24 / 07 / 2024

esenler spor yatırımları 2019

esenler spor yatırımları 2019

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, ilçede toplam 284 bin metrekare alanda Spor Külliyesi ve Spor Vadisi projesi hayata geçireceklerini söyledi.

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Esenler'de 2 milyon 310 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Akdeniz ve Veysi Şaşmaz ortaklığında kuruldu.

Keçiören'e 50 milyon liralık spor yatırımı yapılacak!

Yatırımlarına devam eden Keçiören Belediyesi bu sene ilçeye toplam 50 milyon lira değerinde spor yatırımı yapacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Çanakkale'ye 32 milyon TL'lik yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Vali Orhan Tavlı Çanakkale'de bir araya geldi. Yapılan görüşmede spor yatırımlarını kapsayan protokole imza atıldı...

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

İskenderun’da spor yatırımları başlıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü heyeti dün İskenderun’da incelemeler yaptı. Hedef İskenderun’a yeni tesisler kazandırmak

Cetaş Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Cetaş Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Anonim Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Kahramanmaraş'taki spor yatırımları meclis gündeminde!

Kahramanmaraş'ta bulunan spor tesislerine, yapılan ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ve öngörülen spor yatırımları meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Yıldırım'da spor tesisi yatırımları hız kesmiyor!

250 bini aşkın genç Yıldırımlıya hitap eden projeler inşa eden Yıldırım Belediyesi, spor yatırımlarında da hız kesmiyor.

Doğuş Grubu yeni yatırımlarıyla büyüyor!

Ayhan Şahenk'in kurup büyüttüğü Doğuş Holding, yatırımlarına hız verdi. Doğuş Grubu, teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesine devam ediyor. 

Şanlıurfa spor yatırımlarına doydu!

Türkiye'nin en genç kentleri arasında yer alan Şanlıurfa, son 4 yılda tarihinin en büyük yatırımları ile tanıştı. 

Erzincan'a büyük yatırımlar yapılıyor!

Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yatırımları tüm hızıyla devam eidyor.

Trabzon'a spor tesisi yatırımları!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, bölgeye yapılan spor yatırımlarıyla ilgili bilgiler verdi. Öztürk, amaçlarının 250 bin kişiye spor yaptırmak olduklarını söyledi.

Konya'ya bu yıl 155 milyon TL'lik spor yatırımı!

Konya spor yatırımlarına doymuyor. 250 milyon TL'lik projenin gerçekleştiği bölgede 155 milyon liralık proje daha hayata geçecek. İşte o yatırımlar..

esenler spor yatırımları 2019 Haberi

esenler spor yatırımları 2019

Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen basın toplantısında Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, ilçedeki Spor Külliyesi ve Spor Vadisi ile "Genç Yetenek Esenler" projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

SPORDA ÜÇ PRENSİBİMİZ VAR

Esenler'in İstanbul'da en genç nüfusa sahip ilçe olduğunu söyleyen Göksu, "Bu genç nüfusa yönelik yapılacak en önemli çalışmalardan birinin spor olduğunu biliyoruz. Spor ve sporcuya ilişkin yapacağımız yatırımlar çok önemli. Esenler'i tam bir spor şehri yapacak altyapı çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Üç temel perspektifimiz var: sporun toplumsallaşması, ödüllendirme ve altyapı" dedi.

HER YERDE SPOR, HERKESE SPOR

Sporda altyapının önemiyle ilgili de konuşan Başkan Göksu, "Sporun toplumsallaşabilmesi için halkın spor yapabileceği alanların oluşturulması gerekiyor. Tesislerimiz, 2021 yılında bitmiş olacaktır. Mahallelere de butik havuzlar yapıyoruz. 2019 sonunda 8 havuzumuz bitmiş oluyor. Bu butik havuzlar özellikle bayanlarımızın günü...