19 / 05 / 2024

Esenler yaz okulu nerede

Esenler yaz okulu nerede

Esenler Belediyesi Yaz Okulu’nun açılışını yapan Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “Bize düşen görev; bu şehirdeki çocuklara, bu şehrin imkanlarını sunmaktır. Biz bu şehrin imkânlarını size sunmak için kendimizi görevli ve sorumlu addediyoruz” dedi.

MEB yaz okulu tarihleri 2023 resmen belli oldu! Yaz okulu ne zaman başlayacak, ücretli mi?

Pek çok kişi tarafından merak edilen MEB yaz okulu tarihleri 2023 resmen belli oldu. Peki Yaz okulu ne zaman başlayacak? Yaz okulu ücretli mi?

Esenler'de 56 bin konut yenilendi!

Posta Gazetesi köşe yazarlarından Hakan Çelik bugünkü köşe yazısında Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı. 

Esenler Otogarı İBB Emlak Müdürlüğü'ne geçti! 

Esenler Otogarı İBB Emlak Müdürlüğü'ne geçti. Yüzlerce dükkan, ofis ve yazıhane bulunan otogardan dev kira geliri bekleniyor. 

Geleceğin mimarları TOBB Ekonomi Ve Teknoloji Üniversitesi’nde buluştu!

Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık öğrencilerini bir araya getiren BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisine katılan 30 öğrenci kapanışta eserlerini sergiledi...

Ankara'da BETONART Mimarlık Yaz Okulu başladı! 

Türkiye'nin dört bir yanından gelen mimarlık öğrencileri BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisi için TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde buluştu.

Betonart Mimarlık Yaz Okulu 27 Temmuz'da başlayacak! 

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından hayata geçirilen Betonart Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisi TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek. 

Rubusoft Bilişim Ve Teknoloji Laboratuvarı Yazılım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rubusoft Bilişim Ve Teknoloji Laboratuvarı Yazılım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli Hüseyin İnanç tarafından kuruldu.

BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 17’ncisi gerçekleşti!

TÇMB tarafından, BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 17’ncisi gerçekleşti. Çimsa’nın ana sponsorluğuyla gerçekleştirilen proje Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık öğrencilerini buluşturdu.

Esenler Emlak Konutları'nın kira değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Emlak Konut Esenler Emlak Konutları projesinin kira değerleme raporu yayınlandı.

Betonart Mimarlık Yaz Okulu AGÜ'de başladı!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından, bu yıl Çimsa’nın ana sponsorluğuyla düzenlenen ve Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık öğrencilerini bir araya getiren BETONART Mimarlık Yaz Okulu AGÜ'de başladı..

Esenler Dönüşüm Alanı 2. Etap'ın kesin kabul tutanağına onay!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Esenler Dönüşüm Alanı 2. Etap'ın kesin kabul tutanağına onay bildirisi açıklandı. 

Esenler Otogarı yeniden inşa edilsin!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Uğur Tandoğan, bugünkü yazısında Esenler Otogarı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tandoğan, otogar alanının yenilenmesi gerektiğini ifade etti.

Esenler Emlak Konutları'nın yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Esenler Emlak Konutları'nın yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Esenler yaz okulu nerede Haberi

Esenler yaz okulu nerede


Esenler Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Yaz Okulları, bu yıl da düzenlenen açılış töreni ile hizmet vermeye başladı. Dörtyol Meydanı’nda gerçekleşen törene; Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Feyzullah Sert, Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Çetinkaya ve Aydın Polat, Belediye Birim Müdürleri ve ESGEV (Esenler Gençlik Evi ve Bilgi Merkezi)’lerde eğitim alan öğrenciler ve onların velileri katıldı. ESEV’li öğrencilerin gösterileriyle başlayan programda, çocuklar çeşitli oyunlara katılarak ve yarışlara katılarak hep birlikte doyasıya eğlendiler.


Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Feyzullah Sert, bir eğitim öğretim yılını daha geride bıraktıklarını söyleyerek, tüm öğrencilerin dinlenmeyi hak ettiklerini söyledi. Bu anlamda Yaz Okulunun öğrenciler için çok anlamlı olduğunu söyleyen Sert, “Yaz Okulu’nda dinlenirken,  eğlenecek ve güzel...