06 / 07 / 2024

Esentepe Pine Valley Blue fiyat

Esentepe Pine Valley Blue fiyat

Baştaşlar İnşaat tarafından Esentepe'de inşa edilen Pine Valley Blue Sitesi törenle açıldı. Açılışa 250 davetli katıldı.

Kıbrıs Esentepe Pine Valley Blue Sitesi açıldı!

Baştaşlar İnşaat tarafından Esentepe'de inşa edilen Pine Valley Blue Sitesi törenle açıldı. Açılışa 250 davetli katıldı.

AND Pastel Esentepe daire fiyatları!

AND Pastel Esentepe daire fiyatları 380 bin TL'den başlayarak değişiyor. AND Pastel Evleri'nde daireler Haziran 2018 yılında teslim ediliyor...

Karabük Esentepe Mahallesi'nde iki asansör törenle hizmete açıldı!

Karabük Belediyesi'nin, yüksek kesimde bulunan Esentepe Mahallesi'ne yayaların kolay ulaşımını sağlamak için yaptığı iki asansör, törenle hizmete alındı.

İstanbul'da ofis kiraları en çok Esentepe'de arttı!

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2016 yılı birinci çeyrek sonuçlarına göre, ofis kiraları bir önceki çeyrek dönem verilerine göre artış gösterdi. İstanbul genelindeki 21 ofis bölgesi içinde Esentepe, yine en yüksek kira değerine sahip bölge oldu.

AND Pastel Evleri Esentepe fiyatlar!

AND Pastel Evleri Esentepe projesinde yüzde 1 KDV oranı geçerli. AND Pastel Evleri projesinde daire teslimlerinin Haziran 2018 yılında yapılması planlanıyor...

Esentepe AND Pastel satış ofisi!

Esentepe AND Pastel satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. AND Pastel Kartal projesinde yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunuyor...

Karabük Belediyesi'nden Esentepe Mahallesi'ne asansör atağı!

Kent merkezinden Esentepe Mahallesi'ne çıkmak isteyen ve 100 metre uzunluğundaki merdiveni çıkmak zorunda kalan vatandaşların zorlanması nedeniyle belediye tarafından Dereevler mevkisine asansör yerleştirildi.

Esentepe DKY Ada daire fiyatları!

Esentepe DKY Ada daire fiyatları 506 bin liradan başlayarak değişiyor. 740 konutluk DKY Ada Evleri projesinde dairelerin Aralık 2018 yılında teslim edilmesi hedefleniyor...

Sakarya Serdivan Esentepe Mahallesi’nde çöken yol onarıldı!

Serdivan Belediyesi, Esentepe Mahallesi’nde çökme sonucu hasar gören yolu yeniledi. Bakım ve onarım çalışmalarının ardından yolun altında kalan ve heyelan riski taşıyan alan ise rehabilitasyon çalışmaları kapsamında ağaçlandırıldı.

Konya Beyşehir Esentepe Mahallesi’nde halk pazarı alanı düzenleniyor!

Konya’nın Beyşehir ilçesinin Esentepe Mahallesi’nde Cumartesi günleri sebze pazarı kurulan halk pazarında bir süre önce başlatılan iyileştirme çalışmaları devam ediyor.

Batman Gültepe-Esentepe yol düzenleme çalışmaları ne zaman bitecek?

Esentepe giriş yolunun da birleştiği Gültepe-Esentepe yol güzergâhındaki düzenleme çalışmaları, çevredeki semt sakinlerini de kaygılandırıyor. Peki yol düzenleme çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

Batman Esentepe'de dönüşüm başlıyor!

Bugüne kadar büyük bir kısmı yapısı gereği Batman halkının kullanımına kapalı olan Esentepe, yeni proje çerçevesinde Batman halkının çok yönlü olarak kullanabileceği, dinlenebileceği bir sosyal donatı, mesire ve yeşil alan haline getirilecek.

Trabzon Esentepe'de dönüşüm yıkımları tamamlandı!

Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Esentepe Mahallesinde kamulaştırılan 42 binanın yıkımlarının tamamlandı. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu. "Trabzon'un ismine, tarihine ve kültürüne yakışır bir şekilde Trabzon'a kazandırılacak"' dedi.

Esentepe Pine Valley Blue fiyat Haberi

Esentepe Pine Valley Blue fiyat

Kıbrıs Esentepe'de Baştaşlar İnşaat şirketi tarafından yapılan Pine Valley Blue Sitesi'nin açılışı geçtiğimiz gün gerçekleşti. Açılış kurdelesini Turizm Bakanı Ataoğlu, Ticaret Odası Başkanı Toros İle Baştaşlar Şirketi Genel Koordinatörü Sinem Baştaş ve ailesi yaptılar. Ülkenin en önde gelen organizasyon ajansı Zarina Ajans'ın direktörü Olgan Mustafa'nın organizasyonuyla yapılan açılışta sunumları ise sunucu Burç Tuncer ile Pine Valley Müdüri Ali Güler gerçekleştirdi. Açılış kokteyline yaklaşık 250 davetli katılırken, gecede Tods ve grubunun jazz müzikleriyle davetliler hoş vakit geçirdi. Konuklar siteye hayran kaldılar. 



Halkın...