOKİ İstanbul kuraları resmen peş peşe çekiliyor! Başakşehir, Arnavutköy, Esenler güncel kura takvimi 2023!

Nisan 2023 TOKİ İstanbul kuraları resmen peş peşe çekiliyor... İşte Başakşehir, Arnavutköy, Esenler güncel kura takvimi 2023... Hemen bakın!

Göryap Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göryap Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Şahin tarafından kuruldu.

TOKİ Kahramanmaraş Göksun 2022 Projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Kahramanmaraş’ta da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Göksun Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Göryap Yapı İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göryap Yapı İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Görkemn Zafer Bagrıaçık tarafından kuruldu.

Nidapark Göcek ön talep topluyor! Göcek'in ilk markalı lüks konut projesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Tahincioğlu Holding, Göcek projesi için ön talep dönemini başlattı. Nidapark Göcek adıyla yükselecek projede 32 adet müstakil villa yer alıyor.

TOKİ İstanbul Esenler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Esenler'de 255 konut inşa edecek. İşte TOKİ'nin İstanbul Esenler'deki yeni projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Esenler Güney Rezerv Alanı 1.Etap 2.Kısım kuraları çekildi!

Esenler’deki Güney Rezerv Alanı 1.Etap 2.Kısım’da yer alan konutların kura çekilişleri gerçekleştirildi...

TOKİ İstanbul Esenler 4. Etap ihalesi yarın!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Esenler Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat! 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek fiyat bilgisi ve proje detayları...

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Esenler Atışalanı projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı'nın Esenler Atışalanı projesi için ÇED süreci başladı.

TOKİ Esenler Güney Proje Alanı altyapı inşaatı ihalesi bugün!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

esenler güryapı projesi Haberi

esenler güryapı projesi

Emlak Konut GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz projelerinden İstanbul Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı 1. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Güryapı İnşaat Taah Tur. San.ve Dış Tic. A.Ş. ile 20.06.2014 tarihinde imzalanmıştır.


Dünden Bugüne Esenler Emlak Konutları! haberi için